Mamici de Noiembrie- Decembrie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragi iubite,

ce ma bucur ca ne inmultim, bun venit noilor venite, oare sinteti in listutza? o sa ma duc sa vad si daca nu, va pun:).

pai, vad ca multe stiti bine de acidul folic, e esential in prevenirea defectelor de genul 'spina bifida' si se recomanda in primul trimestru, cind are loc geneza organelor. asa ca luati sau intrebati pe medic, cele care nu stiti. aici e recomandat 800mg intr-o capsula, iar vitaminele prenatale (care au in ele, calciu, magneziu, vit D, E, C, etc, acid folic) contin o cantitate de 1 mcg (microgram si nu miligram) de acid folic. aia inseamna 1000 mg. deci, 1mcg (microgram) = 1000 mg (miligrame). dar si 800mg e suficient, ba unii zic ca si 400mg e ok.

in legatura cu ingrosatul taliutzelor, ai-ai-aiiii, eu de vreo trei zile maninc ca sparta si seara sint balonel ca un vapor de croaziera - nici nu pot dormi daca nu ma duc la buda ca lumea. of, si nu ma pot opri, amestec ciocolata cu castraveti si miere si brinza telemea, cre' ca daca numa' cititi vi se face rau:).

oricum, azi am intrat in saptamina 10, deci ma semnez cu '9+'. sa ne ajute Dumnezeu la toate si sa fim si noi si bebicii sanatosi.

mai vrobim noi. va pup.

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (9+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

gata, le-am pus pe mamicile noi pe lista. cind stiti mai bine DPN-ul, sa-l scrieti sau modificati (daca e cazul).

vacanta buna in maroc, bb_alinus! eu de-abia astept luna mai cind mergem pe o saptamina in aruba, cu aia mica cu tot!:)

pupici!

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (9+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Multumesc Monet!
Fetelor, pentru greturi am citit undeva ca puteti rontai frunzulite de patrunjel sau marar.
Succes!

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Lavi te-am trecut si pe tine .A ramas cineva netrecut pe lista ?
9+

Mirela si Cosmin 2 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Multam Mona pentru urari dar ia spuneti-mi si mie fetelor daca e cazul sa ma ingrijorez ca eu nu iau nimic gen acid folic!!! Ca medicul meu - si eu zic ca am unul bun - nu mi-a prescreis absolut nimic!
Azi am avut rezultatele de la analize si cica au iesit bune!
Bafta la toate burticile si bun venit celor noi!
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

Fetele cu listaaaaa!!
Am gresit cind m-am inscris!!ma ajutati si corectati listuta ,ca eu nu-i dau de cap deloc!!
La mine este asa: UM=19 februarie
DPN=29 noiembrie
Multumesc de ajutor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

apropos de eco 3D, eu o sa fiu in Romania intre saptamina a 16-a si a 19-a. E cazul sa-mi fac eco 3D atunci? Din cite spuneti voi acum trebuie sa-mi fac programare de acum???
Unde anume sa ma duc?
Medsana ar fi cel mai aproape de casa mea. Ei au asa ceva?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

'Neatza la toata lumea!

Ina, Dienuta,
Se pare ca suntem colege de UM: 27 februarie. Ar trebui sa evoluam asemanator, nu?
Eu am inceput sa am foooooarte usoare gretzuri, dar cam atat. Sānii sunt, ce-i drept, putin mai umflati si mai sensibili ca de obicei, insa, dat fiind ca n-am purtat sutien in viata mea, nu ma deranjeaza nicicum.
In rest, ZIROU simptome. Nu foame, nu pofte,nu altceva. Cat se poate de firesc decurge totul. Nu ca mi-ar parea rau, insa sper ca, curand totusi, sa apara ceva mai multe semne.
Oricum, pana nu ajung la eco, sa aflu si eu ca sarcina e unde trebuie, stau in banca mea, cu mainile la spate. Dupa aia, om mai vedea.
Hai bafta la toata lumea!
Lordra

Mergi la inceput

Bic, eu zic ca mai bine ti-ai face programare la dr. Iosup de la Centrul Medical Unirea sau Diagnosis. Mi se pare un foarte bun profesionist (mi-am facut o eco la el dupa ce mi se pusese diagnosticul [de catre un bou cu pretentzii] de fibrom uterin si chist ovarian urias, de ma luasera bolile de nervi). Chiar este foarte priceput, iar aparatura este si ea una foarte performanta.
Uite ca nu stiu telefoanele pt. programari, insa cred ca le potzi afla de pe google, in cazul in care esti interesata.

Ura!
Lordra

Mergi la inceput

E normal sa am in saptamana 4-a de gravidie, usoare intepaturi la nivelul....chiar asha, nici nu stiu la nivelul cui e: probabil ca al uterului, ca eu asha le resimt. Nu sunt ca durerile de ciclu ci, dupa cum am spus, sunt ca niste intepaturi. Le simt asha, din cand in cand,pe perioade foarte scurte dar destul de intense.
Ati patit si voi asha ceva sau tre' sa ma gandesc la ceva rau?

Lordra
P.S. Abia saptamana viitoare ajung la medic sa vad daca e sarcina e intrauterina au ba.

Mergi la inceput