Mamici de martie - aprilie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fundita spune:

Buna seara tuturor,
Sunt Mariana, sunt nou nouta pe aici. De astazi stau acasa si vad eu cum imi voi ocupa timpul. Sunt de 32 sapt cu micuta mea( cf eco) si incerc sa nu ma panichez la fiecare schimbare de pozitie a lui bb.
Este normal sa simt niste dilatatii in partea de foarte jos a abdomenului( de vreo saptamana asta)?
Voi ce faceti toata ziulica? ( in afara de lecturi si net). Sper sa ma obisnuiesc cu inactivitatea.
Sunt din Bacau, care mai e de prin zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Bine ai venit, Fundita!

Sarcina usoara in continuare si stai linistita ca nu vei avea timp sa te plictisesti.Asta depinde in mare masura de energia pe care o ai!

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 37+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gia22 spune:

Buna seara fetelor,nu am m-ai scris demult dar am citit tot.Termenul meu era pe 18 martie dar a trecut si dr mi-a spus sa mai astept pana vineri sa vedem daca bebe vrea sa vina (mi-a spus ca am colul inchis)daca nu se intampla nimic ma interneaza si imi provoaca nasterea.As vrea sa va intreb daca il poate afecta pe bebe provocarea nasterii deja sant foarte speriata sa nu pateasca ceva.

gia si care se lasa asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna burtici si mamici,
Mamacita, danuta_t, mersi ca m-ati lamurit cu masajul perineal.
Roxana, mersi ca ai inclus si numele fetitei mele in listuta.
Fundita, bine ai venit. Iti dorim sarcina usoara.
Fetelor, azi am fost la analize, si am trecut si pe la medic. Ea ne-a masurat si nea bucurat ca am mai crescut si noi. Mi-a zis si ea ca nu e motiv de ingrijorare ca bebe "tresare". De fapt eram deja mai linistita dupa ce m-ati incurajat voi. Dar alta veste e ca fetita mea (dupa palpat, n-am facut eco) s-a intors cu capul in sus. Si asta dupa ce a stat o luna asezata gata de start. Sper ca mai face ea o rostogolire cu capul in jos pina la nastere, ca eu deja m-am autoprogramat la nastere naturala. De fapt sa mai facem un control la oculist si sa-mi confirme ca pot naste fara cezariana, ca la ce grad de miopie am..., bine ca retina ochiului e buna. Ei, hai ca am trecut la alte domenii.
Saptamina asta ma gindeam sa-mi scurtez programul de munca de la 8 la 6 ore. Dar colega mea care e si ea insarcinata are viroza si sta acasa. Si mai si lucrez pentru 2 acum.
Mergem si noi la somn ca avem inca 2 zile de "munca silnica". Ce ma mai bucur pentru burticile care au deja concediu!!!
Adrianafedorca, ce fericita esti ca poti merge la munte. Sa te odihnesti din plin in week end daca va hotariti sa plecati.
Nati si Delia Melissa (35 sapt.)

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gilbertliana spune:

Buna fetelor.
In noaptea asta am dormit foarte bine. Acum astept sa se faca ora 9 30 sa ma duc la spital. Se pare ca bebele meu nu mai vrea sa stea pana in 3 aprilie. Daca-i asa, cu ajutorul lui Dumnezeu, pana deseara o sa-l am in brate, cel putin pentru cateva minute. Abia astept sa vad ce e. Azi noapte l-am visat, da nu-mi mai amintesc nimic.
Ma duc sa ma pregatesc. Sper sa ne revedem cu bine dupa ce ies din spital. Va doresc sanatate voua si la bebici. Sa-mi tineti pumnii.
Ariela si bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gilbertliana spune:

Pt. Cristina si bebe Stefanut. Daca tot trebuie sa ii dai zahar, da-i din ala nerafinat, am inteles ca e mai bun. Oricum, intreaba doctorul daca la bebe se poate folosi, la oameni mari si copii stiu sigur ca e mai sanatos. E mai scump, in jur de 50-60 de mii kg, da nu ced ca mai conteaza. Am cunoscut persoane care din cauza problemelor de sanatate care erau destul de grave, nu pre aveau voie zahar, si au folosit numai din ala nerafinat, ii mai maro, si totul a fost bine.
Oricum, intreaba si un doctor, pt ca bebelusii is mai sensibili.
Ariela si bebe care probabil azi va veni in lume.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna dimineta!!
Ariela daca e sa nasti azi eu iti doresc o nastere usoara si un bb sanatos,refacere usoara si sa fie intr-un ceas bun!!
Bine ai venit Fundita sedere placuta si sarcina usoara in continuare!
Fetelor eu nu mai am stare vreau sa nasc mai repede si sa-mi tin si eu bebelusha in brate!!Vad ca la mine nici urma de dop,sau sa se rupa apa...contractii am mai avut asa cateva dar atat si nimik mai mult.
Ma misc din ce in ce mai greu si burta mi s-a facut "cat casa",iar vergeturi(am sa dau la tot forumul) mi-au aparut si mie ca si lui Roxx pe partea dreapta ca acolo e pozitionata bb si acolo se impinge de zor.
Am inceput numaratoarea inversa...mai am 10 zile pana la DPN!!

Raluca&bebelusa,10 zile pana la DPN http://community.webshots.com/user/hiroral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaveres spune:

Buna dimineata fetelor,am luat locul adrianei la insomnii,azi noapte am stat de veghe de la 2 la 4,iar la 5.30 cine era sus eu.Tare lunga a fost noaptea asta,sper insa sa recuperez dupa ce ma intorc de la spital.
Gilbertliana - iti doresc o nastere usoara,recuperare cat mai rapide si un bebe sanatos,mancacios si necolicos
Teodora - cand ma intorc de la spital promit sa va dau o descriere detaliata(sper sa fiu multumita de cele vazute)
Fundita - bine ai venit,o sarcina usoara si plina de momente frumoase iti doresc. In legatura cu inactivitatea,o sa te obisnuesti la inceput e mai greu dupa o sa vezi ca nici nu e asa de rau:ai mai mult timp pt tine si familia ta.Rasfatate si rasfatati sotul,pregatestete pt marele eveniment ce urmeaza si ai sa vezi ca o sa ti se umple ziua.
Gia 22 - nasterea provocata nu are nici un efect negativ asupra micutului din cate stiu eu,dar vezi si ce-ti vor spune si alte fete
Va pup si ne vedem mai tarziu

Gabriela cu 14 aprilie2005
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Buna dimineata burtici!Sa ai o nastere usoara Gilbertliana si te asteptam cu stiri;Ce bine ca o sa-ti poti tine bb.in brate!
Hiroral nici eu nu mai am rabdare dar bb.mai trebuie sa stea cuminte in burtica;
Azi dimineata am avut din nou dureri ca la ciclu dar au trecut de la sine;
Mamacita tu crezi ca o sa duci sarcina pana in sapt.40?Eu luni ma duc la dr.si o sa vad ce-mi spune;asa simt ca in jurul datei de 10 aprilie imi voi vedea bb.

Teodora si bb.35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Iaca mai bag si eu nasul din cand in cand sa vad care-i atmosfera la voi... Va doresc nastere usoara tuturor si multa sanatate puilor si mamicilor...

Mamacita, vazut-am pe unde lucrezi si vreau sa te intreb daca Dr. Peteanu are ecograf 3D??? Sau daca stii unde in Cta se poate face 3D??
Multumesc, multa sanatate iti doresc si tie si lui bebitza din burtica.

Irina si bebe 19 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput