Mamici de septembrie - octombrie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
RalucaN spune:
Monica, da de ce prima si ultima eco? Acolo nu se fac asa de des ca pe aici?
Raluca,11+
Libra spune:
Dragele mele dragi... nu am cuvinte, am doar o rana mare in suflet si lacrimi nesfarsite. Voi spune doar: la ora 18 hemoragie puternica, cheaguri uriase, dureri pe masura. Avort in evolutie. La 19 echo, control pe masa, ciuretaj cu anestezie locala (groaznic e un cuvant dulce) iar la 20 deja plecam acasa, cu uterul gol, cu sufletul gol, cu mintea goala, cu viata goala. Urlu si mi-e dor de el si ma urasc pt. ca eu traiesc si el nu, pt. ca nu ma doare nimic fizic, pt. ca nu am fost in stare sa-l pastrez... Urlu dar nu ma razvratesc, pentru ca Cineva stie de ce... Daca nu ma interneaza nimeni la nebuni, cu siguranta o sa mai scriu aici.
Sa fiti sanatoase si sa va bucure Dumnezeu, sa va fereasca de rele!
Elena 
lucia_cs spune:
Libra draga noastra, cred ca este inutil sa spunem cat de rau ne pare sa auzim cumplita veste. ![]()
Noi suntem alaturi de tine, poti sa scri oricand simti tu nevoia.
Stiu ca pentru o mama care si-a pierdul copilul durerea este atat de mare incat nimeni nu o poate intelege pe deplin.
Se pare ca bebe a avut niste malformatii mari si de aceea corpul tau l-a respins, asta nu o zic ca si consolare pentru ca eu as dori sa am copilul care e in mine cu toate malformatile din lume posibile, este al meu si nu pot sa-i doresc moartea.
Ai spus ca Cineva stie de ce..., si bine ai zis. Sa te gandesti ca El este langa tine mereu, la bine si la rau.
Noi de asemanea suntem alaturi de tine. 
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (12 sapt). 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
monicafrosa spune:
Buna,
OFFF, Elena, ma doare pe mine sufletul, dar pe tine. Stiu ca e un moment groaznic din viata ta, dar incearca sa te aduni si sa poti suporta. In timp durerea se cicatrizeaza. Si nu uita speranta. Sunt convinsa ca, mai tarziu vei avea un bebe asa cum ti-l doresti.
Raluca, asa mi-a zis doctorita, ca nu se fac ecografii mai inainte de 18-20 de sapt. decat daca sunt probleme. Era posibilitatea sa fac triplul test, dar nu am vrut eu. Din anumite motive.
Va pup, week-end placut,
Monica
Libra spune:
Am cerut sa fiu singura in noaptea asta, sa pot plange in voie si sa pot scrie aici. Aici, la mamici de octombrie-noiembrie 2005! Nu reusesc sa ma obisnuiesc cu ideea... Inca ma uit la numele meu pe lista... Stiam ca voi gasi aici suflete de mama care inteleg. Va multumesc, va voi citi mereu si ma voi bucura pentru voi in octombrie-noiembrie, ca si in toate zilele in care se va naste un copil.
Gina M spune:
Elena, desi nu te cunosc personal,iti impartasesc faptul ca,mi-au dat lacrimile cand am citit ultimele mesaje ale tale...
In aceste momente de grea incercare sunt alaturi de tine,rugandu-ma pentru cauza ta. Te incurajez sa,fii tare,si sa privesti la Dumnezeu.
Pentru mintea noastra umana este greu sa intelegem de ce !!!Insa El care este Atotstiutor stie raspunsul!El stie cel mai bine de ce a ingaduit aceasta in viata ta.Cu siguranta in toate El are un plan cu fiecare dintre noi.
Pentru ca durerea inimii tale este si cea a sotului tau,eu zic ca ar fi bine sa-l lasi macar pe el sa-ti fie alaturi in seara aceasta.Va fi mult mai usor 
Desi nu scriu asa des,doresc sa stiti ca va pretuiesc pe fiecare dintre voi,va urmaresc si ma rog pentru problemele voastre ori de cate ori apar. Eu&BB suntem bine(desi ma aflu inca in primul trimestru de sarcina)..Toate analizele noastre au iesit deasemeni bine.Am inima plina de multumire si de adanca recunostinta fata de Dumnezeu ca, lucrurile sunt de aceasta natura,si ca n-a mai ingaduit sa trec prin grelele incercari de sanatate cum a fost cu primul BB (Cu fetita nostra Rebecca).Acea incercare insa , imi da acum posibilitatea sa spun multora dintre voi - stiu ce simti,te inteleg.
Multa sanatate doresc la toate
burti-
-cile,si BB-ii sanatosi.Va 
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
miflore spune:
Draga noastra Libra, imi pare tare rau, cuvintele sunt atat de goale fata de suferinta ta... Incearca sa te aduni si nu-ti pierde speranta, probabil ca asa a fost sa fie; dar nu uita ca in viitor o sa fii si tu o mamica fericita, cat de curand! Te pup si scrie-ne oricand vrei tu!

Mihaela 13+
dana_lucia spune:
Draga Libra (Elena) sunt si eu alaturi de tine in aceste momente dificile, vestea ta mi-a intristat foarte tare, te inteleg si te rog sa incerci sa ai incredere in Cel de Sus caci sigur El te va ajuta si iti va indruma pasii. Multa putere si sa stii ca ai suportul nostru din toata inima.
Ai mare grija de tine.
,
Dana _Lucia
natydea spune:
Elena imi pare nespus de rau si stiu foarte bine prin ce treci. Trebuie doar sa te gandesti ca bebe nu a fost sanatos si asa a fost mai bine atat pentru el cat si pentru tine. Ai incredere in cel de sus ca stie ce face si data viitoare va fi bine. Eu am ramas din nou insarcinata dupa 3 luni si pana acum e bine si am incredere ca va fi bine pana la capat de data asta.
Martta ce faci? Cum te simti? Noi suntem alaturi de tine si asa cum a spus si Raluca ai incredere ca e mai bine asa si fii convinsa de hotararea pe care o vei lua!
Eu am fost ieri la control si in sfarsit am vazut ca si dr. a fost optimist de data asta. Mi-a spus ca el crede ca acum nu vor mai fi probleme. Doamne ajuta. I-am vazut inimioara care batea si tati a vazut cum dadea si din manute. Mi-a spus sa mai iau Utrogestan inca 14 zile si apoi nu va mai fi nevoie. Mi-a mai dat Materna si atat.
Va pup pe toate, Dea 11+
nicole74 spune:
Libra, cuvintele sunt de prisos. Nu pot sa-ti spun decat sa fi tare.
Fetelor voi faceti triplu test?
Nicole 17 saptamani