Vreau sa cumpar un teren !(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimi spune:

Este cineva interesat sa cumpere 1000-1500mp de teren la Snagov? Pretul foarte avantajos. Detalii pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

postat initial de monica

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Initial creeata de Kimi

Este cineva interesat sa cumpere 1000-1500mp de teren la Snagov?
Pretul este foarte bun.Detalii pe PM.

--------------------------------------------------------------------------------

Buna

îmi poti da, te rog, mai multe detalii despre terenul din Snagov la mco@wtcb.ro

Multumesc

Monica

"La sagesse, c'est d'avoir des rêves suffisamment grands pour ne pas les perdre de vue lorsqu'on les poursuit."

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu. spune:

Buftea, 20 loturi 1000 mp front stradal 25, utilitati la 400 m, pret 15 E/mp. Tel:0723.088.571

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Campina! Sfaturi, va rog!

quote:
Initial creeata de Porumbel30

Vrem sa cumparam un teren in Campina sau imprejurimi si am nevoie de ajutorul vostru!
Am gasit pe net anunturi dar nu inteleg ce e zona/cartierul "X"?
Exista Cornu de sus si Cornu de jos? Ca pe harta am vazut doar o localitate Cornu...Si e comuna sau sat sau ce?
Cum este "zona Poiana Campina"? E departe de Orasul Campina?
Am mai multe intrebari dar nu vreau sa va ametesc cu toate odata.
Astept cu mare interes "deslusirile" voastre pt. care va multumesc anticipat!Numai bine!

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona27 spune:

Buna!
In legatura cu Campina- orasul nu stiu nimic.

In legatura cu imprejurimile stiu mult mai multe:)
Noi cam de un an ne-am apucat de cautari..prima oara am "aterizat" la Telega, la cativa km de Campina...dar deja acolo taranii sareau la pret (o casa daramabila si ceva teren ~20000 Euro), ca acolo sunt mai multe case de vacanta, inclusiv a Andreei Marin...si ne-am lasat pagubasi de Telega..
Ne-am dus mai departe si am nimerit la Sotrile, care e cam la 17-20 km de Campina. Acolo se ajunge facand-o la stanga de pe drumul catre Valea Doftanei.
Drumul e superb, inca nu au navalit bucurestienii cu case de vacanta, noi stim cam 7-8 care isi fac sau si-au facut acolo case de vacanta.
Noi am cumparat dupa vreo 3-4 luni de cautari in com. Sotrile, sat Vistieru cu vreo 4000 Euro/1320 mp si o casa darapanata..care a disparut intre timp dar ne-a ramas curentul!
Accesul e pe drum asfaltat, combinat cu ~2 km de neasfaltat +200 m drum pietruit (accesibil numai cu piciorul sau caruta sau 4x4) pana la casa noastra.

Niste prieteni de ai nostri au cautat si ei ca le-a placu peisajul si un teren, cu acces de la drumul principal ajunge cam la 3 Euro/mp.

In fine, noi am cumparat in iunie..
In satul urmator satului nostru (dar acolo se ajunge NUMAI SI NUMAI cu caruta sau 4x4 are doua case de vacanta Marcel Iures)
Peisajele sunt superbe...si preturile inca bune si e la ~110 km de Bucuresti.

Cam asta e ce stiu de de pamanturi in jurul Campinei.
A, bineintles, io vorbesc strict de pamant pt. case de vacanta...daca tu te gandesti la locuit cred ca se schimba datele problemei...

A propos, cine e amator sa vada niste case de vacanta cu niste curti de plangi langa ele (combinatii de materiale, case splendide, niste detalii de pici...fiecare pietricica e la locul ei, etc) recomand drumul spre Valea Doftanei.
O sa incerc sa fac niste poze:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Simona 27,
iti multumesc pt. raspuns!
Intr-adevar, ne intereseaza pt. locuit, pt. ca de Bucuresti ne-am saturat, din multe puncte de vedere!(nu vrem sa ofensam pe nimeni, e punctul nostru de vedere).
Noua ne place Campina, dar ne-am gandit ca daca nu putem sa cumparam ceva acolo, ne-am duce si prin imprejurimi. Ne mai gandeam la Cornu.
Stii/stiti ceva despre cum e acolo?

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu locuiesc in Campina si aici m-am si nascut. Nu sunt experta in materie de vanzari/cumparari terenuri, dar ma pot interesa. Zonele sunt cam asa:
-daca vrei un peisaj deosebit, mai salbatic:) poti alege si satele despre care a vorbit Simona. Totusi, eu, ca localnica, nu mi-as construi casa in comuna Sotrile. Dar nici in Poiana Campina. Poiana e pe langa gara din Campina si zona nu e deloc una stralucita. Cornu, intr-adevar e o comuna deosebita, cu oameni deosebiti, case frumoase, gradini ingrijite...Au si parintii mei un teren acolo. Iti mai recomand zona Voila si Valea Doftanei. Daca vrei aproape de oras poti cauta in cartierele Muscel sau Campinita, din Campina, dar sa nu te astepti la mai putin de 35 E /mp.

Dar de ce nu dai o fuga intr-o sambata sa cunosti zona??? Numai asa poti sa-ti dai seama ce-ti place mai mult.

Cam cati mp ai vrea sa cumperi...Ma uit eu pe un ziar local sa vad ceva preturi...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Intra aici pe site http://www.zarva.ro/mica_publicitate.htm si vezi la terenuri.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona27 spune:

Hehe, Cornu e fromos, nu gluma:)
Intrare dein DN1, "sat" european, dar la buzunar arde..cel putin la al meu
Si cum ziceam, daca se vrea pentru locuit, atunci e o alta poveste!
Si Valea Doftanei e splendida,cu S mare...dar preturi nu am habar...dar banuiesc ca sunt mari, ca deja sunt mult rpea multe vile de-ti pica ochii!
Sara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Ioana,n-am inteles ce e cu zona "X" sau cartierul "X".
La Cornu e intr-adevar frumos, am vazut poze pe net, dar e prea scump.
Care e situatia pe piata muncii in Campina?
Multumesc mult pt. raspunsuri!
Daca mai am intrebari, pot sa abuzez? :)

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput