Mamici de septembrie - octombrie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
anya spune:
Triplu test? Sigur. Eu am abonament (card) si la Centrul Medical Unirea si la Medicover, si in ambele centre e considerata "analiza de rutina" si recomandata ca si analizele de sange din primul trimestru. La fel si morfo-fetala. La fel era si acum 2-3 ani cand am fost insarcinata cu primul BB. Mentionez ca nu platesc nimic pt. ea, deci nu pot fi acuzati ca o recomanda ca sa "jumuleasca" pacientele.
Elena... nu pot sa zic nimuc. Nu am cuvinte. Pot doar sa-ti doresc sa intri cat de curand pe o alta listuta, poate chiar pe cea de ian-feb. Va fi singurul lucru care va putea umple golul...din inima.
Azi merg la eco. Nu mai am rabdare pana la 18.00. Sper sa fie totul OK (ultima data era.. un semn de intrebare...si mi-a cam "intrat morcovul"). Sper sa vin cu vesti bune.
anya
codruta_grg spune:
Libra draga eu te inteleg perfect deoaece si eu am pierdut o sarcina la 32 de saptamani (dar la mine a fost nastere provocata, nu chiuretaj. Orice ti se spune e de prisos, trebuie sa lasi timpul sa treaca, intai sa fi tu vindecata (si fizic si psihic) si vei putea merge mai departe. Vei vedea ca o sa fie bine si pentru tine (nu acuma, dar in curand).
Eu acuma i-au antibiotic (ampicilina) din cauza durerilor la masea. Numai luni sau marti imi poate face operatia de extractie. Ma doare foarte tare si nu dorm noapte. Sper sa treaca! Mi-e frica si de radiografia care am facut-o ieri. De aceea astept sa fac TRIPLU TEST in 31 martie....
Va pup dulce
Codruta
17+
mihaela_e spune:
Cuvintele sunt de prisos. Citesc, plang, citesc, plang. NU pot sa-ti spun draga Elena ca intotdeauna Dumnezeu hotaraste si ne da ceea ce e mai bine pentru noi. Cu siguranta prin aceasta durere te-a protejat de o alta durere si mai mare.
Trebuie sa-ti pui toata speranta in Dumnezeu si sunt convinsa ca-ti va da copilul pe care ti-l doresti atat de mult.
Nu incerca sa te izolezi, nu trebuie sa pari puternica. Lasa-i pe cei dragi sa fie alaturi de tine, pentru ca suferinta ta este si suferinta lor. Impreuna veti trece si peste acest obstacol in viata voastra si veti avea puterea de a merge mai departe privind cu incredere in viitor.
Si nu uita ca noi suntem aici, si te asteptam ori de cate ori vrei sa vii in mijlocul nostru. Ai aici o alta familie mare
care este alaturi de voi 
Mihaela
Flavia_Hurducas spune:
Libra, noici nu stiu ce as putea sa iti spun in astfel de situatii, poate doar putere sa treci peste aceasta suferinta si sa devii cat mai curand din nou mamica.

Si eu fac triplul test in sapt.16, dar nu din initiativa mea.
Flavia 13+
ruscus spune:
draga elena fi tare, adunati fortele si mergi inainte cu siguranta ca te asteapta alte binecuvantari
liniste creste
florina,mama lui thierry si in asteptarea altei minuni.
Flavia_Hurducas spune:
Fetelor, ati inceput deja wekendul sau ati plecat toate in concediu?
Flavia 13+
cge spune:
Nu, n-am plecat in weekend
Mai am o groaza de lucru, si imi e somn.
Trebuie sa le terminam ca doar suntem doi, ma ajuta si bebelushu' din burtica.
Voi ce faceti ? Ce planuri aveti ptr weekend ?
Cristina
miflore spune:
N-am plecat inca, Flavia, cu toate ca tare-mi da inima ghes sa bag o minciunica si sa plec cu o ora mai devreme!
Mihaela 13+
miflore spune:
Cristina, habar n-am ce voi face in week-end; dar sigur nu plec din Bucuresti; as vrea sa ma odihnesc pentru ca sunt cam obosita, am fff. mult de lucru la servici si colac peste pupaza mi-am mai luat si suplimentar pentru rotunjirea veniturilor - deja ma gandesc ca vor fi cheltuieli mari spre sfarsitul anului, cu nasterea, cu anestezistul ,neonatologul, spital cu asistente, diverse pentru bebelus (si inca ce diversitate!), apoi botez, lucratura ce sa mai. Si am cam obosit cu munca, noroc ca e vineri si maine nu servesc servici. Asa ca vreau sa ma relaxez, sa ma plimb, sper sa fie vreme buna, program de voie!

Mihaela 13+