Mamici de martie - aprilie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Am mai gasit un link,care duce si el catre alte link-uri si tot asa...
http://www.cirp.org/library/hygiene/camille1/
Deja voi lua o pauza,ca am capul calendar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Fetele, va salut si eu azi, abia acum...
Bebelina mea e tare agitata, cred ca ii e dor de taticul ei, nu i-a mai auzit vocea de trei zile...
Lantana, esti o dulce, arati bestial si peisajul cu oceanul e...

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 38)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Andrruzza, felicitari pentru Rares!

Oare Rrox3 a nascut deja? Nu a mai dat nici un semn de cateva zile....Si Coral...???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Doamne,dar ce liniste e!
Ma gandeam ca,asa cum am eu dpn-ul printre ultimele,vom ramane numai cateva pe forum...Deja martie aproape a trecut si activitatea e mai slaba,pana la sfarsitul lui aprilie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ce faceti fetelor? chiar ca e liniste mare , eu sunt in zugraveli, pana la urma am ramas acasa, sper ca maine e gata ca deja m-am saturat de santierul din casa ,bine ca zugravesc doar in dormitor , daca ma apuca nebunia sa fac in toata casa o incurcam rau, pana la urma am ales sa facem tot cu alb , nu am cazut de acord cu sotul el vroia o culoare eu alta, si am zis ca oricum mult nu mai stam aici asa ca n-are rost , sper ca la anul sa ne mutam si noi in casuta mult visata
fetelor ati mancat peste ca azi se papa peste,eu am luat un crap si am mancat cu o pofta , cu mult usturoi si acum simt ca pleznesc asa fac mereu, mananc pana nu mai pot si dupa aia stau si plang

mamacita stai linistita ca nu te las eu singurica, si oricum ne vom muta la bebelusi de martie aprilie 2005 dupa ce nasc toate fetele , adica sper sa ne astepte si pe noi

va pup si ma duc sa vad daca a mai avansat treaba in dormitor

Adriana si bebelinul 35 saptamani

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Uf, si eu am avut accesul restrictionat aseara, ma intrebam ce boacana am facut...

Am facut si eu azi 37 de saptamani, si nu mai am rabdare... Mamacita, nu pot decat sa ma bucur daca zici ca bebe vine in general mai repede (asa stiam si eu, dar imi face bine o parere avizata)!
Sunt singura cuc acasa, sotul meu e plecat pana duminica seara, si nici nu pot sa ies, ca obosesc imediat !!

Clio, il sun pe dr saptamana viitoare sa vad cand ma cheama la control. Mi-am facut analizele de sange, urina si secretie vaginala, au iesit toate foarte bine, dar n-am mai facut streptococul B, despre care dr de la Medicover mi-a zis ca se face o singura data in trim 3, si daca la 32 de sapt nu l-am avut, nu are sens sa repet testul.
Mi-a crescut nitel glicemia, de la 61 la 71, dar halisem niste mucenici cu miere cu o seara inainte, cred ca nu se pune...

Lantana, super peisajele!! Si unde ziceai ca-s kilogramele alea?????

Fetelor, sper sa mai vorbiti si cu mine in seara asta, sa nu o tuliti, ca io ma voi plicitisi ingrozitor alfel!!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

gabriela merci de sfatul cu pernele, dar daca vezi cate perne am in pat si puisori, al meu sot abia mai are loc de ei saracu', si tot nu pot sa odrm, si mi-a zis mama ca asta e abia inceputul..nu stiu ce ma fac, dar nu ma vad bine, as fi vrut macar acum in ultima luna sa ma hodinesc si eu dar se pare ca n-am parte
luni merg si eu sa cumpar patut la bbelin, Doamne abia astept, mai ales ca luni o sa fie gata si curatenia, o sa-l si montam sa ma obisnuiesc cu el, iar marti o sa merg sa cumpar si restul , adica hainute cosmetice etc, iar miercuri ma pun pe spalat si calcateu urasc calcatul dar cred ca pt bebeul meu as calca si 5 zile far intrerupere

mai revin mai tarziu

apropo nici mie nu mi-a mers aseraa forumul, ba scria revizie teh=nica ba cu accesul restrictioonat, bine ca n-am avut insomnii aseara cand n-a mers forumul ca innebuneam

pupici

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaveres spune:

chiar ca nu prea e activitate pe forum azi.Dar ce se intampla? Unde sunteti fetelor?
Eu acuma am terminat cu calcatul si mai am o masina de spalat si termin si cu spalatul. Sunt franta dar a meritat toate lucrurile spalate si calcate au fost al lui Thomi.Sunt asa dragute hainutele asa de mici,cand ma gandesc ca peste putin timp o sa imi imbrac baietelul cu ele parca nu mai am rabdare.In sfarsit am terminat si bagajul de spital,pe care o sa il pun langa usa de la iesire ca nu cumva sotul meu iubit in marea agitatie sa nu cumva sa o uite, si asa macar doarme si el linistit ca de cateva zile ma tot bate la cap cu bagajul pt spital.Chiar ieri m-am certat cu el ca eu nu vroiam sa pun bagajul langa usa dar el atat a insistat incat a trebuit sa renunt. Bine hai ca va las si poate intru mai tarziu sa vad dc s-a mai animat forumul unpic.

Gabriela cu 14 aprilie2005
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Eu inca nu am facut bagajul... :(((
Parca nu ma pot hotari... N-am contractii, nu ma doare burta, mi se pare ca voi naste de Craciun...
Si e din ce in ce mai greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Continuarea in www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46035" target="_blank">Mamici de martie - aprilie 2005 (23)

Mergi la inceput