Mamici de iulie-august 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 3
Monica-Elena spune:
Am mai auzit teoria asta Ioana Co. Inclin sa ii dau dreptate medicului tau ptr ca iata eu sunt una patita la 13 sapt la eco performant ni se spune ca este fetita iar la 22 sapt sa aflam ca de fapt este baiat .De data asta am vazut si noi putulica Vorba bunicilor ce o fi sanatos sa fie.
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
corbioana spune:
Giana frumusica mamica si burtica Cate sapt. ai??? Ca burtica e adevarata, da cand va vad in blugii aia cu talia joasa mor de ciuda!
Mie mi-a zis prima data o dr. la Iasi ca e baiat in sapt 17 cand mi-a facut eco morfologica. Apoi cand am fost luna asta la inceput, la 21 sapt. dr. mea de aici, care desi la inceput a zis ca nu paote sa ne zica atunci, pana la urma a zis si ea ca e baiat Deci ar fi culmea acum sa-mi zica in aprilie ca nu e asa
Pupici,
Ioana
sapt.23
anis spune:
Brianamica, pe Mosilor e un magazin langa restaurantul Burebista,"ML" parca se cheama..acolo ziceau alea din standul de la SIR ca au aceeasi marfa...daca ajungi acolo sa ma anunti si pe mine ce au,ca eu nu am apucat sa trec.
Eu ce sa mai zic, am fost la 15s la eco la IOSUP,ni s-a zis fata..pe urma ni s-a mai confirmat de 2 ori de dr nostru,ultima data sambata acum..la 19 sapt...si sper sa fie fata si cand mergem saptamana viitoare la POP..si pana la urma urmei...se supara cineva daca e fata sau baiat? Sa avem noi bebei sanatosi si sarcini cat mai usoare,nu?
AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Giana..ce mamica frumusica si ce burtica de burtica....
Haideti fetelor mai puneti pozeeeeeeee!!!!
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mitub spune:
Buna fetelor!
Sunteti tare harnicute la scris iar eu super ocupata n-apuc sa tin pasul cu voi, pana ce citesc tot se mai scrie cate o pagina- doua.
Ieri cand eram pe drum spre dr. M-au anuntat ca dr. mea nu e in tara si deci am amanat vizita si intalnirea cu bebe pentru inca o saptamana. Nu mai am deloc rabdare, noroc ca sambata mergem la Eco morfologica.
Sunt cam stresata pentru ca alfafeto-proteina mi-a iesit un pic peste valorile normale si desi am tot citit printre voi ca aceste rezultate dau extrem de multe false pozitive....ma intreb ce si cum...
Sper sa mai discut intre timp cu 2 medici si sa ma lamureasca si pe mine la valorile obtinute cam ce clasa de risc as avea.
Cristina, tie ti-au iesit in grafic si totusi ai decis sa faci amnio?/?
Mai spuneti-mi si voi, fetele care au facut acest triplu test, daca toate valorile s-au incadrat in saptamana de sarcina corecta...
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 20 saptamani + (DPN 1 august)
palmyrah2002 spune:
Boga, mie mi-au iesit rezultatele de la triplu test in limite normale,dar dr.meu a hotarit ca pentru siguranta maxima(eu am 37 de ani)sa fac si amniocenteza.
Am facut-o,a trecut repede,nu a fost chiar asa de speriat ,totul a durat maxim 3 minute,iar in 5 zile am primit rezultatul.
Tu in ce saptamina ai facut triplul test?
Multa sanatate si aveti grija de voi!
CristinaDumbo Jumbo 23s si Mihnea
anis spune:
Mitub...din pacate nu pot sa te ajut..ca eu nu m-am mai stresat cu triplul test..bine asa imi recomadanse si dr meu.Dar sper sa fie bine.
Altceva fetele, voi cum o duceti cu mancarimile de burta.Eu de azi dimineta imi dau cu creme, uleiuri de bebelushi,ulei de masline..nu-s ce sa mai incerc.,..ca de mancat tot ma mananca .....
blackpanterro spune:
Buna fetele,
imi place tare mult cand intru pe DC si vad tot felul de vesti noi :)
Cin felicitari pentru baietel si bine ai venit in club, sa fie sanatos si cuminte la mami in burtica.
Katink si Giana imi plac foarte mult pozele voastre, sunteti niste mamici frumoase cu burtici frumoase.
Camille bine ai venit printre noi,sarcina usoara si sa auzim numai de bine de la tine
Monicutz nu pot sa lucrez inca pentru ca nu am viza de munca.Acum astept sa imi termin actele pentru rezidenta, mai am doar interviul dar nu stiu cand va fi, o sa mai dureze ceva timp.
Adriana si Aidan 25sapt+2zile
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/album?.dir=b327&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
laura-s spune:
Si eu am auzit de "schimbare de sex", chiar nasa mea de cununie a patit asa: primul ia spus fetita si al doilea baiat.
Oricum bebele meu e recunoscut oficial, adica in carnetul de gravida a trecut sexul masculin la eco morfologica de 22 sapt; chiar daca stiam de la 15 sapt ca e baiat nu a recunoscut oficial nimic, dar acum am scris, asa ca nu mai poate da inapoi; cand l-am intrebat pe dr. daca mai sunt sanse sa-si schimbe sexul a zis ca sigur ca sunt, dar la Bucuresti la dr. Ciomu.....e un glumet dr. meu si nu m-a suparat.
In legatura cu intalnirea fetelor din Cluj ce se mai aude? Eu zic intr-un week-end, sau dupa ora 4.30 daca e in timpul saptamanii, cum vreti.
Pupici pe burtici,
Laura
blackpanterro spune:
Anis si pe mine ma mananca pielea de pe burta ingrozitor de tare dar ma dau cu crema si trece.Am o crema cu lavanda si musetel + ca ma dau si cu ulei de plaja.Eu nu ma dau cu creme speciala pentru ca daca ii sa fac vergeturi voi face asa ca nu cheltui banii degeaba :)
Adriana si Aidan 25sapt+2zile
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/album?.dir=b327&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos