Mamici de Noiembrie- Decembrie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

Buna micute burtici
cum va mai e astazi?
mie parca a inceput sa-mi fie mai bine, nu mai am gustul ala aiurea in gura...si trebuie sa rontai permanet ceva ca sa nu-l mai am..guma, covrigei, floricele...prostioare..normal ca m-am 'umflat' in talie dar nu cred ca de la bebe ci de la cit bag in mine...
problema e ca am pofta de ceva imi fac ditamai castronul si ma satur foarte repede...si apoi sa nu mai vad mincarea respectiva mult timp in fata ochilor 9ma refer la mincare gatita in special, care nu ma prea atrage deloc)
alta problema este durerea de cap, beau cite o cola zilnic eu sint innebunit dupa cola si acum parca mai rau ca inainte, asa mi s-a intimplat si la prima sarcina
m-ar interesa si pe mine o eco 3D....dar vreau la centrul Unirea sa o fac, ma ajuta cineva cu un dr sau cu un nr de tel? am auzit ca cea din sapt 18 este esentiala...poate sa-ti spuna totul? daca Doamne fereste e ceva se mai poate face ceva sau doar stai cu grijile si durerea din suflet?
nu stiu cum faceti voi sa ginditi pozitiv caci eu numai la daca..si iara 'daca...' ma gindesc..la prima sarcina nu am fost asa, nu mi-a trecut prin cap nicic el mai mic rau posibil..pe cind acum nu stiu cum sa ma controlez
am facut si eu analizele dar cele de singe..aici in pitesti nu te pune nimeni sa faci toxo sau alte analize speciale pe care le faceti voi prin bucuresti; eu ce fac in pluis este acea dozare de anticorpi din cauza ca am rh negativ si sint la a doua sarcina, dar dr mi-a spus ca nu or sa fie probleme caci alexa are tot rh negativ...cam asta...
mai spuneti-mi si mie ce se mai face, ce analize in plus faceti cite eco? care e cea mai importanta?
apropo..aveti idee cit mai costa cezariana?
va pup pe toate si sa ne auzim cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

Buna fetelor!
la indemnul lui Mirela Anca m-as bucura sa intru in clubul vostru!!la noi UM a fost 19 martie.Cred ca sarcina are aproape 6 saptamini,nu?
Eu mai bine stiu data conceptiei,a fost pe 8 martie,frumos cadou nu? Am facut inseminare si a doua a fost cu noroc!
O intrebare,poate cineva stie raspunsul!! Cind se poate observa activitate cardiaca?
Sint putin stresata deoarece am avut 2 pierderi de sarcina,ultima a fost oprita din evolutie si mi-e frica de mor sa merga la prima eco,pe care o voi face marti ,5 aprilie.Credeti ca e prea devreme pentru a vedea activitate cardiaca?
Multumesc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

amparo, felicitari!!!
Activitate cardiaca are din saptamana 7-8 incolo (calculate din prima zi a ultimei menstruatii...), dar iti trebuie un ecograf special pentru a-l auzi!

Sper sa primesti toate raspunsurile de la doctor si sa te linistesti, pentru ca grijile nu fac bine la bebe!

IrinucaR 7+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Roxica, uite pagina Centrului Medica Unirea. Aici gasesti telefoane, program, tot, mai putin preturi pe care eu nu am reusit sa le gasesc.

http://www.unireamedical.net

Daca la eco de la 18-22 saptamani se gasesc malformatii grave se poate decide intreruperea sarcinii prin declansarea unui travaliu prematur. (La decizia mamei si a medicului, bineinteles)

Eu am UM 5.02, ieri am fost la dr, l-am vazut pe bebe, ii bate inimioara, e viu si e unul singur. Se pare ca sunt "geamana" de UM cu Roxee.

Eu mai am o fetita de 3 ani si de vreo 6-7 luni ni-l dorim pe bb2.

Ar trebui sa punem 1.5kg - maxim 2 in primele 3 luni. Deci ar trebui s-o luam mai moale cu luatul in greutate deocamdata ca avem cand sa compensam...

Sper sa ajungem cu toate bine la primul "liman", cel de 12 saptamani.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

lavi02, felicitari si bine ai venit printre noi!!!

Ecografia la care te referi tu este eco morfologica. Inca nu m-am hotarat unde o vom face... dar se pare ca trebuie facuta programarea din timp, pentru ca doctorii buni sunt extrem de ocupati.

Eu am fost extrem de nerabdatoare si m-am dus la doctor in saptamana 5 si nu i-am auzit inimioara :-(, dar l-am vazut pe ecograf! Data viitoare ne ducem cand vom avea 11 saptamani, adica pe la sfarsitul lui aprilie.

IrinucaR 7+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Inimioara se vede cam incepand cu 6 saptamani. Lasa ca i-o vezi data viitoare. La mine s-a vazut la 7.5 saptamani la eco abdominal asa ca am scapat de sonda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Buna .
Amparo bine ai venit te-am trecut pe listuta dar esti sigura ca UM a fost 19 Martie?Nu ai vrut sa spui 19 febroarie? Lavi bun venit . Nici tu nu esti pe listuta .
Logeaza-te cu mamica noiembrie,parola mamanoiembrie si treceti-va pe listuta.Hai ca ne inmultim .Sa crestem mari si sa facem bb-i sanatosi
9+

Mirela si Cosmin 2 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

fetelor,
sa ma puna si pe mine cineva pe lista, va rog...
sunt de 5 zile...
asta pt ca am un "oushor" de 2.6 mm......
um 27 feb; dpn 4 dec 2005

dienuta si ou 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

si inca ceva...
stie cineva,
as putea face ceva in stadiul asta incipient ca sa favorizez sarcina ?
am citit multe despre sarcini oprite din evolutie si ne e cam frica...

dienuta si ou 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor, as vrea sa ma adaug si eu pe lista voastra...
UM: 27.03.2005
DNP:03.12.2005

Am reusit sa ma loghez insa intrebarea mea este: sa ma adaug pe listuta intre Mirabilis si Lorda sau la urma, dupa Amparo? M-am gindit ca prima varianta ar fi mai buna,sa se pastreze o ordine..voi ce spuneti?

PS Ca si in cazul Lordei, nici eu nu am semne de graviduta si sint cam ingrijorata...

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput