South Beach-o dieta interesanta (3)
Raspunsuri - Pagina 3
yashy spune:
Am venit si io... Ma primiti?
Am inceput de luni serios! Am inceput de la 72,4kg as vrea sa ajung la 60... nu stiu daca e posibil...
Am gasit o formula de calculare a greutatii ideale in functie de varsta si inaltime. Am gasit-o pe un alt site... sper sa nu supar pe nimeni daca v-o spun si voua.
GI-greutatea ideala
I-inaltimea in cm
V-varsta
/-supra, impartit
GI=[50+0,75x(I-150)+(V-20)/4]x0,9
Mie mi-a dat 58,95... Asa ca trebuie sa slabesc muult
Eu n-am nici bicicleta, nici stepper, incerc sa fac exercitii... dar nu ma prea pricep de care... Imi aduc aminte ca a scris Eli cateva mai demult... o sa le caut.
Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mama
yashy spune:
Lori, tu nu meriti batuta, meriti mancata!! Mult spor la slabit si zi-i lu' Cata ca e vina lui daca nu slabesti. Asta ca sa ai pe cine da vina...
Am inceput cura asta (e prima oara in viata mea cand ma apuc), din cauza Loredanei! Daca ea a slabit asa mult... pot si io,nu?? Doar suntem surori!!
obraznicatura lu' mama
eli spune:
Buna!
Adina, spor la slabit! Pe http://www.eva.ro/dietafitness/gasesti la Intretinere exercitii pt diferite parti ale corpului. Eu fac de la "Abdomen perfect in 2 luni" http://www.eva.ro/dietafitness/articol117.html . Alte exercitii (imagini animate) clasificate pe grupe musculare sunt aici http://f2.pg.briefcase.yahoo.com/flakeherald (alea care incep cu Elle).
Emily, eu am facut stepper si fitness cand eram cu rushii in vizita si nu s-a modoficat cantitatea sau durata.
Deci de acum venim cu raportul in fiecare vineri pt ca luni e dupa weekend si e posibil sa mai calcam stramb?
O zi buna fara abateri! Pupicei!
ramonav23 spune:
Buna dimineata.
Yashi, bine ai inceput cura. Cu noi alaturi, cu siguranta ai sa slabesti, trebuie doar sa ai putina vointa, si, la inceput, sa rezisti tentatiilor. Mie partea asta mi s-a parut cea mai grea. Dar acum, dupa doua saptamani si jumatate imi este mult mai usor.
Ieri nu am calcat stramb deloc, si sunt tare mandra.
meniu de azi:
-dim - oua omleta cu ciupoerci si cu sos de rosii
-pranz - fasole cu usturoi
-seara - salata de rosii si castraveti cu branza
Zambeste, maine va fi mai rau!
yashy spune:
Eli, multumesc muult! Am intrat un picut sa vad ce-i pe-acolo... si nu mi s-au parut chiar berbare... unele, ca altele ar fi. Nu m-am apucat inca... va spun cum imi e dupa!
Ramona, multumesc de primire, sper si eu sa slabesc cat pot alaturi de voi!
Azi am mancat un hamburger din tofu cu o rosie si un pic de supa de soia (Eli, ajuta-maa!! nu stiu cum se spune la miso shiru in rom). Asta dimineata.
La pranz, care l-am servit la 2 jumate, am mancat o salata cu o conserva de ton si 2 felii de rosie.
Cina inca nu stiu... Dar eu cand vine sotul acasa pe la 9PM beau un pic de supa... e prea tarziu, nu??
obraznicatura lu' mama
ramonav23 spune:
Yashy, mie nu mi se pare tarziu. Eu am mancat cand mi=a fost foame. Atata timp cat am papat alimente permise, am papat la orice ora. Bine, e indicat sa nu mananci dupa ora 6-7, dar acum, ....nici prea multe ingradiri.
Eli, e ok sa facem vinerea inscrisele cu KG, pentru ca e mult mai bine. E super ideea. Mai ales ca in timpul saptamanii la servici, nu am timp sa ma gandesc la mancare, ca am treaba.......
Trebuie sa merg la magazine naturiste sa imi iau ceva de iesit la , ca nu se mai poate. Dupa aia ma mir de ce nu mai dau jos.....daca nu am cum.......hehehehheh
Vad ca ma tin de stepper, fac doua zile cu una pauza. Si functioneaza, adica.....s-a dus grasimica de pe funduletz si sunt tare mandra de treaba asta. Deci, stepperul este excelent, eptnru cine vrea sa-si ia.
Pupici, kg multe date jos, cat mai multe.
loredanap spune:
fetelor azi am fost cuminte.am papat pana acum numai ce avem voie(mai e mult pana deseara)si am facut si 6 km de bicicleta mai fac deseara,promit.
adina ,numai sa nu ma mananci tu ca te ingrasi rau la cat sunt de mare.spor la slabit si tie.
ramona cam cat costa un stepper?
ramonav23 spune:
Lore, un stepper este 1.5 mil la metro, este in promotie. Eu sunt foarte multumita de el. Colegele mele spun ca le doare fundul de la bicicleta, pe cand pe mine, nu ma doare nimic, nici macar febra nu am avut de la stepper. Si cand lucrezi la el, se simte nene.....
Astazi mi-am luat un ceai chinezesc cica: Antiadipose tea"
Contine gionseng, care pe langa scaderea in greutate contribuie si la imbunatatirea starii de sanatate. Mai are frunza de lotus, frunza de bambus si Cassia obtusifolia (Jueminghzi), aiurea, ce o fio asta nu stiu.
Dar, sper sa isi faca efectul.
Mi-am mancat fasolea la 12.30 si vad ca pana la ora asta nu mi s-a facut foame. Daca mi se face, am o gustare, jumatate de felie de mozarella cu 2 ridichi.
Iar diseara, salata de ton cu salata, cu castravete, lamaie si ceapa. Mmmmm, bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, de-abia astept. Sa incercati, e delicioasa.
Pupici.
Emilly spune:
buna fetelor,
in primul rind bine ai venit Adina, speram sa slabim impreuna cit mai multe kg...
Ramona tu esti cea care vii cu meniuri delicioase, am sa incerc negresit salata de ton
Loredana cam citi km faci pe zi??eu mai mult de 11km nu am putut face sau nu mi-am propus pina acum
Eu de dimineata am papat brinzica degresata, am inceput sa combin cele 2 faze.Mi-am introdus fructele si cerealele fara colesterol, organice si delicioase.Le maninc cu lapte 1%.
Deci vinerea asta ne cintarim speram la kg cit mai multe scazute
pupici!!
Emilly cu gaza ei
ramonav23 spune:
In dimineata asta am o senzatie nasoala se imi vine sa mor. Nu ca as avea chiar de ce, dar.....cantarul ala al meu, nu vrea sa mai coboare sub56, nici daca il bat. Si doar de luni tin faza 1 a curei. Pai, cand am inceput cura, pana joi aveam cu 2.5kg mai putin, iar acum, nu am scazut 0.5kg. La naiba!!!!
Ce sa zic, trebuie sa imi vina rusii. Stie cineva cu cat timp inainte de a venit rusii, se ia in greutate? Ca stiti, cat esti pe stop, ai mai mult la kg, cu vre-un kg. OOOffff, ce trista sunt.
Aseara mi-am facut salata de care am vb, a fsot mai mult decat delicioasa. Am papat si ridichi si putin unt de arahide.
Mi-am cumparat urda, si am mancat cu cacao putin, a fost foarte buna. Credeam ca e o tampenie sa mananci urda cu cacao, dar e foarte bun.
Astazi am papat dimineata o rosie cu putina branzica, si o bucatica de castravete.
Am iar fasole la mine, pentru pranz.
Spuneti-mi daca stiti ceva despre "ingrasarea" inainte de venirea rushilor........