Mamici de iulie-august 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 4
anis spune:
blackpanterro si la mine trece dupa ce dau cu crema...dar pentru vreo 5 min numai...asa ca de azi dimineata stau cu burta in sus si imi dau cu crema...si imi dau cu crema
AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
blackpanterro spune:
Parerea mea este ca pana la 20 de saptamani se poate gresi dar la 20 sau dupa 20 de saptamani nu cred ca se mai poate, bebe-ii sunt la jumatatea "drumului" si sunt destul de dezvoltati ca sa isi dea doctorul seama ce sex au, nu?
Doctorul meu mi-a spus direct ca o sa am al doilea eco la 20 saptamani, poate sa nu fie dubii in ceea ce priveste sexul.
Adriana si Aidan 25sapt+2zile
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/album?.dir=b327&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Delia spune:
Anis, dau si eu o sugestie: la prima paginutza
sa-si de-a fiecare un link cu pozici ca eu nu gasesc
unde au scris adresa si asa le vedem pe toate
... daca se poate.
Pupicei!
Delia si Codrin
E bine?
anis spune:
Buna sugestia Delia, daca si fetele sunt de acord..eu trec link cu pozici la fiecare pe listuta noastra .
E OK? Sau fac alta separat?
Vedeti si voi cum scrieti ca s-a latit pagina..
si e mai incomod de citit ..ori Delia ori blackpanterro , mai reeditati odata textul
si nu lasati tot pe un singur rand.
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
blackpanterro spune:
Am facut link-ul mai scurt dar nu stiu ce pot sa fac in legatura cu textul,cand il scriu nu este pe un singur rand,oricum am schimbat rezolutia - poate asta era, ii ciudat ca unele pagini sunt normale iar altele sunt latite cum spui.Sper sa fie bine acum.
Adriana si Aidan 25sapt+2zile
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
papu spune:
cum mi-a explicat mie doctorul despre pozitia placentei:
daca priviti uterul ca pe un cub (desi in realitate el e un con cu varful in jos), placenta anterioara inseamna ca se afla pe latura din fata, posterioara pe la latura din spate, laterala pe una din laturile laterale.
fundica inseamna in partea de sus (adica privind dinspre col in fundul uterului), iar previa in partea de jos (aproape de col).
din cate am inteles majoritatea placentelor sunt fundice, iar cele previa sunt mai problematice din cauza ca pot apasa pe col.
de ex eu am postero-laterala dreapta fundica, adica pe spatele uterului si un pic pe laterala dreapta si in sus. ovulatia a fost pe dreapta (ca am facut monitorizare luna respectiva) si de-aia cica e un pic pe dreapta.
uterul este alimentat de 2 artere uterine (una dreapta si una stanga). daca placenta este laterala, va fi alimentata doar de o artera; altfel e alimentata de ambele intr-o mai mica sau mai mare masura. schimbul de substante intre placenta si fat se face prin 1 vena si 2 artere.
ir= indice de rezistenta; semnifica presiunea exercitata asupra fluxului de sange care circula prin arterele uterine sau cele ombilicale. la inceputul sarcinii acesti indici sunt mai mari (0.8-0.9)...iar pe parcurs muschii arterelor se relaxeaza si indicele scade (mai mic de 0.4 dupa sapt 20-24). daca placenta e laterala conteaza doar ir-ul arterei din partea respectiva.
tot referitor la placenta mai e gradul de maturare care la inceput e 0, apoi devine I, apoi II, si in final III. care semnifica maturitatea (imbatranirea) ei. da' nu stiu exact in ce saptamani ar trebui sa se atinga aceste grade.
sper sa fi inteles bine de la doctor si sa va fi lamurit un pic si pe voi ca am vazut ca va tot puneti intrebari.
brianamica spune:
Subscriu la cele care au trait "schimbare de sex".
La prima fetita, mi s-a spus de 3 ori baiat. si a fost
o super fetita . Acum insa am mai multa incredere in aparatura
si in medici.. fata de acum 7 ani si ceva.
Si chiar astept o fetita!!!!
Fetelor, pe mine nu ma mananca burta (poate pentru ca a mai
"trait" asa ceva) insa ma omoara sanii . Stau la serviciu
si imi vine sa ma scarpinnnnn !!!!.
Uneori ma duc la toaleta si imi dau pe ascuns cu apa rece si
imi trece . Cu creme... nici gand! Cel putin la mine nu
functioneaza crema.
Anis, intentionez sa merg in week-end (sambata) sa vad ce au pe Mosilor si iti spun.
Briana
Katink spune:
Mai ce mamici frumoase de vara 2005 suntem noi, foarte dragute toate!
Anis,
pe mine nu ma mananca pielea, doar un picior cateodata in zona tibiei simt ca trebuie scarpinat... si nu am nimica pe el
Adriana,
stiu cum e sa sa nu ai pe nimeni intr-o tara straina. Eu cand am ajuns aici nu stiam pe nimeni - normal ca il stiam pe sotul meu - nu aveam nici o prietena, nici o cunostinta, nici o alta ruda...
Gandeste-te ce iti place mai mult si mai mult sa faci, ce pasiuni ai si incarca sa-ti ocupi timpul cat poti de mult.
Eu am citit enorm de mult, am cusut goblen, mi-am impletit 2 pulovere, mi-am umplut casa de ghivece cu flori de care sunt tare mandra ca le merge foarte bine. Vara mi-am amenajat frumos balconul cu jardiniere, 3 ghivece cu braduti, iedera, scaune... o placere sa stai la mine in balcon.
Intre timp mi-am facut si prietene, dar primul an a fost mai greu... sau cel putin primele 6 luni...
Incearca sa nu te plictisesti, chit ca faci o prajitura sau ca stergi un geam, la sfrarsitul zilei o sa ai cu ce sa te mandresti.
Hai ca nu mai e mult si vine sotul tau, o sa vezi ce frumoasa e reintalnirea.
Pupici,
Katink cu dulcineea mea 20sapt. + 6zile
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos
KULTA spune:
Da pe mine nu ma ia nimeni in seama
Asta e.
Sanatate tuturor.
K18s
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
anis spune:
Ziceti fetelor..va pun link-ul cu pozici la listutza noastra???
Auci..ce bine es a te scarpini.....