Vreau sa cumpar un teren !(3)
Raspunsuri - Pagina 13
irina.c. spune:
quote:Christel,cred ca ma confunzi cu altcineva
Originally posted by Christel
Irina.c, a vandut socrul tau terenul de la Dragomiresti?
Irina si bb Ilinca(26 apr '04)Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today
irinuca spune:
Eu eram cu Dragomirestiul.NU, n-a vandut pana acum pt. ca nu s-a ocupat nimeni de asta.Eu am dat cateva anunturi timide pe aici si gata.Asteptam sa vina primavara.Dar..daca e cineva interesat...cu draga inima mergem pana acolo.
Dragomirestiul e la 5 km de Careffour Militari.
Daca mai vreti detalii...intrebati-ma.
Irinuca 16+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
elyanne spune:
Cred ca au patit ceva primele doua capitole... pentru ca nu mai exista decat prima postare din fiecare...

panda2005 spune:
Nu mai am rabdare sa ma mut si eu la casa pe pamint.![]()
Sper ca in doua luni sa se realizeze acest lucru.
Terenul este foarte mic dar vorba aia este al nostru.Chiar daca nu ne vom face decit o mica gradina si un foisor si mi se pare mare lucru. In prezent stam la bloc si iarasi am schimbat administratorul ca nu a mai facut plati la Radet, Apa Nova etc din noiembrie anul trecut.
Am mai ramas o data fara apa din cauza asta!!!!
La casuta noastra nu vom mai depinde de nimeni.
panda2005 spune:
E impropriu spus ca ma construit-o noi.Ar fi fost minunat sa se intimple asa.Am facut un contract cu cei de la Impact si casa este intr-un ansamblu Impact. Mai precis in Azur 1.
Trebuia sa fie gata conform contractului in data de 28.10.2005. Astazi suntem in 24.02.2006 si inca nu i-am facut receptia pt simplul motiv ca nu e gata. Sa speram ca la sfirsitul lui martie va fi gata.
Acum suntem in cautare de teren sa ne facem una cu o gradina ceva mai mare.Am fost extraordinar de presati de timp si mi s-a parut cind am facut contractul cu ei cea mai buna solutie.