Mamici de septembrie - octombrie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Alinam, cum a fost in concediu cu bb? Abia astept sa il scot si eu pe al meu in lune. Sper doar sa nu faca nazuri ca va merge cu masina in jur de 24 ore.

Flavia 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Libra
Esti o luptatoare si vei reusi, ma bucur sa vad in tonul tau optimism. Despre analize nu stiu prea multe, stiu ca sunt importante inainte: toxomplasmoza, listeria, rubeola, hepatita b, (parca si hormonul "progesteron" trebuie verificat), HIV/FIV si cam atata stiu eu acuma , daca gasesc o lista am sa ti-o trimit.

Ioana
Imi pare rau ca nu te simti prea bine, si eu am fost aproape de o raceala si am bagat la lamaie in mine de au fugit virusii cu mare viteza. Imi pare rau ca lucrezi, sper sa-ti dea liber doctorul, daca nu sa-ti ceri tu cateva zile si sa te odihnesti pentru ca asa este cel mai usor sa scapi. Din nefericire e perioada nasoala.

Flavia
Ma bucur mult ca ti-ai vazut puiul miscand, asta da cadou. Asteptam sa pui poze in album cu sportivul vostru.
Speram ca petrecerea ta a fost atat de reusita pe cat doreai.
Libra ti-a facut o surpriza la "Evenimentele comunitatii"

Ma bucur ca o sa ne putem vedea.

Fetelor
Dupa sangerari in 3 zile consecutiv imi era putina frica sa vad daca bebe e bine si am mers la sotul la munca sa-l vedem pe bebe. Ne-am pus si noi la cel mai peformant ecograf, dar se pare ca a fost atat de performant de nu am stiut sa-l aranjam astfel incat sa-l vedem pe bebe intreg, am vazut pe rand picioarele, manutele si caputul (cred ca astea erau ). Cand l-am vazut, se misca atat de tare incat eu am intrat in panica gandindu-ma ca sufera de se misca in ritmul ala.

Am ajuns pana la urma sa folosim un alt ecograf, nu atat de performant, dar a carui imagine am putut sa o micsoram a.i. sa ne vedem iubirea in intregime. Misca atat de dragut, dadea din tot ce se putea misca.

Sentimente superbe.

Din nefericire eu nu le pot trai atat de intens cum le traiti voi pentru ca atunci cand imi vad puiul ma bucur ca inca ii bate inimioara, si mereu este ca si o usurare pentru mine si nu ca o bucurie cum a fost prima data cand l-am vazut.

Sunt bucuroasa pentru el, mor de bucurie, dar atat de mult ma supara faptul ca inca nu sunt iesita din faza de "in afara oricarui pericol". Pe 5 Aprilie am sa stiu cam cum stam, dar pana atunci mi se pare atat de muuuuuult...

Va pup pe toate si va doresc o zi buna.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (13 sapt).

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Bine ca mi-ai spus Lucia, pentru ca eu nu vizitez forumul Evenimentele comunitatii. Asa cum am scris si acolo, va multumesc, ati reusit sa ma emotionati atat de tare, ca abia mai imi gasesc cuvintele.

Libra esti o draguta!

Flavia 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Neatza, fetelor!Nu am mai postat de ceva timp dar am reusit sa recuperez cu cititul. Libra si Marta,imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva.Libra, iti recomand sa-ti faci si anticorpii cardiolipinici; ei pot determina un eventual sindrom antifosfolipidic. Poate tu nu ai asa ceva,(eu din pacate, da) dar e bine sa stii cum stai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

valen, nu ne-ai zis ce mai faci tu, cum te mai simti ...

Fetelor, de aseara avem stetoscop. L-am ascultat pe bb cum inoata si face ca pestele.

Libra, eu aveam o lista lunga cu analize de facut inainte, dar n-o gasesc. Stiu ca exista si un subiect vechi la aspirante pe aceasta tema, ma apuc acum sa-l caut, si postez aici link-ul imediat cum il gasesc. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29403" target="_blank">Aici e listuta cu analize. Bafta multa!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Ioana sunt bine. Am fost o sapt. in concediu si acum am forte noi. Miercurea trecuta l-am vazut si eu pe bb; are manute si picioruse si se misca de colo colo. Seara imi fac injectia de care deja m-am saturat pt. ca doare si-mi invineteste bratele, dar mergem mai departe si ne bucuram ca ne dezvoltam bine. Va doresc tuturor multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata fetele!
Hai sa va spun pe scurt vestile :
- La Multi Ani ptr Flavia (mai bine mai tarziu decat niciodata);
- Ioana, multa sanatate si pe cat posibil odihneste-te.
Incearca si remedii homeopate, fac foarte bine si sunt permise in situatia noastra de "burtoase".
- aseara l-am vazut pe bebe. E ok, format si are o coloana vertebrala de mai mare frumusetea. Avem 13 sapt si 6 zile sau 14 sapt si 1 zi.( 2 masuratori diferite). In total , ne laudam cu 70 mm, si 161 batai/ minut.
- in weekend, am fost la Busteni si amandoi copii au fost tare incantati.
- data viitoare il duc si pe Victor sa il vada pe bebe la ecografie.
De abia asteapta !!!

Hai sa va zic, ce ma intreaba Victor sambata dimineata cand muream de somn:
"Mama, poti sa inghiti Pampers?"
"De ce ma intrebi ?"
"Vreau sa ii dau Pampers lui bebe de la tine din burtica".

Numai bine si pe curand,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna dimineata dragute burticute,

Ma bucur Libra sa constat ca esti impreuna cu noi si ca deja te-ai mobilizat pozitiv pentru . Esti o luptatoare si cu ajutorul lui Dumnezeu in scurt timp vom citi despre tine la viitoare mamici de 2006.

Bine te-ai intors Ioana, dar daca mai ai tentative de plecare care se lasa cu raceala, nu vei mai primi bilet de voie sa pleci. Iti doresc insanatosire grabnica!

Samila, cred ca ar fi bine sa ne spui despre analize pt ca eu una as fi in stare sa tot repet analizele, sa fiu sigura ca totul este ok.

Va doresc tuturor sa aveti o saptamana cat se poate de buna!

Mihaela 10+

Mergi la inceput

Cge, dupa UM ce varsta are bebe? Eu am deja trei posibilitati: 13S2Z, 13S4Z, 13S5Z.

Flavia 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Salutare frumoase dutze,am revenit si eu dupa o buna perioada...Ma simt ceva mai bine si sper ca de acum inainte sa am alt tonus ca tare rau m-am simtit in ultima perioada...Imi pare nespus de rau pt Marta si Libra, chiar nu am cuvinte,imi inchipui ca durerea lor nu se poate exprima in cuvinte...doar atat imi permit sa spun : Nu va pierdeti credinta in Dumnezeu! ...si va fi bineDespre mine ce sa va mai spun...a inceput sa se vada burtica si la mine ( am luat deja 1 kg) iar peste 2 zile vin in Buc la un control. Abia astept! Voi veni cu vesti despre bb, ca nu l-am mai vazut de la 8 saptamani... la toate feteleNorina 14+

Mergi la inceput