Mamici de septembrie - octombrie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si mie mi-a zis doctorul sa nu fac bai fierbinti (nici macar bai, doar dusuri)in prima perioada de sarcina. Nu stiu daca in a dou-a e bine, dar in a treia stiu ca e indicat (fara a fi fierbinte apa) deoarece greutatea bb sa nu fie simtita de mamica asa de des.
Fetelor sa imi tine-ti pumnii azi merg sa imi scoata maseaua!!! Si tot azi am terminat da luat ampicilina, sper sa nu mi se infecteze ceva pe acolo!
In rest......astept sa treaca perioada de dureri de masele sa pot si eu sa fiu relaxata si sa ma bucur de bb-ul meu.
Va ,
Codruta 18+

Mergi la inceput

Referitor la SPIRT...si eu am facut o frectie cu spirt, dar pe maini si picioare. Nu cred ca a fost bine, deoarece e alcool si trece prin piele. Dr. a zis ca daca am dat doar o data si numai pe maini si picioare nu e problema. Dar eu nu mai fac frectie cu spirt!!!
Codruta 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Mi se pare o tampenie asta cu spirtul. Eu fac injectii zilnic si trebuie sa dezinfectez locul cu spirt, plus ca voi merge des sa mi se recolteze sange si de asemenea asistentele vor folosi spirt, ca si pana acum. Ciudat...medicii astia parca nu invata la aceeasi facultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Valen, ai pus punctul pe i. De multe ori ma gandesc si eu ca doctorii astia parca invata fiecare altceva. Parerile sunt mult prea diferite de la un dr. la altul.

Flavia 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Salutare, burtici!N-am mai scris de mult dar v-am citit in fiecare zi! Celor cu probleme le doresc sanatate si sa le dea Dumnezeu putere sa treaca peste toate necazurile.
Cam cand ar putea fi vazut sexul copilului la eco? Doctorul meu m-a intrebat ca ce-s asa grabita,doar pan' prin iunie am timp. Pai in iunie bebe o sa fie cam de sase luni!!!!
Voua vi se vede burtica? A mea e tare anemica. Inca mai incap in vechii pantaloni...dupa ce le-am desfacut pensele din talie
pt. toate

15sapt+

Mergi la inceput

Eu m-am referit la spirt dat in cantitate mult mai mare decat suprafata unei intepaturi!!! E alcool! Si la fel cum nu avem voie sa il bem....e acelasi lucru (zic eu) prin bariera placentara trece la fel din stomac sau prin piele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am fost vineri la ecograf - are 12 sapt.si 3 zile, pliul nucal 1.4 si totul OK. AAAAA sa nu uit...(cum as putea) se pare ca suntem BAIETEL. Voi fi soacra cu doua nurori (deoacamdata... HE HE). Abia astept ziua de 04.04 cand ma duc la un eco si mai smecher sa ma intalnesc cu BB.
Acum ca stiu ca e totul in regula am anuntat 2 priete fff bune (care de mult ma tot intrebau...can am de gand sa-l fac pe-al doilea) si in week-end-ul asta anunt si familionul. Sunt curioasa ce fete fac. Bunicul meu (strabunicul lui BB) va fi fericit, bunicile se vor gandi ca o iau de la capat...si cum le mai tin puterile...?
Ce e mai prost e ca n-o sa-l pot da pe piticul cel mare la gradinita-in toamna. Asta ca sa nu-mi aduca acasa toate bolile copilariei si sa le ia nou-nascutul. Va trebui sa-l aman cu gradi spre primavara...E..asta sa fie toata paguba.

Va pup pe toate.
anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Valeria, Flavia, si pe mine m-a durut capul de sambata spre duminica pana luni si mare parte din ziua de luni! Si vreau sa spun ca eu chiar nu le am cu durerile de cap, ma doare dragu de el o data de doua ori pe an! Poate c-a fost intr-adevar ceva presiune, eu mai sunt si hipertensiva...si am mancat luni un iaurt mare cremoso si mi s-a facut un rauuu de zile mari... nu stiu ce se-ntampla, nu mai pot bea deloc lapte si manca iaurt, imi vine sa vomit groaznic dupa! Asa ca, va rog, fetelor, faceti loc pe podium!
Ah, Flavia, cand va veni si vremea baitelor in cada? Nici eu n-am mai facut de vreo 2-3luni!
Iar cu spirtul sa va spun ca si eu am facut de 2 ori frectie si pe spate si pe fata si pe maini si picioare...cand am fost un pic racita... acum ce sa fac...asta e. Chiar nu m-am gandit ca e alcool... mai bine il beam...
Mihaela 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Codruta, sa nu crezi ca am ceva personal cu tine, dar ma intriga foarte tare ideile medicilor. Cantitatea de spirt (pe care eu o voi folosi zilnic pt. o injectie X 200 injectii ramase pana la nastere + injectiile de dupa,zeci sau tot sute, inca nu stiu sigur)va fi mult mai mare decat cantitatea folosita la o frectie, deci ideea aceasta mi se pare exagerata. Si parfumurile au alcool si inca n-am auzit sa li se interzica gravidelor sa se parfumeze. Ce vom face la vara cand o sa nimerim in mijlocul unei furtuni de praf?!O sa facem nu stiu ce infectii pt. ca microbii aia trec prin piele?! Pai asa nu mai facem nici dus ca apa contine impuritati. Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau Codruta; sunt convinsa ca tu crezi ceea ce iti spune medicul, dar tare mi-ar placea sa-i pun toate aceste intrebari si medicului tau sa vad ce parere are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Anya, felicitari, sa fie sanatos baietelul si sa creasca precum Fat-Frumos! Echilibram balanta: 3 fetite si 3 baietei, nu, fetelor?
Mihaela 13+

Mergi la inceput