South Beach-o dieta interesanta (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Araya cartea o poti procura de pe internet de la Editura Curtea Veche. http://www.curteaveche.ro/bookdescription.php?book=22 , asta e link-ul
Spaghetele Carbonarra, sunt tare usor de facut, dar nu sunt de cura, ce ma ofticcccccc. Se fac asa; 400gr bacon se calesc in foarte putin ulei. Cand sunt gata calite, se toarna peste 400gr smantana, piper, cimbru, si alte mirodenii care iti plac, si e gata.. Separat se fierb spaghetele "al dente". Sepun spaghetele in farfurie, se toarna peste baconul cu smantana, cat sa fie......cum iti plac tie, adica nici prea mult, nici prea putin, apoi peste tot se rade cascaval afumat, din abundenta, ca sa se topeaasca. Se pot servi cu mujdei de usturoi, daca place varianta. Si asta e tot...... Sper sa iti placa, al meu sot, e innebunit dupa mancarea asta, iar mie, mi-e tare usor sa o fac.

Astazi cantarul meu arata 54.5, si sunt fericita. Nu pot sa cred ca nu s-a depus mai nicmi din mancarurile de Paste, si apoi, din inghetatile si pizzele si salatele de fructe cu inghetata mancate. CIne stie, poate cura asta iti schimba si metabolismul, si iti intensifica arderile. NU mai vorbim ca sunt...cu rushii dupa mine, deci s-ar putea sa am alte surprize placute la terminarea....."problemelor"

Emilly deja am emotii, cand ma gandesc ca trebuie sa incep un nou capitol si in ritmul asta.....acus, acus incepem altul.

Va pup.

Zambeste, maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

Ramona....ahh...sigur ma urashti din moment ce imi dai o asemenea reteta ucigatoare!!! :)) mmm...ce papi bun.... promit sa nu mananc atunci cand ii voi prepara sotului meu.
Am gustat un pic inainte de Paste, cand am primit de la socrii cateva plicuri cu asa ceva; insa cum eu sunt impotriva junk food-ului iar tu ai tot pomenit de paste carbonarra (gata, am invatat cum se scrie)aici, m'am gandit sa te rog sa imi dai reteta. Multumesc frumos.

Multumesc si pentru ideea de a comanda cartea. Pana vine, insa...e ok daca mananc supa de sezon (cea cu loboda), spanac, ciuperci, oua, gratar si salata? Mai am voie ceva?

O zi buna tuturor

ara

Mergi la inceput

auch...am scris socri cu 2 i; scuzatzi

ara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cklaudia21 spune:

Buna fetele, intru pt prima data aici si m-ar interesea si pe mine o dieta
acum vreau sa incep cu molke diät
a mai facut asta cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

harnicutelor ce v-ati mai convorbit....si uite asa am invatat cum fac paste carbonarra eu le stiam doar pe alea bollogneze.

Ramona in loc de loboda pot pune spanac la ciorba?iar borsul il poti inlocui cu lamiie.Eu asa fac toate ciorbele din lipsa de bors
Sa nu ai emotii ca nu-i mare lucru sa incepi un nou capitol, in mod sigur o sa fii mai harnica decit mine si o sa mobilizezi fetele

Pe unde o fi Loredana?si ea ne mai incuraja si ne dadea retete bune

claudia bine ai venit!daca accesezi link-urile de la inceput de capitol o sa-ti dai sema ce e cu dieta asta.Se slabeste frumos la inceput.
Ce e molke diat? nu am auzit de ea....

pupicei!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

buna fetelor!eu sunt aici ,dar nu prea am cu ce va incuraja pt ca am mancaaaaaaat zilele asteaaa tot felul de alimente care ingrasa.de maine sunt pe metereze.am 66si jumatate kg.sper din tot sufletul ca atunci cand vine sorela mea acasa sa am 60(adik peste fix o luna)si cand ajunge o pun si pe ea la cura si cand pleaca la berbantu ei sa fie supla ca o mimiza(adino sper ca citesti ce-ti pregatesc).
pupicei fetele si de maine ne intalnim cu forte proaspete(ale mele cel putin ca voi am vazut ca sunteti tare harnice)
spor la slabit(acum imi termin inghetata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Loredana ma bucur sa avem vesti de la tine

ia uitati cu ce m-am relaxat eu http://www.avantaje.ro/index.php?a=849

nani bun!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Buna dimineata.

Araya cum poti sa crezi ca te urasc.....poate pe mine, ca...mi-au cand ti-am scris reteta. Hiihihihihi, e chiar delicioasa. Da e ok sa mananci ce ai scris acolo. Mai poti manca branza...si....cel mai sigur vezi arhiva. Hihi, eu cand am incepout cura, am citit toata arhiva si mi-am notat fiecare reteta si mancare pe care aveam voie sa o mananc. E cea mai buna chestie, pentru ca noi putem uita cate ceva.

Claudia bine ai venit, eu iti recomand cura pe care o tinem noi. E the best.

Emilly da, poti folosi spanac, sau salata. Si cred ca e ok cu lamaie.

E de ieri am inceput sa fac abodemene, Pilates pentru acasa. Sunt ale naibii de grele, dar...tre sa ma tin.
Ieri am fost la un botez, si...am amncat niste prajiturele pe acolo, dar am dansat cat 4 ore de stepper, asa ca, s-a compensat, si inca ce!!!!!

Lore curaj, nu te lasa!!!!!!

Va pup si eu, o zi buna.

Zambeste, maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Draga Ramova , am facut ce m-ai invatat. Am citit tot ce s-a scris pana acum si am luat notite. Recunosc ca sunt un pic derutata, insa voi analiza datele problemei si, in cele din urma, daca imi va ramane ceva de neinteles, voi apela la ajutorul vostru.

Eu stagnez, am tot 64.
Dimineatza am papat 1 ou, 2 ridichi, 3 masline si cam 50 gr telemea. Cafeaua fara zahar nu o mai mentionez.

La pranz am de gand sa mananc o salata mica (salata verde si ridiche), un pic de pui si un iaurt degresat iar la cina cred ca o conserva de ton si un ceai.

Va pup si va urez mult optimism si putere de a continua! Mama ...ce frumoase o sa fim !!!

ara

Mergi la inceput

Scuze Ramona, ti-am scris numele gresit.
Plec la cumparaturi (ierburi pentru mine, bineinteles.....) iar cand vin ma apuc de abdomene. Pup.

Tineti-mi pumnii. Diseara am programare la chirurgul pediatru. Brrrr......

ara

Mergi la inceput