Mamici de Noiembrie- Decembrie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 3

Mishka spune:
Fetelor, sunt si eu noua pe aici si am o intrebare. Am 4 saptamani si 5 zile de la UM (la un ciclu de 26 zile) si cateva teste (slab) pozitive la activ. Azi am fost la ecograf dar nu s-a vazut nimic:( Cam de cand se poate vedea ceva daca ar fi un bebeu mic? In plus, dr. a apus ca endometrul e de 10.6 (daca am inteles eu bine) si ca ar fi pregatit... Stiti cam cat ar trebui sa fie endometrul daca ar fi sarcina?
Misha

Morgano spune:
Salut mamicilor, am revenit la civilizatie dupa ce n-am avut 3 ore curent: deci fara pc, net, tel. fix si cu mobilul descarcat si taiat ca am uitat sa-l platesc :))
Mi-a fost tare rau spre dimineata, tot de la balonat. Aveam mii de gaze care s-au acumulat si nu ieseau si crampe ingrozitoare. Mi s-a facut si rau, am vomat, senzatie de lesin cu aferentele transpiratii calde si reci. Am crezut ca mor de durere.
M-a tinut vreo 2 ore jumate bune, singurul lucru care m-a linistit relativ era ca bebelica nu avea nimic cu asta si durerile in mod clar era de la maztele mele nu in legatura cu sarcina.
Asa ca acum e 2 imediat, nu am lucrat nimic azi si am promise pe maine o gramada de traduceri grele, ma simt slabita si obosita si nici nu a venit un client sa-mi plateasca o suma mare de care aveam nevoie in weekend. O zi minunata deci :(
Important e ca nu simt ca starea asta sa afecteze cumva copilul, si ca afara e primavara si superb si imi va fi mai bine maine :) Halal optimism, dar asta e.
Da, 17 suntem, am numarat aseara inainte sa scriu mesajul ;) mersi de flori "admiratoarei de ardeleni" :))
Va pup si sper ca voi sa va simtiti mai bine azi!
Ripley 7+

IrinucaR spune:
Fetelor, am o intrebare: ce profesie aveti si cat aveti de gand sa stati cu RECLAMA ILEGALA acasa??
Incep eu: Sunt contabil intr-o societate de expertiza contabila, sunt in campul muncii de 4 ani, in august termin facultatea si intentionez sa stau cel mult 6 luni acasa. Intr-un fel sau altul, vom gasi o bona (pe bunici nu ne bazam) si ne vom descurca.
IrinucaR 6+
www.irinucasisoru.3x.ro

pineapple spune:
Azi in sfarsit mi-a comunicat oficialele felicitari si mi-a dat voie sa ma bucur si eu, dupa ce o vreme am bantut pe la Aspirante si dupa ce el
m-a tinut o saptamana in stres, din cauza unui Pregnyl care cica iesea la test
, cand eu aveam doua teste pozitive facute dupa destul timp ca sa nu iasa, iar el e un precaut exagerat, cumpatat si calculat fara inima si fara mila...
Eh, dar deja l-am iertat
dragutul de el.
Deci, ma treceti si pe mine pe listuta? um 14 feb dpn 23 nov.
Azi e una din cle mai frumoase zile din vata mea!!

Roxee spune:
Buna dimineata viitoare mamici de nov-dec 2005 !
Pineapple, bine-ai venit ! Felicitari si sa dea Dumnezeu sa ai un bb sanatos si o sarcina usoara! Esti trecuta pe listuta
!
Fetelor, am fost si eu ieri la medic si mi-am vazut puiutu'!
Masuratori: 3.3mm CRL, varsta gestationala cf CRL 6s +1. Are si activitate cardiaca, asa ca medicul a scris acolo pe foaie :
"sarcina 6 s in evolutie" .
Sunt in al ! Ma rog la Dumnezeu
sa fie bine pana la capat si sa-mi tin puiutu' in brate! De-abia astept sa-l cunosc!
Si voua va doresc ce-mi doresc si mie !
Irinuca, inca nu stiu cat am sa stau acasa cu bb. Bineinteles ca mi-as dori sa ma intorc la serviciu a.s.a.p., asta insemnand atunci cand va fi cel mai bine pentru bb.
Mi-e destul de greu sa anticipez acum. Depinde de cat timp voi putea alapta, ma gandesc ca cel putin 6 luni ar fi necesar. Vom vedea atunci.
Repet, mi-ar place sa reintru in "circuit" cat mai repede, sunt o persoana activa si-mi place ce fac. Apropos, suntem in aceeasi "bransa", si eu sunt economist (pe fiscalitate).
Cam atat, pup toate- toate fetele ,
6+

lauricipani spune:
Roxee,vreau sa-mi cer scuze ca pana acum nu am apucat sa te felicit dar sti si tu prin ce am trecut.
FELICITARI sa ai o sarcina linishtita si sa ajungi cu bine la termen!!!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Roxee spune:
Laurici !
Stiu prin ce ai trecut, mi-am exprimat atunci imediat compasiunea fata de tine. E greu, stiu foarte bine, nu cu mult timp in urma am avut si eu o experienta trista.
Dar, uite , a iesit din nou soarele si acum astept un bb!
Iti doresc si tie sa ti se intample miracolul, cat mai repede!
Te cu drag,
6+

lauricipani spune:
Roxee, sigur o sa o fac! Multzumesc pt tot. Dar acum ia spune tu, RalucaN pe unde umbla???
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

lauricipani spune:
aoleuuu, Roxee, sorry pui, RalucaN este la alte mamici, de sept-oct. M-am tampit!
-Theodore Roosevelt
laurici

Roxee spune:
E o.k. Laurici!
Oricum, si eu ti-as fi dat acelasi respuns. Chiar ieri am intrat pe la mamicile de sept oct 2005 si am "vazut-o" acolo pe RalucaN. inca o data Lauriciu,
6+