South Beach-o dieta interesanta (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Si eu am calcat stramb ieri pt ca am fost in vizita si am mancat ceva bun ca-mi era o pofta.

Am si eu o prounere, haideti sa modificam listuta doar 1 data pe sapt (de ex lunea) ca sa vedem ce progres/regrese am facut in sapt precedenta si sa ne ambitionam mai mult. Pe mine ma stimuleaza cand vad cat ati slabit in curs de o sapt in timp ce eu am cam batut pasul pe loc. Sper sa nu va supere ideea mea.

Ramona, daca ai timp si vrei, as mai vrea si eu niste retete din carte. O sa incerc si eu zilele astea reteta cu spanac si cea cu conpida.

Succes la dieta in weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Buna dimnineata.
Suparata foc ca ieri cantaream 56kg, m-am hotarat sa nu ma mai cantaresc. Gata, ca doar nu depind de el. Ma mai cantaresc luni, sau marti, sau mai tarziu.....

Eli, desigur ca am sa scriu retete din carte, mai ales ca unele mi s-au parut beeeton. Sunt simple, sunt gustoase, si....evident, sunt pentru noi.

Sunt de acord sa modificam kilogramele in fiecare luni, asa.....stim sigur ce s-a intamplat intr-o saptamana.

Ma simt mult mai bine astazi ca nu m-am cantarit. Incepoutsem sa devin dependenta de cantar si asta nu mi-a placut.
Am pe mine astazi niste pantaloni negri, de baza, dar care deja sunt atat de largi, incat intorsi in talie, tot mai au un pic si cad de pe mine. Dar ma stimuleaza macar.

Spor deci la slabit.

Zambeste, maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,

e super ideia, deci in fiecare luni ne cintarim si modificam listuta,Eu propun sa incepem de lunea cealalta, deci de pe 4 aprilie.Sa vedem pina atunci s ce ni se intimpla ce ziceti??
Oare nu e mai bine vinerea???in we ne mai facem de cap cu cite un moft...zice-ti voi...

Eu de dimineata am mincat o conserva de peste cu lamiie si ceapa si mi-am facut pentru prinz spanac cu usturoi

numai bine si spor la slabit!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

ce mai faceti fetele????nu mai ziceti nimic?eu weekendul asta am uitat de cura.am fost in vizite si am mancat de toate.astazi m-am facut fata serioasa.
dim omleta cu telemea
pranz-salata de ton(conserva)
seara un suc de grepefruit.
am tot 69 de kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna si bine v-am regasit! Hrisots a inviat celor care sarbatoresc azi Pastele.

Si raportul pt listuta: 55,4 kg. De ieri am inceput sa tin iar post.
Ieri am mancat spanac cu usturoi (multumesc si eu pt reteta, e super gusots) si paine de secara si suc de fructe facut de mine din portocala, mar si strugure cu lapte de soia.
Azi, spanac, tofu, suc de fructe si nu mai stiu ce voi mai manca diseara.
Vreau si eu sa fac azi/maine mancarica de fasole si o supica. Stef nu prea imi mai lasa timp liber, dar vad eu cum fac sa reusesc ca de nu, nu mai am ce manca dietetic si de post.
Ieri am facut si fitness de dimineta, ma incalzisem toata. Azi o sa continuu cu niste exercitii pt abdomen.
Nu stiu cum sa va zic, dar eu zau ca m-am saturat de sunculite, celulita, acusi se fac 9 luni de cand am nascut si mai am de dat vreo 4 kg jos ca sa ajung ca inainte de sarcina si 9-10 ca sa fiu ca acum 2 ani. Mi se pare o eternitate pana imi voi implini visul.

Spor la slabit si multa sanatate!

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Ce suparata am fost ca nu a mers serverul in week-end.......

Eu, am facut prostioare in week-end, am papat cozonac facut de mama mea, si tort facut de mine, cu iaurt. Bunnnnnnnnn.
Dar, de luni am reinceput faza intai, la care cand nu mai pot am sa introduc fructe, si nimic mai mult.
Ieri am mancat oua fierte cu otet de mere, pranz gratar de pui cu rosie si castravete, seara un mar, fistic, ridichi si putina fasole scazuta, pe care doar ce o facusem, ca sa mai am ce manca.....
Astazi:
dim-oua fierte cu otet de mere
pranz-piept de pui fiert cu rosie si castravete,
seara-fasole scazuta cu usturoi si un pic de ulei de masline.

gustari - fistic. si mar, dar incerc sa nu abuzez decat daca mi-e foarte, foarte pofta. Incerc sa tin prima faza.

Ma tot intreb, sper ca ma mentin la 56 pentru ca am ametit-o cu mancarea. Ca, de altfel, tot mananc alimentele permise, si tare m-as demoraliza sa stiu ca desi mananc ce trebuie, ma mentin. Asta inseamna ca daca introduc carbohidratii, fie ei si buni, ma fac la loc o mica batozica....
Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

iar am calcat stramb,imi este atat de ciudaaaa.a venit socrela cu invartita cu nuca si.....nu-s cum am rezistat primele 2 sapt fara sa pun gura pe nimic ce nu aveam voie.ooooooooof.nu am luat in greutate ,dar parca a mai crescut burtica.azi nu mai mananc nimic si sper ca de maine sa nu mai am tentatii.
pupici si spor la slabit

Mergi la inceput

Buna din nou. Eu astazi nu am calcat deloc stramb, si nici nu vreau. Pe diseara mai am de mancat fasolea.
Aseara am reusit sa ies si eu...., dupa o saptamana, si vroiam sa va intreb ce folositit voi pentru deconstipare...

Pupici.

Mergi la inceput

exact asa am patit si eu prima saptamana am fost constipata iar apoi am mers si mi-am luat normoponderol si m-am reglat.
imi trebuie o bataie ca sa ma fac fata serioasa si sa nu mai calc pe langa regim(mi-am pus sotul sa ma certe daca nu fac bicicleta si mananc ce nu trebuie,sa vad daca poate fi seros)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Loredana

eu zic a daca te tii de bicicleta o sa ai rezultate bune.Spune-mi, te rog, in perioada cind vin rushii e voie sa faci bicicleta?nu te tine mai mult daca faci efort??

mercic!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput