Relatie pe net
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Vianne spune:
Kaiva, linisteste-te, asa cum bine ai zis nu au trecut decat 2 zile... Incearca sa ai multa rabdare si o sa vezi mai tarziu. Ideea e sa nu disperi.
Iti tin pumnii si te pup
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adrienne12 spune:
Vianne, nu ma surprinde ca nu ti-au dat viza, mai ales ca esti tinara si necasatorita. Nu o obtii daca te mai duci o data la ambasada in acleasi conditii. In ochii lor asta arata clar ca nu te mai intorci. Ei dau vizele numai persoanelor care dovedesc ca se vor intoarce (sau ca au la ce sa se intoarca). O prietena mi-a spus ca baiatului unui actor f. cunoscut din Bucuresti, care de ani de zile mergea cu familia in SUA, nu i-au mai dat viza cind a implinit 18 ani. Taica-su, deh, mare actor (Caramitru?? nu mai stiu) a intrebat de ce din moment ce copilul a mers in fiecare an. Intelegi, la 18 ani el putea sa ramina in America sa lucreze. Nu pricep de ce spui ca prietenul tau nu oate veni in tara pt. ca nu are green card. Iti spun din experienta prorpie ca se poate pleca in afara statelor unite chiar daca a aplicat pt. green card. Sa vorbeasca al tau prieten cu avocatul care ii proceseaza green cardul si se rezolva. E drpet ca se intirzie aplicatia cu atita timp cit e plecat din SUA dar ce mare lucru... Mai important e sa va cunoasteti.Kaiva, eu dupa un an si jumatate l-am cunoscut pe prietenul meu. Nu are rost sa fii dezamagita dupa 2 zile.
Oana C spune:
Si eu mi-am cunoscut sotul pe internet, match.com. Nu am avut poza, el avea poza, ma inscrisesem de vreo 3 luni si pina la sot am mai vb pe net cu alti 3 "paduchi", dupa care mi-am dat seama ca nu merita atentie. Tocmai vroiam sa renunt la abonament, cind am zis sa mai stau 1 luna. Intr-o zi m-am uitat la "match"-urile mele 100% si am trimis e-mail sotului si inca unui tip. Celalalt m-a intrebat din prima de poza si am zis ca nu are rost sa ma stresez cu el, sotul mi-a raspuns cu un e-mail f dragut, apoi mi-a trimis un e-card (ceea ce am apreciat f mult); si el isi reinnoise abonamentul in aceeasi zi cu mine si spusese si el ca este ultima luna .
Ne-am trimis e-mailuri prima saptamina, apoi am vb la telefon 3 saptamini, apoi ne-am intilnit (locuiam in acelasi oras)
. La o saptamina dupa ce ne-am intilnit m-a dus sa ii cunosc parintii (locuiesc si ei in aceeasi localitate), iar la 2 luni dupa aveam nunta. Acum se implinesc 2 ani si vom avea o bebelusa
in iulie!!! Este cel mai bun barbat pe care l-am intilnit vreodata!!!
Merita sa incerci, dar sa fii atenta pe cine alegi. Cred ca cel mai bine e sa ii "cauti" tu. Si asta daca nu ai pe nimeni; daca esti intr-o relatie, termin-o mai intii, apoi cauta pe altcineva.
Mult succes!
Oana C si 24+ sapt
Kaiva spune:
O sa incerc si eu pe match.com,vad ca multe spuneti de acest site.Cum se plateste si cat este pe ntru o luna?Intreb pentru ca eu am pus pe cele gratuite deocamdata si platit nu am incercat inca desi imi dau seama ca este cel mai bine.
Va multumesc pentru toate informatiile.Tineti-mi pumnii!!
Eu nu sunt in nici o relatie acum ,sunt singura cuc si disponibila...
Oana C spune:
Nu stiu cit este acum pretul pe luna la match.com. Nu ma mai intereseaza . Dar ar trebui sa iti dea 1 luna gratuit la inceput sa vezi cum este; apoi daca vrei sa continui trebuie sa platesti; cred ca era vreo 25$/luna, ceva de genul acesta.
Chestia e ca eu in prima luna, cind am avut gratuit, nu m-am agitat prea tare ... adica aproape deloc. Apoi cind a trebuit sa platesc am luat-o mai in serios. Asa ca poate ai noroc in prima luna si nu va trebui sa incepi sa platesti.
Oana C si 24+ sapt
alessia105 spune:
E si noi ne-am cunoscut dn cauza netlui e un pic ciudat dar poate inveti ceva....De fapt eu m-am cunoscut cu fratele lui mai mare pe net ..la cateva zile a venit in Ro ptr mine ...a zburat ptr prima data ...vezi Doamne dragoste mare ...a venit chair si a doua si a treia oara, l-am vizitat si mi-am dat seama ca tipul era super bun de gura ...era tot ce putea dorii o femeie singura si ranita ca mine..dar surpiza erau daca nu 20-30 alte femei nu era nici una...chetuia cu toate si la toate le spune acelasi cuvinte frumoase avea chiar textele deja ediate si doar le copia...Am fost super dezamagita mai ales ca tineam super mult la el dar totul s-a terminat cu bine ptr ca l-am intalnit pe El
iar de curand avem si un rod al iubirii noastre
iar de iubit parca ne iubim din ce in ce mai mult....Am fost norocoasa ca ptr mine tot raul a fost spre bine dar te rog ai grija la Don Juani internetului..vb frumos se poarta de nu se poate ...ce mai esti o regina ..viitoare nevasta ...tu si inca 20-30 in acelasi timp si daca esti favorita te invita 3 luni cat poti sa stai fara viza si apoi Byee!!
Totusi eu sper din toata inima sa iti fie bine si cine stie poate ne inviti la o nunta ....
Pupici ptr toate si sa auzim numai de bine
Alessia, Baby Benny
(02.03.2005)si sebicelul Purcelul(16.01.1998)
Vianne spune:
Kaiva, ce mai faci, mai zi-ne si noua..
Eu sa stii ca iti tin pumnii, stiu cum e sa fii singura si sa iti doresti o relatie...
Pupici
ioana_io spune:
e un mod ca oricare altul de a cunoashte oameni...
dar ca shi in celelalte situatzii, ar fi bine sa nu te grabeshti...nu cu primul individ care te invita la dans in discoteca te shi maritzi, nu cu primul tip pe care il vezi imediat ce ai ajuns la cabana traieshti toata viatza, nu celui care itzi cere tam-nesam pe strada numarul de telefon, fara sa te cunoasca, ii juri iubire eterna...shi nici primului care itzi scrie ceva dragutz via www...
nu te potzi nici indragosti la comanda shi nici nu potzi ordona asta celui pe care il placi, indiferent ca il cunoshti pe internet sau la film...
nimik deosebit, e exact ca in viatza reala, uita-te bine in okii lui, uita-te foarte bine la cum se poarta cu tine, atat in doi (online), cat shi in societate, uita-te la cat de ingrijit shi de curat e, shi asha mai departe...
sa nu crezi ca daca il cunoshti pe internet va fi altfel...ai doar ocazia sa facetzi cunoshtintza aici, dar restul decurge ca intotdeauna...
itzi urez sa deskizi okii mari, sa nu fii naiva...
atentzie la grosolanii, atentzie la insistentze...mai bine intra la inceput pe nishte chat-uri, ca sa te familiarizezi cu limbajul de net shi pt. ca sa invetzi sa ghiceshti intentziile mascate...abia dupa asta, cand vei putea recunoashte don juanul de tipul serios, potzi sa dai drumul la poze shi descrieri pe situri de matrimoniale...
itzi tzin pumnii!
Kaiva spune:
Fetelor nu am vesti imbucuratoare,dimpotriva...Am primit mesaje nu spun ca nu dar tot ceea ce reusesc e sa ma cert cu ei...asta probabil ca nu-mi plac cei care ma solicita si cei pe care ma gandesc eu ca ar fi potriviti si le scriu nu raspund..
Inca nu m-am inregistrat la match.com pentru ca se pare ca nu mai au oferta cu o luna gratuit si deocamdata eu nu am carte de credit cu care sa platesc.Site-urile gratuite sunt cam indoielnice cred eu si cine mi-a si confirmat asta.
Astept sa ma pot inscrie pe match.com si incerc sa fiu mai draguta cu toate ca nu cred ca merita.
devylla spune:
Kaiva daca stateai in bucuresti iti dadeam o adresa si un numar de telefon!Nasa nepoatei mele are exact un site de matrimoniale!!!Acum nu stiu poate se poate rezolva si prin telefon.Daca esti interesata da-mi un mesaj si vb!!!
Pupici!!!
Sabina