Vreau sa cumpar un teren !(3)
Raspunsuri - Pagina 12
numeioana spune:
Draga porumbel, sunt la dispozitia ta. Intreaba-ma ce vrei tu, dar mai clar, ca sa stiu la ce te referi. Despre zonele din Campina...asa cum e si normal, cele mai bune sunt si cele mai scumpe. Dar cam cati bani ai avea la dispozitie pentru teren si cati mp vrei sa aiba? Spune-mi ca sa ma interesez. Si daca vrei o pozitie deosebita. Despre piata muncii....da, este. Acum depinde ce meserie ai. Sunt aici vreo 3-4 companii mari.
Da-mi detalii despre ce cauti...
Ioana
Porumbel30 spune:
Ioana, ti-am trimis PM pt. ca m-am gandit sa nu ocup spatiu aici.
Multumesc mult pt. raspunsuri!
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
Adema spune:
Porumbel, asa cum ti-a spus si Ioana, Cornu e o zona deosebita pt. locuit.Nici mie nu imi place Poiana Campina, dar poti incerca Campinita,Muscel,Voila, sau in Campina-zona Slobozia. Ai mai putea lua in calcul si Banesti.E foarte aproape!
Adema&Codrut
Porumbel30 spune:
Pentru ca sunteti atat de dragute si amabile, indraznesc sa continui cu intrebarile.
Cum e cu impozitul pe teren? dar cel pt. casa?
Zona are conectare la gaze naturale sau se folosesc buteliile?
Cum se face facturarea pt. apa?Fiecare casa are contoar?Si unde se plateste factura pt. apa?
Imi cer scuze daca sunt prea multe intrebari, dar chiar nu stiu si numai voi ma puteti lamuri...
Va multumesc anticipat!
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
numeioana spune:
Porumbel, despre impozit ar trebui sa ma interesez... In rest, zona are gaze, asa ca nu e nici o problema. Despre apa, majoritatea au apometre, iar incasarea se face acasa. Daca nu esti acasa, probabil ca platesti la compania publica de gospodarie comunala.
Dar, dupa mine, astea sunt probleme minore...
Ioana
AlexandruM spune:
Porumbel30 daca n-ai gasit inca ce cautai eu am o casa in constructie de vanzare in Poiana Campina intr-o zona buna si linistita pe care am cumparat-o anul trecut si vrem s-o vindem pentru ca nu are cine sa se ocupe de terminarea ei noi suntem plecati din tara.
Kimi spune:
Care mai sunt preturile la terenuri, in jurul Buc, dar cele reale, nu cele vehiculate pe net sau agentii?
Ati mai cumparat recent?
irina.c. spune:
Nu mai cauta nimeni terenuri?Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today
Guestus spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
Nu mai cauta nimeni terenuri?
Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today
in viitor oamenii vor locui in aer.....noile case ale viitorului se bazeaza pe legea balonului cu helium.
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:in viitor oamenii vor locui in aer.....noile case ale viitorului se bazeaza pe legea balonului cu helium.
Originally posted by irina.c.
Nu mai cauta nimeni terenuri?Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today
today