Vreau sa cumpar un teren !(3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Taxa cumparare teren extravilan la notar

postat initial de narcisa

si pe mine cu o informatie! Cine a cumparat mai recent teren extravilan, habar nu am daca taxa este alta la cel intravilan, oricum vreau sa stiu informativ, ca idee la ce sa ne asteptam.
Merge faza cu declaratul sub pretul real, se ia in considerare pt. comision? daca pretul e prea mic pt. piata.
Probabil ca pretul va fi trecut de 2 euro/mp in contractul de vinz.-cumparare, cel putin asa ne-am inteles. Sint 1000 mp. Terenul este extravilan.

Ce alte taxe mai sint in afara de notar?

Va multumesc anticipat pt. raspunsuri
orice parere e binevenita
toate cele bune

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Este cineva interesat sa cumpere un teren in Otopeni, zona 23 August?
Terenul are 1000 de mp, deschidere 29,5, dar noi am dori sa luam cam 5-600mp din suprafata(pretul este 56 euro/mp). Daca este cineva interesat de mai multe detalii, rog sa ma contacteze la tel 0720904364.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Are cineva casa in Corbeanca? Am gasit niste terenuri acolo, astazi mergem sa le vedem, dar ma intereseaza cum e zona, ce fel de oameni sunt acolo?? Cum vi se pare zona???

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Mai stie cineva preturi reale la terenuri in zone gen Tunari, Rosu-Militari, Prelungirea Ghencea? Adica preturi cu care se vand efectiv, nu cele care se vehiculeaza pe piata pe la agentii.
Stiu ca daca mergi direct la proprietar se mai poate negocia si ajunge la un pret mai rezonabil. Dar cum se poate ajunge la proprietari? Nu stiu de unde sa incepem cautarile.
Dupa ce venim din concediu vrem sa vedem ce putem face sa luam si noi un teren, dar mi-e groaza de cresterile astea de preturi de peste noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimi spune:

Vad ca e multa liniste aici, nu s-a mai scris nimic de aproape o luna.
Cum mai stati cu cautarile?
Noi am mai vazut terenuri in Otopeni, Dragomiresti,aproape de Militari,am vizitat si zona Snagovului, cu satele din jurul lacului, dar sunt suprafete prea maripentru posibilitatile noastre.
Mai sunt doritori penru a ne asocia?
Voi ce ati mai gasit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Kimi,socrii mei si-au luat acum vreo 2 luni(dupa cauutari super indelungate)teren in Dragomiresti si de 1 saptamana am inceput sa construim.Fiind acum mai apropiati de vecini, primar,preot,secretare si alte alea..iti pot da informatii abilitate.Daca vrei un teren acolo,chiar socrii mei vand o bucata din terenul lor(au luat impreuna cu niste prieteni 2200 m si vor sa vanda 800)sau stiu si pe altii care ar vinde chiar bucati mai mici.
daca vrei, da-mi PM si-ti raspund la toate intrebarile.

Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Te rog mult, unde e Dragomiresti? si cati km se fac din Bucuresti?
e campie , deal?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellys spune:

Eu am luat in februarie un teren extravilan. Acum avem cerere depusa pentru sacoaterea in intravilan. Stie careva dintre voi ce trebuie sa fac mai departe? Cam cat costa un PUZ sau un PUD?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Si eu sunt in cautare de teren dar m-am ingrozit la cat au putut sa ajunga perturile. Noi vrem sa cumparam in jur de 500 de m2 (maxim 700), si pretul la m2 sa nu depaseasca 24 euro... incep sa cred ca e o cautare imposibila, desi am inteles ca in comunele din sudul Bucurestiului preturile nu ar fi urcat char atat de mult ... ORicum, sunt destul de disperata cand ma uit pe net si vad ofertele de la vanzare .. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

Daca pe aici se invarte si vreun apropitar de teren, cam 300-500 mp in Bucuresti la un pret rezonabil si intr-o zona la fel de rezonabila sau 500-800 mp in afara Bucurestiului dar cu toate utilitatile (si asta sa nu insemne ca pe o harta sunt prevazute utilitatile sa apara candva odata... sau ca se vad cu un binoclu pe undeva prin zona cativa stalpi) sa ma caute. In afara Bucurestiului consider Pantelimon (zona lac), Cernica (pana in biserica) sau altceva similar. Multumesc mult. Astept preturi pe PM

Mergi la inceput