Relatie pe net
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Oana C spune:
Kaiva,
incearca si la matchmaker.com Nu stiu daca au gratuit, dar am o prietena care si-a gasit sotul acolo . Este la fel ca match.com. Vezi si tu.
Oana C si 24+ sapt
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sheall spune:
de un singur lucru trei sa ai grija , misterul din spatele avatarului poate avea mai multe personalitati.
![](images/user_man.png)
angelp spune:
si eu mi/am gasit rtenera de viata tot pe net...de 5 ani inca mai convesam pe chat
.....(deocamdata nu ne/am intalnit)sa nu stricam totul
Drgostea [xint]virtuala inca persista ....
sheall spune:
quote:
Originally posted by angelp
si eu mi/am gasit partenera de viatatot pe net...de 5 ani inca mai convesam pe chat
.....(deocamdata nu ne/am intalnit)sa nu stricam totul
Drgosteavirtuala inca persista
....
pa
da , iubitule ai dreptate , asta ca sa nu stricam fascinatia iubirii platonice dintre noi.
![](ilovey.gif)
![](drac.gif)
Idora spune:
Si eu mi-am cunoscut alesul pe net.Ai grija totusi, deoarece multi oameni nu sunt asa cum par in conversatiile de pe net!!Se poate sa ai parte de dezamagiri, unii se dau ceea ce nu sunt.Par amuzanti pe net dar in realitate sunt total diferiti!!
Idora spune:
Iti recomand www.matchdoctor.com, daca vrei un strain, mai ales ca nici nu trebuie sa platesti.Eu alesul mi l-am cunoscut pe www.friendfinder.com.Pe vremea aceea nu se platea, dar acum se plateste!! Succes si take care!!In nici un caz nu te duce tu sa-l vizitezi prima, lasa-l pe el sa te viziteze, ca sa ajungi sa-l cunosti mai bine, sa ai cat de cat incredere in el, sa nu existe riscuri!!Apoi du-te in tara lui si vezi cum stau treburile, cum se comporta si daca merita sa faci sacrificii (adica sa te muti in tara lui, daca e cazul).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
Cum ti-au spus si fetele, ai grija si analizeaza!
Si mai tine-ne si pe noi la curent draga!
te pupam si te sustinem !
>Vio
"Binecuvantati copii si animalele"
lily spune:
Am gasit si citesc subiectul cind ma gindeam sa deschid si eu unul.
Nu stiu de ce relatiile virtuale par unora mai atragatoare decit in realitate.
Am reusit sa ma inregistrez pe citeva site-uri romanesti. Nu mi-am pus poza pina acum, desi Adminii te sfatuiesc sa atasezi o poza pt a avea mari sanse sa iti scrie lumea.
Am renuntat un timp pt ca ma gindeam ca eu sint mai timida, nu am tel mobil si risc sa ii supar pe ai mei dind nr de telefon de acasa unor necunoscuti, dind relatii despre mine, unde lucrez la tot felul de ciudati sau obsedati.
Ma gindeam ca daca baietii afla ca la 33 ani stau (inca) la parinti, nu vor accepta o relatie.
Am completat profile cit am putut de sincer, de obicei pt casatorie,sa arat ca sint serioasa, desi un sfat bun dat de cineva mi s-a parut acela sa te inscrii "pt prietenie"!
Un mare avantaj a fost faptul ca am putut sa ma cunosc, sa vad parerea lor despre mine.
Uneori de la primele cuvinte am "aproximat" ce relatie voi avea.
Am trimis poze prin e-mail si nu mi-au mai scris deoarece port ochelari si nu era o poza f clara, apaream cu niste copilasi ai unei prietene, zicind poate ca sint ai mei. M-am descurajat! Si daca erau copiii mei,la care tin ca la ochii din cap, nu pot sa ma placa dumnealor si asa?
Mai ales cind imediat doreau nr de telefon, repede sa ne vedem...ce graba suspecta, evitam sa ii mai caut.
M-am suparat cind mi s-a spus ca gindesc pe gustul lui, ca apoi sa nu mai sune.
Sau cind dupa 1 an de mesaje frumoase, romantice, el sa nu mai spuna nimic dupa intilnire sub pretextul ca "tu ai ce sa imi oferi, eu nu"(??!) desi nu ii oferisem nimic in afara unei conversatii banale. Si lucra in armata, zisesem ca voi avea succes ca e de incredere...
Povestind anumite lucruri care mi s-au intimplat, cred ca pe unii tipi i-a deranjat viziunea mea putin pesimista. Poate nu trebuia , dar asa am vazut ca anumite aspecte negative, urite ale vietii sint nedorite si am inteles ca suferinta ta trecuta ii va indeparta. Am considerat ca sint sincera, dar fiind atitea fete vesele-optimiste, care nu neaparat joaca teatru, dar nu isi descopera starile interioare rele, umbrele trecutului, evident ca esti ocolita pe viitor.
Cred ca trebuie sa ai incredere in tine in primul rind, sa nu te descurajeze nici-o remarca ,daca stii ce fel de om esti, cit au investit parintii in tine, ce educatie ai, ce studii, cit ai muncit.
Sa ai curaj sa te prezinti asa cum esti.
Sa renunti cind simti ca nu e pt tine, fara sa insisti prea mult.
Valoarea ta ca femeie, ca om, NU va fi data de citeva persoane superficiale cunoscute pe net/pe strada/oriunde ar fi!
Sa perseverezi in cautare pt ca exista si tipi f de treaba si poate e sansa ta sa ii gasesti pe net, cind nu iesi in oras, nu ai unde sa ii cunosti. Macar ai cu cine schimba o vorba cint te simti singura, abandonata , fara noroc, poate asa se simt si unii din ei.
Ma bucur sa citesc povesti in care au reusit sa ramina impreuna oameni care la inceput nu stiau mare lucru unul despre celalalt, care nu se simpatizau. Surprize placute in viata apar cind te astepti mai putin!
<<Singuratatea este o crisalida, in care sufletul se metamorfozeaza pentru a putea sa zboare.>>
Leonardo da Vinci
Kaiva spune:
Buna fetelor,merci de sfaturi Lili,sunt de acord cu ce ai spus .si eu am primit mesaje si unii sunt sau par OK dar altii...no comment.
Totusi vreau sa va spun ca am gasit pe cineva care imi place,el pare sa ma placa si m-a invitat la el...Nu pricep de ce insista asa pentru ca ne cunoastem de foarte putin timp.Vorbim mult si la telefon,are web cam ,eu nu am si nu i-am trimis decat o foto.Voi ce parere aveti? El spune ca ma asteapta pana in 20 mai...
Astept sfaturi fetelor.