Mamici de martie - aprilie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Lantana, si eu am pus 12-13 kg (in ultimele 3 zile nu m-am mai cantarit), si de-abia ma misc!

Iar de dormit, cand pe o parte cand pe alta, cu greu...
Initial am dormit vreo 2 luni doar pe stanga, pentru ca imediat cum incercam si partea dreapta, bebe imi dadea picioruse si ma anunta ca nu-i place.
Dupa ce m-am trezit insa cateva zile cu dureri de spate de nu se poate, am renuntat la menajamente. Acum o pandesc sa alunece pe stanga, si apoi ma mut repede si pe dreapta, inainte sa apuce sa ajunga cu piciorusele sub ficatul meu si sa protesteze...
Si asa am scapat de durerile de spate de dimineata, nu insa de insomnii si poteca pana la baie noaptea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Fetelor, noapte buna, merg la culcarica.Azi toata ziua mi s-a intarit burtica...Offf!E explicabil, dupa ce am cutreierat prin oras vreo 3-4 ore, m-am pus sa fac mancare si apoi curatenie in toata casa, pentru ca maine e sarbatoare si lenevesc...

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 38)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Salutari fete dragi,eu nu stiu cum am facut saptamina asta, dar nu am reusit sa scriu aproape deloc. Adevarul este ca a sosit vinerea trecuta cumnatul meu din RO, care sta la noi pt o vreme (nu stiu pt cit inca, depinde cind isiva gas unde sa stea) si nu prea a ramas vreme de scris. Am fost la servici pina miercuri inclusiv, dar joi, care era de fapt ultima zi inainte de concediul de mternitate, nuam reusit sa merg, nu am putut sa dorm dupa ora 4 si ma durea gitul infiorator. Asa ca am sunat la spital, si cu toata rusinea am zis ca nu ma simt bie si nu merg, asta e, constiincioasa, constiincioasa, dar nici chiar asa! Miine vine si mama!!! Sunt tare happy, dar o sa fim asa de multi in casa :(!!! sper sa-si gaseasca cumnatul meu unde sa stea, caci provizoriu va dormi in camera bebelui pe o saltea! E saracul si el destul de dezorientat intr-o tara straina, cu atitea pe cap la inceput de drum, dar pe de alta parte eu simt, ca macar acum cind am terminat cu spitalul si pot sa stau acasa linistita, ar trebui sa ma pregatesc pt altceva, atit fizic (curatenie, hainite, bagaj spital, alte lucruri bebe care au ramas necumparate...)si psihic pt ce urmeaza. Nu vreau ca si cele 4 saptamini ramase sa trebuiasca sa fiu gazda! Nu e vorba de mamicul meu scump, bineinteles!
Cit despre bebeu, analizele mele au iesit OK, anticorpii negativi, Hb 11.7, doar uritul ala de strepto B e tot acolo, nu am scapat de el. Dar partea buna este ca sapt viitoare voi avea un program f incarcat: marti ecograf (nu am mai ost din decembrie, va dati seama!), miercuri chinezoaica, iar vineri merg la obstetrician (ura!!!).Am vorbit cu secretara lui sa-mi fac programare si cred ca i s-a spus despre mine, fiindca el e plecat din tara la inceputul lui aprilie, si eu spusesem ca sunt in sapt 36, asa ca a vrut el sa vorbeasca cu mine ca sa-mi spuna ca din pacate nu va fi in tara, dar de fapt el se intoarce pe 18 aprilie, asa ca eu cu DPN de 21 aprilie am spus a nu e nici o problema, ca as dori totusi sa-l vad. Oricum gindul meu initial nu era sa nasc cu el, sunt ok si cu chinezoaica mea, dar daca in final imi place mult si-mi inspira mai multa incredere, prefer sa platesc ce este necesar si sa nasc cu el. Eu ma gindisem mai mult la eventualitate aparitiei unei complicatii, cind moasa sau medicul de familie trebuie neaparat sa cheme un obsttrician sa se sfatuiasca si sa-i predea stafeta nasterii. Si in conditiile astea as prefera sa fie chemat cineva pe care-l cunosc. Dar o sa vedem ce se intimpla vineri, sunt tare curioasa, caci parea un medic f de treaba din felul cum decurs conversatia noastra.

Eu nu prea stiu multe despre burtierele de care ziceti voi, m-am uitat pe aici prin magazine, dar nu am vazut ceva care sa semene cu ce descrieti. Am sa intreb si e pe cineva de pe aici, caci m-ar interesa si pe mine una.
Mamacita- daca mai stii pe unde ai citit, nu imi dai si mie link-ul cu discutia despre decalotare, caci eu eram interesata de subiectul asta, caci noua peste tot ni s-a spus ca nu trebuie sa o facem, si as vrea sa citesc si eu pro si contra, caci sunt cam in ceata. Aproape ca ma hotarisem sa fac ce zicea Cristina, de frica infectiilor urinare.
Aoleo, nici nu indraznesc sa ma gindesc la ce ati povestit voi despre nasi, mai prost ca mine nu cred ca a nimerit nimeni. Ginditi-va ca facind nunta si in Baia Mare de unde sunt eu, si la Tasnad de unde este sotul meu, nu stiu cum s-a facut ca ne-am procopsit cu nici mai mult nici mai putin de ...4 perechi de nasi! Dintre care 2, alese numai si numai de noi, ceilalti fiind mai mult alegerea parintilor. Stiti pe citi dintre ei ii simt aproape, pe nici unii!!! Dintre cele 4 perechi cel mai des comunicam de doua ori pe an cu unii dintre ei (era la fel si cind eram in RO), pe urma unii din cei alesi cu drag de noi, cred ca nu ne-au sunat niciodata, i-am sunat tot eu imboldita de parinti de nenumarate ori,ca sa-m aud tot eu reprosuri ca nu am mai dat semne de viata, dar de acum inainte "la revedere!".Iar despre cei alesi de parinti, ce sa mai zic, doar telefoane de obligatie si vizite obligatorii fiindca "asa se face". Nici nu vreau sa ma mai gindesc. Dar despre nasi pt bebeu, o alta mare dilema, caci botezul o sa-l facem aici inainte de calatoria in RO, iar aici alegerea este destul de limitata, as avea o singura pereche, cei mai apropiati noua, cam de virsta parintilor mei, dar am o retinere, nu stiu de ce!
Mamanati - tin pumnii sa se intoarca bebelina in pozitia corecta!
Felicitari Anca Micaela, sa-ti traiasca minunea de copil cuminte!
Va pupilesc acum, si fug la ceva treaba, ca baietii mei sunt plecati prin oras si nu am facut inca nimic din ce mi-am propus!
Oana si David (36+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela20 spune:

Buna dimineata,
Ma inscriu si eu in clubul celor cu somnul dificil. M-am trezit pentru ca ma dureau oasele si nu-mi mai convine nici o pozitie. Bebita e inca la locul ei, in burtica, incerc sa stau cumintica si-l rog si pe "cel mare" (care are 2 ani si jumatate) sa ma asculte...ca sa mai stea fetita la caldurica un pic. DPN -ul meu e 30 aprilie dar medicul m-a programat la cezariana pe 14 aprilie. Am facut si testul non stress, totul pare a fi OK...doar cu capusorul prea coborat am emotii. In plus, uneori simt ca niste sageti la locul teooretic de iesire si contractii, unele destul de puternice dar la intervale mari.
Am luat si eu 18 kg pana acum, ar mai fi aprox 3 saptamani...cred ca o sa ajung ca la prima sarcina, cand am luat 22 de kg si pe care le-am "coborat" in timp de un an. Sper sa fie si acum la fel, sa nu raman balenuta.
Va pup si aveti grija de burtici.

Adela si Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

Ia uitati-va aici ca am pus si eu niste pozici cu burticutza mea! Din pacate nu am facut prea multe in perioada asta!

http://community.webshots.com/user/lantana777

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

Adela20, lasa ca dam noi kg puse . Bebicii nostri sa fie sanatosi! Si tu ai luat tot cam ca si mine in greutate. Ne mentinem in capul listei deocamdata!
Ocrainic, ce bine ca vine mamicul tau! Aproape ca te invidiez! Eu mi-am luat gindul de la asta, voi fi singura, si tare as fi vrut sa fie si mama mea alaturi, nu mai spun cit o sa sufere ea! Dar tatal meu a avut grave probleme de sanatate de curind asa ca nu-l poate lasa singur! Si ce planuri imi facusem ca vor veni amindoi! Sanatate sa fie insa pentru toata lumea si bebele sa fie bine, ca in august ma infiintzez in Romania! De-abia astept!
Mamacita, nu sint medic, mi-ajunge unul in casa!(no ofense!, glumeam doar!). Cu mare placere iti iau si iti pun la posta carti daca vrei! Nu stiu insa cit de usor imi va fi cu broscutza sa bintui prin magazine dupa aceea, dar vedem noi! Multzam pentru informatiile despre burtiera, o sa vad ce gasesc pe aici! Si intr-adevar, eu stau in nord, linga New York, si se pare ca astia sint ultimii fulgi de zapada pe care ii vedem anul acesta, desi si aici venise primavara ...
Clio, super!, doar 10 kg? si cred ca mai sint multe mamici ca tine...Of, de ce nu mi-o fi fost si mie pofta de acrituri?
hai va pup si incerc sa merg la culcare, dar e foarte posibil peste vreo doua ore sa fiu pe aici sa va spun "Buna dimineatza!", cum spunea Mamacita, sa stau "bufnitza" si in noaptea asta!

http://community.webshots.com/user/lantana777

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Lantana, arati foarte bine!Nici macar nu se vad kilogramele alea pentru care te plangi!!!!
La fel si la tine, Oanamc!!!!Credeti-ma pe cuvant!
Sunteti toate niste gravidutze super frumoase!La fel si Mamacita si restul...

Andira,cand mai mergi la control?Ti-ai facut analizele( cele uzuale+streptococ de grup b)?

De Rrox nu stiti nimic?

Clio si bebelusa +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Buna dimineata tuturor,!!!!! ANCA MICAELA - FELICITARI PENTRU EMA IOANA, sa fiti fericiti impreuna si tie iti doresc refacere rapida si multa sanatate!!!!ma bucur ca merge site-ul si pot afla vesti de la voi. Cu mine toate sunt bune, burtica imi e sus si imi da dificultati de respiratie uneori, dar asta e, e mai bine asa decat sa coboare prea repede si sa am o nastere prematura. Azi facem 35 de saptamani si mergem inainte cu speranta si incredere ca totul o sa fie bine. Ieri mi-am luat o camasuta de alaptat cu nasturi in fata, nu e cine stie ce dar e buna pentru perioada aceasta. I-am luat micutei si trusa de manichiura de care sunt foarte incantata, sunt atat de minuscule forfectuta atat si unghiera incat nu stiu cum o sa le folosesc :).M-am uitat pe lista care o cere spitalul de aici ca sa duci cu tine si la bebe nu trebuie sa ii duc decat hainutele cu care o scot din spital, ceea ce e bine macar nu ma mai stresez cu ce o schimb acolo desi imi pregatisem necesarul. Nici macar sampoane si lotiuni de baie sau pampersi, deci e ok. Pentru mine bagajul e facut, impachetat, mai am cateva chestii care nu sunt f importante!Despre kg, eu nu ma ingrijorez, si eu in jur la 18 am pus si mai am o luna deci sigur ajung la 20 dar acum nici ca imi pasa, doar bebe sa fie bine apoi am eu grija de mine sa slabesc. Va doresc o zi buna lipsita de stres, sa auzim numai de bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Lantana, lasa fitele cu ingrasatul, arati excelent! Sa-ti mai faci poze... zic eu asta care am foarte putine cu burtica si ma uit la ea si imi pare rau ca seara cand ma dau cu crema ma gasesc foarte frumoasa ! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

ce bine ca pot sa intru din nou pe forum...

aseara am tot incercat si imi spunea ca accesul mi-a fost restrictionat, pagina de home nu mergea, ce ma panicasem....

a mai patit cineva asa ceva?

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)

Mergi la inceput