Mamici de septembrie - octombrie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
irinabungau spune:
Libra si Martta, am plans mult la citirea povestilor voastre, nu pot sa va spun decat sa aveti incredere in Dumnezeu si minunea de a deveni mamica se va repeta. Sper din tot sufletul sa reveniti cat mai curand in mijlocul fetelor care vor deveni mamici si va doresc din inima sa treceti cat mai curand peste toata suferinta. Suntem cu gandul si inima alaturi de voi, din partea mamicilor de iulie-august 2005.
Irina si bebe 20 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Ioana75 spune:
Of, of, ce de vesti proaste
. Imi pare tare rau, Libra si Martta! Va doresc sa treceti cu bine si repede peste aceasta incercare, si sa ne anuntati peste putine luni ca sinteti din nou
!
karmenutza, eu cu listeria 1/320 am luat tratament 2 saptamini cu ampicilina si clotrimazol ovule. Am terminat vineri tratamentul (a fost criminal sculatul in fiecare noapte
). Voi repeta analiza vinerea asta, cel tirziu luni, sa vad cum mai stau.
Flavia, la multi ani
! Tot ce iti doresti sa se implineasca anul acesta
!
Fetelor, si io am niste vesti destul de rele: am racit cobza, am facut febra in ultimele 4 zile, am si depasit 38 de grate (limita maxima admisa in sarcina)
. Azi am stat acasa, stau si miine, infofolita, si imi pun termometrul din ora in ora. Doctorita mi-a dat voie la 2 paracetamol pe zi. Sper ca bb n-a facut sauna in burta mea
.
Ioana
anis spune:
IRINA,multa zeama de lamaie si miere....si insanatosire grabnica!!!
AniS
si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Tonnia spune:
Libra si Martta, sa va ajute Dumnezeu sa treceti repede peste nenorocirea care vi s-a intamplat si sa ramaneti repede de tot gravide!

Cu intarzire, La multi ani, Flavia!!!
Ioana, baga multe citrice! Nu cred ca a facut sauna, nici nu s-a prins, cred ca dormit mai bine!![]()
samila spune:
Flavia, la multi ani si un bebe sanatos si frumos!!!!
Ioana sanatate multa. Sa ai grija de tine, stai in pat cat poti de mult, ceai cu lamaie si miere. Sa auzim vesti bune.
Fetelor eu am fost la controlul de 16 saptamani, mi-a facut triplu test si data viitoare fac ecograf (o sa aflam sexul copilului).
M-am uitat si pe fisa medicala, aici toate analizele sunt impartite pe saptamani. Acum sunt la birou nu am lista la mine. Daca sunteti interesate o sa redau lista, va rog sa imi spuneti, ca nu vreau sa scriu daca nu e de interes.
Libra si Martta multa putere sa treceti peste hopul acesta. Imi pare sincer rau...cuvintele cred ca sunt de prisos. Daca putem sa va ajutam intr-un fel scrieti-ne.
Va doresc o saptamana buna.
Libra spune:
Dragele mele dragi,
Stiti vorba aia... "nu ma lasa a muri, ca nu te-oi lasa a trai". Voiam sa iau pe Martta de manutza si sa ne mutam cu scrisul... mai la coada. Am bantuit pe toate subiecte de la aspirante, m-am ingrozit bine si am fugit inapoi aici, unde e asa de cald si bine si mult optimism. De asta avem nevoie de mult optimism (chiar mi-a parut rau ca am postat niste mesaje atat de triste, dar nu veti sti niciodata cat bine mi-ati facut pentru ca nu voi gasi niciodata cuvintele potrivite sa va multumesc). Nu stiu daca ati observat, sunteti cea mai faina echipa!
Azi am fost la dr. Mi-a prescris Tri-Regol pt. refacere, apoi 3 ture de Duphaston, apoi... "o sa ramai insarcinata". Deci 4 luni!!!! I-am cerut o lista cu analizele pe care as vrea sa le fac, sa nu pun iar "caruta inaintea boilor" cum am facut din ignoranta si prea multa incredere. Ea insista pe ideea ca e doar o cauza locala, ca am ramas prea repede insarcinata dupa histeroscopie.
Ca sa n-o mai lungesc... Abia am puterea sa merg acum mai departe, n-am chef sa se intample inca o data doar pt. cateva milioane de lei. Daca aveti vreo lista, vreun link, orice... din care sa reiasa toate tipurile de analize care se fac INAINTE de sarcina IN ROMANIA, va rog foarte mult sa ne dati si noua.
Va doresc sanatate si tot ce va doriti! Va pup pe toate cu drag,
Elena
P.S. A nu se intelege ca nu ma inteleg cu dr. mea. Dimpotriva, e o tipa super si o recomand cu caldura. Daca e permis, voi scrie si numele ei cu mare placere, pt. cele mai aproape de Iasi.
Gina M spune:
Libra,
Ma bucur ca putem fi alaturi de tine la incercarea aceasta a vietii ,pentru ca ai gasit mangaiere si imbarbatare in
nostru,si pentru ca starea sufletului tau este acum una buna !
Iti doresc insanatosire grabnica, si cat mai curand posibil un
sanatos,frumos si destept, care sa-ti umple inima de multumire,fericire si implinire.

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
Ioana75 spune:
Libra

. Sigur ca poti sa scrii numele doctorului tau.
AniS, daca Irina sint io, iti trimit adresa pentru miel
. Multumesc mult de suport
.
Eu nu fac mai bine, ba mi-a revenit tusea as'noapte. M-am saturat sa fiu bolnava. Ma duc azi la amiaza la doctorul de familie, sa vad daca imi da concediu medical toata saptamina.
Ioana
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata!

Va multumesc tuturor pentru urarile de La Multi Ani. Si voua va doresc multa sanatate si copii sanatosi, destepti, cuminiti si frumosi.
Martta, imi pare rau ca ai fost nevoita sa treci prin asa ceva. Stiu foarte bine ce inseamna sa renunti la un copil pe care ti-l doresti. DAr fii sigura ca in curand vei fi din nou gravidutza, iar bucuria va fi de 100 de ori mai mare, chiar daca nu vei uita niciodata acest episod din viata.
Lucia, avem tot timpul sa ne intalnim. Eu sunt plecata din tara doar intre 23-30 aprilie, dar avem 2-3- saptamani inainte!
Ioana, iti doresc insanatosire grabnica. iar daca dr. tau de familie nu considera normal sa iti dea o saptamana de concediu medical, da-i una.
Acum sa va povestesc pe scurt despre intalnirea mea cu bb. A stat draguta dr. 10 minute cu ecograful pe burtica mea ca sa ii faca bebicului o poza frumoasa, dar acest lucru a fost imposibil. Mereu dadea din picioare sin din maini, parca mergea pe bicicleta, parca imi facea cu mana. Nu a stat o clipa locului. MI-a si spus dr. ca am un copil tare sportiv. Bucuria pe care o aveam in inima in acel moment este insa greu de descris. Cu siguranta a fost cel mai frumos cadou de ziua mea. S-a can schimbat putin varsta lui, adica dupa UM avea vineri 13 sapt si 2 zile, dupa lungimea corpului (7.30 cm) 13 sapt si 4 zile si dupa lungimea capului (2.60) 13 sapt si 5 zile. Totul este bine, nu mai iau nici o pastila iar analize imi da la urmatoarea vizita, adica peste 3 saptmani.
Flavia 13+
alinam spune:
Neata burtici!!!! .....
m-am intors la voi dupa doua saptamani de absenta .... vad pe aici numai lucruri triste .......![]()
in alta ordine de idei LA MULTI ANI FLAVIA!!!! cu intarziere, da asta e .....
alina +14