Anya, sa iti traiasca baietelul, sa cresca mare si sanatos! Cum ai aflat asa de repede sexul? La mine se incheie maine 14 saptamani dupa UM, ca dupa alte masuratori s-au incheiat deja, si dr. mea mi-a spus ca este prea devreme sa aflam sexul. Si chiar are un echograf performant si multa experienta...Abia astpet sa aflu si eu.
Nici eu nu am dureri de cap aproape deloc, dar sambata seara m-au chinuit destul de mult!
Va doresc o dupa-amiza placuta! 
Flavia 13+
Salutare gravidute,
Am aparut si eu pe aici ca sa ma plang un pic. Am citit ca in primul trimestru de sarcina se iau cam 2 kg, eu deja am luat 3 si mai am trei saptamani pana in sapt 15. Mananc ca spartul si noaptea mi-e foame.
Voi puteti bea 1l de lapte pe zi si 2l de apa? Mi se pare foarte mult. Eu mai beau ceai dar se pare ca e diuretic si nu e bine sa bei prea mult.
In legatura cu raceala eu am laut oscilococcinum preventiv cand toti din casa erau raciti (o viroza foarte urata si molipsitoare) si am fost singura pe care m-au sarit virusii.
M-am vopsit cu henna si nu acopera parul alb. Am gasit in schimb alta solutie, un balsam de la Londa fara amoniac si fara oxidanti, Londoren se cheama nu acopera chiar in totalitate firele albe dar e mai bun decat henna.
Pliul nucal se poate masura si la un ecograf obisnuit?
Mirela
Fetelor, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46173" target="_blank">aici este capitolul 19.
Ioana
Buna fetelor! Cine a zis ca doctorii astia sunt fiecare cu a ma'sii mare dreptate a avut! Eu nu sunt fan de baie, dar chiar mi s-a recomandat in caz de contractii sa ma bag in baie calduta. Banuiesc ca nu e voie f fierbinte din cauza scaderii de tensiune si posibilelor accindente... oricum piscina e recomandata si aia e tot un fel de baie daca o luam asa. Sunt si femei care nasc in apa ca sa le usureze contractiile.
didita