South Beach-o dieta interesanta (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns araya spune:

nu mai pap iaurtul; nu am voie...

ara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

am inceput si deja imi este dor de un pahar de cola.
meniul meu astazi:dim 3 oua cu otet si piper ,pranz gratar piept de pui cu ridichi(nu am chef sa ies sa-mi cumpar altceva)seara branza degresata cu o rosie si poate o conserva de ton.atat.
spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Araya eu sunt cu corecturile. Vezi ca nu ai voie nici un fel de iaurt si de lapte, fie ele si degresate. Dar, daca tii musai......vroiam doar sa stii ca nu e permis in faza 1. Ti-ai facut comanda la carte?

Eu dimineata ciorba de loboda, gustare urda, pranza salata de rosii cu castravete si branza, seara, incerc mere si atat.

Zambeste, maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Ramona...sar'na pt corecturi.
Sunt hotarata sa tzin dieta strict, fara abateri, pana pierd toate kg in plus!

Comanda la carte nu am facut, mi-a promis o prietena ca trece maine prin Cora si mi-o cumpara.

ara

Mergi la inceput

Araya bine ca nu te-ai suparat ca te-am corectat, da...stiu cum e sa te chinui si sa nu ai rezultate. Asa, te chinui, dar macar vezi ca ai slabit cat ai vrut tu....Vezi ca vineri se da raportul la greutate, si sper ca pana atunci sa incep eu un nou capitol, si sa te trec acolo sus cu greutatea. Cat ziceai ca aveai cand ai inceput cura, si la cat vrei sa ajungi?

Lore te astept pe metereze!!!!!!

Mergi la inceput

Ramona draga, cum sa ma supar...imi faci un bine . Daca nu va intalneam pe voi, probabil nu m-as fi mobilizat.
Am 1,64 si am inceput cura cu 67; acum am 64 dar stagnez cam de multisor. Sper ca vineri sa am vesti bune!
Emilly ma pusese pe listuta, dar am disparut, nu stiu de ce.

Am fost afara si am cumparat un crab maaaare -pe care il voi pune pe gratar- loboda si usturoi pt ciorbitza. A, si o varzica noua.
Numai ca m-a alergat bebe de m-a zapacit si m-am intors infometata , asa ca am mancat un pic de varza. Poate rezist si nu mai mananc nimic.Ce bine ar fi...

Seminte am voie?

Va pup

Alex si

ara

Mergi la inceput

Ai voie migdale, fistic, arahide, unt de arahide...astea, ca dulciuri.

Mergi la inceput

crap mai, nu crab cre'ca m'a batut soarele prea mult in cap

cred ca ar fi super sa ajung pe la vre'o 54. Uite asa de sexi !!!

ara

Mergi la inceput

Mama, parca suntem pe chat, asa de promt raspundem. Auzi, dar chestiile astea....migdale, fistic, etc....nu ingrasa rau???

ara

Mergi la inceput

Araya in sfarsit am gasit pe cineva care sa fie online mereu. Ca, uneori, trecea ziua fara nici un raspuns.
Deci, fistic, max 30 buc pe zi, arahide 15 buc, migdale 15 buc. Dar eu, cand mi-era pofta foarte mare, mancam si mai mult fistic.

Eu am slabit prima saptamana 3 kg, apoi inca un kg, apoi incet incet s-au mai [ierdut doua. Acum am undeva sub 55, pentru ca, s-a tot intamplat cate ceva care sa-m iincurce planurile. oricum, dezmatuld e Paste si de dupa, nu si-a pus ampreenta asa cum ma asteptam pe suncile mele. Sper ca pana vineri sa am vesti excelente, si voi la fel.

Mergi la inceput