Relatie pe net
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Elenalove27 spune:
Eu tot pe net mi-am gasit sotul.
Pe atunci eu locuiam in Japonia el era aici in Florida.
Dupa ce am vb cu el 1 an de zile pe chat(webcamera ne vedeam zilnic si vb la telefon)a venit sa ma vada LIVE in japonia.Dupa ce a plecat el eu am venit aici in vacanta si aici am ramas...si am un bebe si suntem o familie fericita.Suntem impreuna de 3 ani + 1 an pe net.
SUCCES.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Eu nu mi-am cunoscut sotul pe net..ci intr-un net1Mergeam acolo sa vb cu un tip din State.Aveam mari ganduri de plecare.faza e ca sotul meu era in clubul respectiv op de sala.In 6 luni ne-am casatorit....avem un bb de 2 ani.Asa..ca netul asta tot e bun la ceva!
carmita_baby spune:
Si eu tot pe net mi-am gasit perechea. A venit in Romania dupa 10 zile dupa ce ne-am cunoscut pe net. De atunci suntem impreuna, locuim impreuna de 1 an jumate si sambata asta vom avea cununia civila la exact 2 ani de cand ne-am cunoscut.
Bafta multa!
Carmen
Mello motanelul iubit
www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!
Vianne spune:
Fetelor, va rog mult de tot sa imi spuneti si voi parerea voastra si poate imi dati un sfat.
Acum cateva luni, vrand sa invat limba portugheza si inscriindu-ma pe un site in acest sens, l-am cunoscut pe Edson. Un tip cu care am vazut ca rezonez la toate nivelurile. Recunosc, am fost destul de reticenta la inceput dar incet incet am vazut ca totul e bine. La inceput au fost telefoanele, apoi am primit multe flori si peste ceva vreme am inceput sa ne vedem zi de zi cu ajutorul webcam-ului. Firesc, am vb sa ne vedem dar el avea un contract de incheiat, e in State, iar alternativa era sa incerc sa merg eu acolo. Nu am primit viza si asta m-a cam demoralizat. Pasul urmator ar fi sa vina el. Problema este ca el nu are inca Green Card si daca pleaca din tara nu poate sa se mai intoarca. Si ar fi pacat pt ca a facut acolo facultatea are un job bun... Dar asteptarea si incertitudinea ne teremina pe amandoi.
Nu stiu daca imi intelegeti frustralile, sper ca da. Acum suntem in impas pt ca nici macar nu stim cat avem de asteptat pana va obtine el Green Cardul... Poate fetele din SUA au ceva sugestii. Daca ma mai duc inca o data la Ambasada nu cred ca imi dau viza....
Chiar sunt f trista
dulcetica spune:
Eu cunosc doua persoane care si-au gasit jumatatile pe net,s-au si casatorit si unul dintre ei are deja un BB.Mi se pare normal,deoarece sintem in era calculatoarelor.Daca au mai mult succes decit cuplurile "clasice"?Presupun ca nu influenteaza cu nimic modul in care se cunosc persoanele.Eu cred ca nimic nu e intimplator in univers,deci daca e sa te casatoresti pe net,sigur se va intimpla.
smillaraaq spune:
Vianne, capul sus, stiu cum e cu asteptarea si cu incertitudinea, dar nu te da batuta. Nu stiu cum sunt regulile la SUA, nici de ce ti-au respins viza, dar persevereaza si nu-ti pierde increderea. Eu iti doresc bafta multa si ma bucur pentru tine si Edson.
Sa postezi si la subiectele cu fete din State, ca trebuie sa stie ele ceva.
Kaiva, pe net intalnesti oameni de mare calitate, dar si jigodii, totul e sa stii unde sa-i cauti. Eu as zice sa nu te repezi in matrimoniale, mai degraba in site-uri gen penpals, forumuri de discutii pe teme care te intereseaza etc. Site-urile crestine iarasi se zice ca ar oferi garantii mai mari in privinta calitatii membrilor. Iar daca esti singura intr-un loc strain, incearca site-ul comunitatii locale (oras, sat ce e) - daca exista - sau site-uri unde poti intalni persoane din imprejurimi, ca relatia virtuala o data inchegata sa poata deveni una reala fara prea multe oprelisti.
Iti doresc succes si sper sa auzim vesti bune.
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
Da, si eu mi-am cunoscut sotul pe net!
Dar inaintea lui am mai cunoscut cativa de care am fost tare dezamagita!
Cu sotul meu s-a intamplat ceva, nu stiu nici eu ce, dar dintr-odata m-am simtit bine cu el "virtual" vorbind.
Foarte rpd am gasit multe lucruri in comun si ne-am inteles bine si mia ales ne distram f. mult.
Radeam in hohote! Dupa cateva zile ne-am trimis poze.
M-am uitat la poza lui, mai ales la ochi, (mie imi plac ochii oamenilor in general), de parca incercam sa-i patrund in suflet. Si dintr-o data am simti ca s-au deschis 2 porti uriase si pline de lumina in sufletul meu!
apoi dupa vreo 2 saptamani a venit sa ma vada!
Cand ne-am vazut, deja ne cunosteam!
Noi spunem despre noi ca am fost sortiti unul altuia, si undeva in Univers a fost un "complot"!
Dar totusi fi prudenta si incearca sa vezi dincolo de "plasa" Net-ului!
Succes!
Vio
"Binecuvantati copii si animalele"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula2003/paula2003.jpg)
paula2003 spune:
Eu cunosc 3 cazuri. Unul reusit si finalixat prin casatorie si 2 esuate prin alte cautari. Cred ca e si norocul la mijloc.
paula2003 &
Alexandra
Kaiva spune:
Buna fetelor,primele doua zile de cand m-am inscris am primit ceva mesaje dar va rog sa ma credeti ca nici unul nu mi-a trezit nici un fel de interes.Cred ca e devreme tare sa incep sa disper dar intr-un fel sunt cam dezamagita....
Probabil ca in timp o sa apara si cineva care sa-mi starneasca interesul sau poate ca nu...
Va voi tine la curent cu actiunile mele,pana atunci va doresc un weekend frumos.