South Beach-o dieta interesanta (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

ramona,sunt pe metereze dar acum sa vad cat ma mentin pe ele.am dat cu ochii de panetone si ma mananca palmele sa il desfac.daca trec de prima zi sunt tare.pana acum nu am gresit cu aproape nimic*am mancat o bomboana fara zahar)
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

araya asa e te trecusem pe listuta dar se pare ca atunci cind a fost defectiunea de s-au pierdut mesaje s-a intimplat de te-am pierdut de pe listuta.Nu-i bai, te-am trecut din nou

eu de dimineata-iaurt, stiu ca nu e voie
la prinz inca nu stiu

pupici, Lore ne luam de minute

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

tks Emilly. Poate daca ma vad pe listuta mi se face rusine si nu mai trisez, hihi

ara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Lore hai ca n e greu. Tu ai slabit cel mai mult, ce naiba? Tu care ne imbarbatai pe noi, acum vorbesti de tentatii? Las ca stiu ca poti.

Emilly iaurtul....stii, nu e un aliment chiar asa de rau. eu am inteles ca e interzis in prima faza, pentru cei care incep cura. Adica, noi deja stim ce si cum, stim cum sa ne controlam...(stim????). Ma rog. Eu, tin prima faza, dar mananc mere, si...dacama plictisesc, am sa introduc si lapte degresat cu cereale integrale.

Apropos de cereale integrale. Am mancat la Piatra-Neamt, cand am fost de Paste la socrii, paine din ovaz integral. Delicioasaaaaaaaaaaaaa!!! Cred ca, din cauza ca tineam ppost si...nu aveam ce sa mananc (era sambata) am mancat paine de aia cu pateu de post...vreo jumatate, hihihiihihi, dar bunaaa, sincer, este exact painea despre care se vorbeste in cura. Nici nu iti trebuie alta paine daca mananci de asta.

Lore daca vrei o ntreb pe soacra mea sa im spuna de un de a cumparat-o.

o seara buna.

Zambeste, maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Buna dimineatza!

Va simteam lipsa, asa ca am facut trebshoara de dimineatza cat de repede am putut, mi-am pus o cafelutza si m'am prezentat la apel. Bebe a facut 3,14 3,14 pe mine mai devreme , deci totul o sa mearga struna azi
Indata ce il culc fug sa gatesc ceva ca nu am nika si e periculos.....nu vreau sa ma tenteze ceva aiurea
Bietul bebe a fost debridat aseara la asa ca e in grele suferinte azi...

Am papat dimi vinete si un ou (again !!!)

Voi ce ati mai facut? Rezistati? Abia astept niste migdale diseara....yammy....

Lore....daca tu - care esti exemplul nostru - cazi prada ispitelor ... uff....nici nu vreau sa ma gandesc la consecinte.... uite asa voi ajunge
Deci..rezista ! Vom fi frumoase, sanatoase si mai sexi.
Eu daca nu slabesc, zau daca ma dezbrac la mare. No way!!!

Ramona, esti o scumpa. Tu ai puterea de a ne imbarbata pe toate si pe deasupra ne mai dai si sfaturi

ara si [bebe] Alex

Mergi la inceput

Cine are poze postate pe internet , sa imi dea si mie linkul. Pe mine deja m'ati vazut alaturi de Alex la
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mrnlxndr/my_photos
Mi'ar face placere sa ne cunoastem, chiar daca ...virtual.
Pupicei!!!

ara si [bebe] Alex

Mergi la inceput

Buna dimineata.

1. Incep astazi cu o veste buna. Am 54 kg din nou, si merg in jos. Sper la mai bine, pana vineri.

2. Emilly, se apropie sfarsitul paginii 10. Sa-mi spui cum fac. Pur si simplu incep un subiect nou, si copii toate informatiile despre cura de la pagina 1, si le pun in pagina 1 de la SB 4?

Araya vineri te astept cu vesti excelente., ce zici de un 62?????????

Mergi la inceput

Fetelor, ajutooooooooooooooooooooooooor !!!
Nu pot si nici nu stiu sa curat crapul cel mare cumparat ieri; are cam 2,5kg si niste solzi cat capul meu de mari! Daca incerc sa razuiesc asa ...contra....cum am vazut eu pe la tatici si bunici....nu se dezlipeste nika!!! Ce ma fac? Oare sa incerc cu penseta ? Pana diseara termin....hihi......Cum sa fac? Da Doamne sa fie cineva on-line.....

ara si [bebe] Alex

Mergi la inceput

Victorieeeeeeeeeeeee! Am izbandit! Am rapus fiara, deci la pranz pap pestic! Era o chestie de tehnica...cum am prins miscarea, l-am dovedit cat ai zice "peste"!

Ramona, incep sa cred ca la mine 64 e un prag. Inainte sa nasc am ajuns la 62 numai dupa 1 luna de sala, de 3ori/sapt. Ples regim. Deci nu cred ca voi veni cu astfel sa vesti , insa nu ma dau batuta!
Daca am invins eu pestilu, inving si cantaru!!!
Pup

ara si [bebe] Alex

Mergi la inceput

Araya felicitari. Eu am citit ce ai scris, dar nu ma pricep la peste..... Sa stii ca si eu am avut un ărag, peste care am trecut greu, cel de 56 kg, si apoi....l-am invins.

Sa va spun faza tare de tot. AM fost selectionata astazi, in timp ce eram pe teren, de o agentie care lucreaza cu televiziunile, cu casele d moda, cu casele de film si revistele de specialitate (haine). Au zis ca am un ten frumos, ca am niste dimensiuni destul de bune, ca inaltimea e asa si asa....si ca, sepot castiga bani frumosi. Si-=au gasit!!! Dar, cine stie, poate am noroc.

Mergi la inceput