Relatie pe net

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Kaiva sa intelg ca ti-a propus sa va intilniti? Eu as zice sa te duci daca simti ca totul pina aici e ok. Intilniti-va intr-un loc public, de regula la restaurant si spune si altor personae unde te duci ca sa stie de tine. iti doresc succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kaiva spune:

Mi-a propus intradevar sa ne intalnim,dar el sta in alt stat...ce ziceti de asta??Sa incerc sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Kaiva, eu am intrat la subiectul asta numai ca sa iti spun ca si eu mi-am cunoscut sotul pe net, ne-am vazut la vreo 2 luni dupa aceea si ne-am casatorit dupa alte 4, si a fost o intamplare foarte fericita - insa acuma citind ce ti s-a mai intamplat, iti spun si parerea mea. Eu sint mai de moda veche: daca "baiatul" vrea sa te cunoasca, sa puna frumusel fundutzu' in masina sau aveon si sa faca el o excursie pana la tine... nu pui o femeie pe drumuri numa' asa, ca vrei tu. Daca vrei s-o cunosti, te duci si o cunosti. Parere personala...

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Ai dreptate Catache. Si eu mi-am cunoscut sotul pe net dar el "a pus frumusel fundul in masina" si a venit 2.500 km ca sa ma cunosca.

Bafta!

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Buna fetele,merci inca odata de sfaturi,sunt de acord cu ceea ce a spus Catghe ,si eu sunt de moda veche..dar,vedeti voi exista in situatia mea si un DAR.Eu momentau stau la cineva si nu-mi permit sa aduc aici musafiri,chiar si cu vorbitul la telefon cred ca exagerez..
Pe de alta parte ma gandesc ca doua zile nu moare nimeni,ce as putea sa patesc mai ales ca respectivul e roman si pare de treaba...
Cred ca situatia ar putea cadea in penibil si s-ar putea sa ne simtim amandoi ridicol daca asteptarile unuia dintre noi vor fi inselate,dar suntem destul de maturi incat sa acceptam asta si sa nu facem o mare tragdie .Ce ziceti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui codrut spune:

Sigur ca daca aveti maturitatea sa intelegeti ca e posibil ca lucrurile sa nu mearga struna e deja un important punct castigat. Pe de alta parte, din discutiile si corespondenta de pana acum, ar trebuie sa ai o idee cat de cat limpede despre nivelul la care poti sa-ti plasezi asteptarile ca sa nu fi dezamagita.
Da, ar fi fost mult mai bine sa vina el la tine - ar fi fost mult mai "safe" pentru tine, dar pe de alta parte, date fiind circumstantele, partea pozitiva ar fi ca tu ai ocazia sa afli mult mai multe lucruri despre el daca intri pe teritoriul lui... Adica, tu te lamuresti mult mai bine in privinta lui decat invers.
Ia-ti totusi niste masuri de siguranta - afla mai multe despre el, daca poti.
Si nu in ultimul rand: de ce o data limita (20 mai)???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Kaiva,
Nu te duce la el. I-am cerut si sotului meu sa isi spuna parerea despre asta si a spus ca este foarte riscant. Asa ca mai bine stai linistita acasa. Spune-i sa vina sa te viziteze el daca vrea; nu acasa, ci intr-un loc public pina va cunoasteti mai bine; isi poate lua camera la hotel daca trebuie sa stea peste noapte; si tu nu te duce in camera lui. Intilniti-va la un Mall sau restaurant foarte populat. Chiar daca locuieste foarte departe, gindeste-te ca si pentru tine este acelasi drum de facut. Si de ce sa ii ceara unei femei sa se deplaseze de una singura la cineva pe care ea nu cunoaste?
In plus, ce-i cu data limita? Sentimentele nu au termen de expirare. Asa ca ar trebui sa iti pui niste intrebari referitoare la asta.
Chiar daca tipul ti se pare super de treaba si perfect pentru tine, atunci de ce iti cere tie sa mergi la el? Si de ce ti-a dat termen limita?
Este foarte dubios. Asa ca pentru viata si sanatatea ta, stai cumintica acasa. Daca el accepta sa te intilneasca in orasul tau, intr-un loc public, da. Daca nu, nu merita sa te complici cu el. Vei gasi pe altcineva care iti va respecta dreptul de a fi protejata.

Oana C si 26sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Kaiva,
Unde locuiesti acum? In USA? Daca da, intra pe forumul fetelor din State (la Calatoriile sufletului) si sigur vei gasi fete care locuiesc in acelasi stat cu tine. Eu locuiesc in Florida. Daca si tu esti pe-aici, trimite-mi un PM.

Oana C

Mergi la inceput

Da Oana sunt in USA,in OH mai exact.Nu stiu zau c sa spun,m-ati cam pus pe ganduri cu ceea ce ati scris.
In legatura cu data de 20 mai ,nu e hotarata de el ci de mine,in sensul ca eu am spus ca daca merg cam atunci as putea merge.Noemal ca mi-ar fi placut sa vina aici dar are si omul programul lui in timp ce eu sunt cam libera...deasemenea eu i-am explicat ca fiind noua aici in US nu stau foarte bine cu banii si el s-a oferit foarte galant sa-mi ia bilet de avion.
De felul meu eu sunt cam aventuriera si am incredere in oameni,si vreau sa va spun ca acest barbat chiar imi place...
Oare gresesc?Probabil fiind si situatia mea aici,noua fara nimeni de varsta mea cu care sa pot comunica ,vulnerabila tare...poate ca m-am legat de primul barbat care mi-a placut.
Pe de alta paret in afara de faptul ca m-as putea pune intr-o situatie superpenibila ce s-ar putea intampla?Daca totul ar merge bine pe mine cred ca m-ar ajuta mult sa ies din starea ciudata in care ma aflu de cand am venit chiar daca nu va incepe o relatie de mare iubire si poate si mai mult.
Ce sa fac fetelor????Mental deja eram pregatita sa merg si credeti-ma ca ma bucura,era ceva ce de abea asteptam desi cateodata ma gandesc si eu:daca nu e de fapt asa de dragut cum pare si daca intru cu buna stiinta in cine stie ce tampenie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui codrut spune:

Kaiva, daca tot e dispus sa-ti plateasca biletul de avion, de ce n-ar putea sa plateasca si o camera de hotel o noapte pentru el in orasul tau? In fond, daca te duci tu la el cam tot asta ar fi ideea - sa-ti iei o camera la hotel, ca doar nu te duci sa stai la el acasa fara sa-l fi vazut niciodata in viata ta. O fi mai ocupat, dar poate totusi e mai liber in weekend...
Inteleg starea ta, si eu am cam acelasi stil aventurier si de buna credinta, sau mai bine zis il aveam pana a aparut fiu-meu care m-a obligat sa devin mai precauta si responsabila.
E vorba pe de o parte de o serie de riscuri (poate nu chiar asa de mari, dar oricum existente), dar pe de alta parte de o minima curtoazie din partea lui. Mai ales daca e roman si are, ca sa zic asa, aceeasi perspectiva culturala despre felul in care se construieste relatia dintre un barbat si o femeie.

Mergi la inceput