South Beach-o dieta interesanta (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Fetele vreti sa va dau reteta de ciroba de loboda, bunaaa, si doar cu ingredientele permise?

Zambeste, maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

Dragelor...am o problemita....stiu ca nu e subiectul potrivit , imi cer scuze pentru asta, dar as dori o informatie....
Medicul de familie al lui bebe Alex vrea sa il opereze de fimoza. Stie careva cum decurge exact operatie? Vreau detalii cat mai multe, pe pasi daca se poate, sa ma pregatesc sufleteste....
off....mi se rupe inima.... :(

Emilly, toate avem copii frumosi aici...ai observat..? :))
Da, stiu ca nu prea am vizitat "clubul scutecelor" (bb e nascut in martie 2004) insa nu prea am timp; de cateva zile incerc sa dorm si eu la pranz, cu el , ca nu mai pot. "Programele artistice de noapte" - cum spuneai tu - m-au dat gata.

Ramona, eu vreau reteta, tks.

Pup

ara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna din nou, am stat afara vreo 2 ore, e cald si frumos, gaza a alergat, s-a jucat acum doarme dusa si eu pe aici

Araya sfatul meu e sa deschizi un subiect la "parintii intreaba, paritii raspuns" sigur fetele care au trecut prin asa ceva iti vor sari in ajutor cu sfaturi din experientele lor.Mai poti da o cautare pe Google.

Ramona eu inca nu stiu daca exista loboda pe aici, oricum reteta e binevenita si poate am norocul sa gasesc si eu.Trebuie sa fie tare buna.

De dimineata am mincat 2 triunghiuri de brinza topita fara nimic altceva
prinz, acum imi ferb legumele, brocoli, conopida, morcov, pastai si inca ceva necunoscut mie.Le-am cumparat congelate si sunt tare bune fierte un picut cu sare si piper
deseara, poate o salata de rosii cu brinza sau cereqale cu laptic degresat, astea sunt din faza 2 dar uneori mai maninc sa mai diversific.

kg sunt aceleasi , cred ca totusi e cintarul de vina, o sa-i schimb bateria ca de cind il avem nu i-am schimbat-o niciodata si sunt aproape 2 ani de zile, sigur e ceva necurat la mijlor

pupicei din nou

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Ufff, tare rau e sa fii de servici sambata. In loc sa stau si eu acasica la mine.........

Araya, Emillyciorba de care va spun, este excelenta pentru cura noastra. Inainte de Paste, dupa ce doua zile m-am ingrasat cu fasole de toate felurile, am dat-o pe ciorba de loboda (care apropos, poate fi inlocuita cu stevie, sau spanac, sau salata). Si, cu ciorba de loboda, duminica deja simteam aceiasi pantaloni mai largi pe mine. Cantarul a confirmat slabirea cand am ajuns acasa dupa Paste, aveam 54. Daca nu era sa mananc de Sarbatori, aveam acum probabil 53 kile.
Deci, sa va spun reteta: 5 legaturi loboda, 3 legaturi ceapa verde, 2 legaturi usturoi verde, suc de rosii, sare, bors, 5 oua.
Se pune la oparit loboda. Intre timp sa caleste ceapa cu usturoiul deodata.Cand s-a calit ceapa, se stinge cu apa( apa a fost pusa la fiert initial ca sa fie fierbinte). Apoi, se adauga loboda oparita si taiata. Se lasa sa fiarba, se adauga sucul de rosii, sare dupa gust, borsul.
Ouualele, 4 din ele se fac omleta,cu ulei sau fara, se taie patratele si se adauga peste ciorba. Oul ramas, se bate tot omleta, si....se desface cu ciorba pana cand nu mai exista peericolul sa se branzeasca. Atentie, peste ou se va turna cate putina ciorba si se va amesteca foarte repede si continuu. Apoi, acest ou se va turna in ciorba, si el va da impresia de smantana in ciorbita.
Ciorba, dupa cum vedeti, este doar din alimente permise, (borsul ....nu stiu ce sa zic de el) si va garantez eu, este delicioasa...nici nu zici ca mananci ciorba fara carne!!!! Eu mi-am facut aseara portie dubla, ca sa am, sa ma satur

Cantarasul meudrag si scump, arata tot 55 kg, si nu mai pot de fericire. Cu toate excesele mele....
Incerc acum, daca tot am reinceput de ieri cura, sa contracarez efectele imbuibarii cu alimente rele. Si, cine stie, poate reusesc sa incep sa scad, ca sa raportez 53.5 vinerea viitoare.

Emilly tu poti sa mananci numai legume fierte cu sare? sunt bune?

Mergi la inceput

Buna dimineatza!

Mi-am facut un ibric maaaare de cafea si m-am asezat
la taifas, sper sa fiti pe-aici.
Problema cu bebe am rezolvat-o , plus ca am citit pe net tot ce se putea despre asta, deci sint experta :))
Emilly bebe Alex este unul dintre cei mai cuminti copilasi pe care i-am cunoscut; problema a intervenit atunci cand au inceput sa ii iasa 4 dinti si o masea in acelasi tp(primul molar) de s-a crucit doctorita. In rest....ne descurcam.
Shhhht....acum , ca sa scap de el, i-am pus un cd cu muzica pt copii :))si danseaza

Ramona, in primul rand scuza'ma ca nu am obs ca esti din Cta.
Eu fac astfel de ciorbe inca de la inceputul primaverii, cu exceptia faptului ca pun max 2 oua (in Ardeal se face cu omleta) si nu stiam ca se pune usturoi. Daca se opreste ploaia, ies cu bb pana la piata. Mmmm.... sunt tare bune, intr-adevar. Abia astept sa incerc varianta ta cu usturoi!

Astazi m-am mobilizat si eu, am studiat o lista de calorii si mi-am facut urm plac de atac:
- varza (salata sau scazuta la cuptor, doar cu o picatura de ulei)
- spanac si toate verziturile care mai sunt (100gr = aprox 15 cal)
- dovlecei gratinati sau in folie(100 gr = aprox 15 cal)
- ciuperci (100 gr = aprox 15 cal)
- peste proaspat sau conserva de ton in apa
- supe si ciorbe de sezon
- carnita (gratar, fiarta , in folie sau la cuptor cu usturoi si vin)
- morcovi fierti
- salate

Problema cu mine, fetelor, este ca , pe masura ce slabesc, pierd masa musculara) si devin un mare jeleu cu celulita cu tot. Asa ca , daca nu ma apuc serios de sport, prevad o catastrofa :))

M-as duce la electrostimulare sau parafango....nu stiu ce sa fac.
Imi pun toata ziua AB Tronicul si fac gimnastica dar nu prea vad rezultate (cred ca peste vre'o 6 luni...)

Voi stati bine cu musculatura cand slabiti brusc?

Gata scrisorica. Weekend placut!

ara

Mergi la inceput

Araya ai grija ca South Beach interzice morcovii, pentru ca, zic eu, contin mult zahar......si mie imi plac, si cand am vazut ca nu am voie, m-am suparat tare. Cat despre reteta, nici eu nustiam de usturoi, dar gawrantez ca da un gust excelent. Cu oualele din ciorba, am gresit, pentru cantitatea de loboda pe care am dat-o eu, da, trebuie doar 2 oua

Eu, cu masa musculara am rezolvat-o cu stepper-ul, adica acel aparat cu doua talpi, pe care calci si iti arata cte kilorii ai pierdut cati pasi ai facut, etc.....si...s-a simtit si in slabit, si in fermitatea muschilor. Doar ca sunt o puturoasa si m-am cam lasat de 2 saptamani nu mai fac. Sper sa gasesc puterea sa ma apuc din nou.
Apuca-te si de exercitiile pentru burta, sunt super. http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment//content/fii_in_forma/fitness/2214.php?id=15

Nu stiu cum sa-l pun sub forma de link, dar copie-l si pune-l in bara de sus de la explorer

Emilly, ajuta-ma si pe mine, cum fasci sa fie functional un link copiat de undeva?

Mergi la inceput

Dragele mele,
astazi am mancat cu bun simt :) : dimineatza o cafeluta, la pranz o cafeluta, dupa amiaza supa , friptura cu garnitura de varza inabusita si salata (chiar daca nu merge eu am papat)

Despre morcovi nu stiam, imi pare rau, unde am citit eu despre dieta asta parca nu scria. In fine.
Stepper...draga Ramona, stie si subsemnata ce este :P si ma descurc si cu copy/paste - ul (haidi ca nu sunt rea , doar glumesc, stiu ca esti o dulcica si nu vrei decat sa imi usurezi situatia)

Va pup pe toate - daca imi permiteti - si va urez o seara minunata!

ara

Mergi la inceput

Mayday, mayday !!!!

Scuze, dar revin.Am cautat iar pe net si si nu scrie nimic de morcovi. Scrie asa:
2 saptamani nu am voie fructe, cartofi, orez, paine si zahar; urmatoarele 3 toate acestea trebuie introduse treptat.
Este corect.
Va rog, confirmati! Do u copy? :))

Draga Ramona, multumesc pentru link. Ma apuc de gimnastica imediat. Bebe doarme. L'ai pus bine. :) pupici (nu esti supi, nu? :) )

ara

Mergi la inceput

Araya nu ma supar eu asa de repede, doar ca, prima oara cand am pomenit aici de stepper, una din fete m-a in trebat ce este. SI apoi, poate fi confundat cu stepper-ul de la sala, care este cutia pe care faci exercitii. cat despre link, ti-am explicat ce si cum, pentru ca mie nu-mi aparea cand scriam raspunsul ca fiind activ, de-abia cand a aparut pe forum, am vazut ca se poate accesa.

Oricum, ti-am zis, nu ma supar, stai linistita.

Morcovul este interzis. Da, ai dreptate, nu scrie nicaieri, si eu am mancat in prima saptamana de cura, intr-o zi, vreo juma de kil, pana mi-a venit acasa cartea South Beach si am vazut acolo ca, morcovul este interzis.Deci, din carte iti spun ca nu e voie. Bine, sa-ti spun un secret. Cica nu ai voie decat o rosie pe zi. Eu in prima saptamana, cand am slabit 3 kg, am mancat catteva zile, cate trei rosii, si....uite ca nu m-am ingrasat.

Chestia e ca pe internet nu gasesti multe chestii importante despre dieta, normal, se vrea cumpararea cartii, si mi se pare normal. Dar daca iti spun ca eu sunt la a treia citire a ei, poate te conving sa o cumperi. Nu costa decat 170 mii, vine pe prin posta, o comanzi pe internet. SI MERITA!!!!! Crede-ma (si nici macar nu-mi scot nimic la reclama asta) Eu una, gasesc foarte interesante randurile cartii, si de aia si sunt la atreia citire, ca sa mi se intimpareasca in minte sfaturile si tot ce scrie acolo.

Uite, de exemplu, scrie in carte asa: daca ti-e pofta de o bucata de paine, mai bine pui pe ea ulei de masline. Chiar daca numarul caloriilor este mai mare, grasimea buna din ulei, va incetini absorbita in sange a carbohidratilor (buni si aia) din paine. Si mici alte secrete, care, te vor ajuta cand vei avea nevoie....

Gata, am vorbit si acum destul. Va pup.

Mergi la inceput

Draga Ramona, multumesc pentru intelegere :)
As vrea sa te rog doua lucruri: sa imi spui cum pot procura cartea si sa ma inveti sa prepar paste carbonara (asa se scrie?)

Merci mult.

ara

Mergi la inceput