Mamici de septembrie - octombrie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
Flavia_Hurducas spune:
Mihaela_e, imi surade ideea intalnirii, dar cu siguranta la Brasov, daca este sa fie in vara. Eu nu as putea suporta caldurile din Bucuresti. Bafta la rochita!!!
Lucia, am uitat sa iti spun ca daca mai este valabila oferta cu untul de cacao, este bine venit, pentru ca ce am gasit eu la The Body Shop este o chestie care contine si putin unt de cacao. Nu m-a multumit. Banii ti-i pot da fie in USD, fie in lei, cum preferi. Mai vorbim si depsre intalnire cand se apropie data venirii tale.
Va doresc un weekend placut si cu mult soare! Eu am plecat la control.
Flavia 13+
codruta_grg spune:
La multi ani Flavia!!! Sanatate si tot ce iti doresti!
Sa papi si pentru mine ca eu nu pot manca apropae nimic cu durerea asta a mea de masea si mai nou de cap. Asta e!!
Distractie placuta

Pa,
Codruta
17+
liadi spune:
Draga Elenaimi pare nespus de rau pentru ce s-a intamplat.Din nefericire se intampla si astfel de lucluri fara sa avem posibilitatea de a face ceva. Chiar daca ai fi vrut sa-ti dai viata pentru copilul tau alta a fost balanta. Si numai Dumnezeu stie de ce. Sper sa-ti revi cat mai repede si sa ajungi din nou la gravidute, cat de curand. Acum mai este cineva in cer care vegeaza pt tine. Te pup si iti doresc tot binele din lume.
FlaviaLa Multi Ani!!! Multa fericire, sa fii sanatoasa si sa ai un bebe minunat!
Lia
lucia_cs spune:
Flavia
Oferta o data facuta ramane valabila pana la data scadenta si in conditile in care vin acasa asa cum panuim. ![]()
Ai spus ca pleci in vacanta la sora ta in Aprilie. Eu am sa fiu in tara din 10 Aprilie pana pe 1 Mai, daca nu o sa avem ocazia sa ne intalnim eu pot lasa crema la o draga prietena de-a mea care locuieste pe Lamaitei si dupa aceea vedeti voi cum va intalniti. Si ea e burticoasa.
Fetelor
Daca puneti de o intalnire in perioata 10 Aprilie - 1 Mai, poate ca o sa fac cumva sa ajung si eu la ea.
Va pup dulce pe toate si sa auzim numai de bine. 
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (13 sapt). 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
monicafrosa spune:
LA MULTI ANI, FLAVIA!!!, SA AI PARTE DE MULT NOROC, FERICIRE SI UN BEBE SUPERB (sunt sigura ca asa va fi).
Vezi, sa te distrezi bine.
Monica 
karmenutza spune:
Flavia, La multi ani! Sa fii sanatoasa si voioasa, sa-ti dea Dumnezeu un bb frumos si cuminte si destept! Petrecere frumoasa!
Ioana, cum ai rezolvat-o cu Listeria? Ce tratament iei? Mai repeti analiza? Mi-au iesit toate rezultatele si am listeria 1/360, pozitiv. Cam asta ar fi singura aiurea. In rest, dupa "vastele" mele cunostinte medicale, toate ar fi bune.
martta spune:
Fetelor, din pacate nici eu nu voi putea sa mai devin mamica de oct.2005!
Totul s-a terminat joi, dar nu am mai avut forta sa intru pe DC...
In dimineata asta am vorbit pe PM cu Libra. E groaznic...in plus eu port povara unei decizii, imaginea unui bb linistit in placenta mamei, macelarit in cateva secunde, in umbra unei "hotarari rationale".
Cel mai mare pacat, pe care niciodata nu m-as fi crezut in stare sa-l comit.
Un pacat comis fat de un copil dorit...doare cumplit!
Va multumesc pt sprijinul vostru.
Din suflet, va doresc sa aveti parte de sarcini fara probleme si de bbelusi sanatosi!
Marta
dana_lucia spune:
Buna fetelor,
In primul rind Martta draga te inteleg foarte bine prin ce treci si sunt alaturi de tine dorindu-ti multa putere sa treci aceste momente de viata atit de grele. Atit pentru Libra cit si pentru tine aveti mare grija de voi si incercati sa aveti incredere in Cel de Sus pe mai departe.
Flavia, un sincer La multi ani si fie ca tot ce iti doresti sa se realizeze!
Eu am fost ieri la ecografie si am dat si singe. Mi l-am vazut pe bebe care e o dulceata mica intr-o continua miscare, inimioara ii bate foarte bine si are dimensiuni super bune pentru virsta de sarcina, ne-a spus ginecologul. Ni s-a masurat si pliul nucal care aici se foloseste ca rezultat final in combinatie cu rezultatul de la singe (stiti voi cred asta) care il vom avea peste o saptamina dar ca valoare a fost, zic eu, fara probleme caci am studiat si multe surse pe Internet despre valorile pliului nucal si numai peste 3 mm in sapt. 10-14 de sarcina e o problema (noi avem 1.4 mm in sapt. 12 de sarcina).
O intrebare pentru Ioana: stiu ca tu ai fost prima dintre noi care ai aflat ca vei avea fetita, in ce saptamina de sarcina ti s-a spus pentru prima data asta? Mersi anticipat pt. raspuns
Sa aveti un weekend placut. Va
,
Dana_Lucia