Mamici de septembrie - octombrie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
natydea spune:
Buna mi-e asa dor de voi dar am atata treaba pe la birou ca de abia apuc sa va citesc, iar de scris nu mai zic. Si ma enerveaza ca merge net-ul ca naiba imi vine sa
.
In rest suntem bine si azi mergem la control, la ora 17, sa vedem daca acelasi lucru spune si nenea dr.
Pup, Dea 11+
mihaela_e spune:
Salutare tuturor
!
Martta, imi pare foarte rau pentru diagnostic.Insa nu trebuie sa te lasi doborata de situatie. Eu cred ca intotdeauna Dumnezeu ne da ceea ce este bun pentru noi. Sunt convinsa ca vei reusi sa ai copilul pe care ti-l doresti atat de mult.
Am vazut ca intr-o zi cat eu am lipsit calatorind pe cararile patriei, tare productive ati mai fost. 
Lucia, cu scuze pentru intarziere, nunta mea este in 12 iunie iar prajiturile, gasesc eu o modalitate sa-ti trimit. Poate prin DHL.![]()
Ioana, multumesc mult de ajutor...fi convinsa ca am sa apelez. 
Cat despre durerile de rinichi, va recomand sa beti minim 2 l de apa pe zi. Fiind plecata ieri in provincie, nu am putut sa beau cei 2 l (cred ca am baut 1/2 l toata ziua), asa ca azi dimineata m-am trezit cu o durere infioratoare de rinichi. In consecinta, sunt la 1,5 l consumate deja.![]()
Mihaela 10+
Flavia_Hurducas spune:
Tin sa va anunt ca in perioada 15-17 aprilie va avea loc la Sala Polivalenta Salonul nou-nascutului, viitoarelor mamici si tineirlor parinti. Acum am citit si tare imi pare rau ca nu voi putea ajunge si eu. ![]()
Flavia 13+
miflore spune:
Multumim Flavia pt. informatie! O sa ma duc cu siguranta, numai sa nu plec din Bucuresti! Si scriu aici tot ce-am vazut si pentru viitoarele mamici care nu pot veni!
Mihaela 13+
Flavia_Hurducas spune:
Esti draguta Miflore ca ne vei impartasi si noua , celor care nu putem ajunge la expozitie, impresiile. Programul este zilnic intre 10-19.
Flavia 13+
gabitzam spune:
Mai multe informatii despre expozitie aici:
http://www.babyexpo.ro/
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
mihaela_e spune:
Multumim Flavia si Gabitza pentru informatii
Si eu vreau sa merg la expo. Poate vom reusi sa ne intalnim acolo, cele care pot sa vina.....
Mihaela 10+
Ioana75 spune:
Fain link-ul. Phiii, cind o sa ma apuc si eu de cutreierat magazine dupa patutz si alte alea
...
Fetelor, eu miine dimneata plec la parintii mei la Botosani (o sa ma omoare drumul cu masina, dar e prea scump cu avionul
). Am "dat comanda" de borsh de sfecla, urzici cu ceapa si ou, tort de mere, ...
. De-abia astept sa ajung
. Asa ca va urez un weekend foarte bun
. Ne "revedem" duminica seara
.
Ioana
mihaela_e spune:
Drum bun Ioana
...si nu uita sa faci pauze dese pe drum....o sa incercam sa fim harnicute in lipsa ta, dar ce sa spun, o sa-ti ducem lipsa.
Si sa ne aduci ceva bun

Mihaela 10+
monicafrosa spune:
Buna, burtici,
Ieri am fost si eu la doctor si dupa consultatia de rigoare i-am auzit iarasi inima; doctorita a utilizat Dopplerul. Am citit pe DC ca acest aparat ar fi daunator si am intrebat-o pe Dr. daca e asa si mi-a infirmat. A zis ca daca ar fi asa nu l-ar mai folosi. M-am linistit.![]()
Cristina, ma bucur pentru fericirea ta. Abia astept si eu acest moment magic care va fi pentru prima oara pe 21 aprilie. Va dati seama? Prima si ultima ecografie!!!
Din pliantul meu, am mai gasit interesant ca painea alba favorizeaza constipatia; la fel si vitaminele prenatale; este recomandat sa inlocuim painea alba cu cea neagra sau cu paine cu seminte intregi. In plus se recomanda consumul de cereale (fulgi de grau, de secara etc). In ceea ce priveste carnea, am citit ca unele dintre voi nu prea mancati. Carnea este importanta pentru ca favorizeaza dezvoltarea sangelui si a tesuturilor bebelusului. Iar daca nu va omorati dupa acest aliment, exista si substitute ale lui: leguminoasele (fasolea, lintea, nautul). Le puteti alterna. Am mai citit ca ouale sunt o sursa de proteine de calitate si se recomanda cosumarea unui ou pe zi. In rest, stiti si voi, fructele si legumele peste care nu trebuie sa sarim in nici o zi. A! inca ceva: constipatia mai poate fi inlaturata prin consumul a cel putin 2l pe zi, dintre care unele bauturi sa fie calde.
Va pup,
Monica