Mamici de iulie-august 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Irda, scumpa de tine...insanatosire grabnica!
Hai sa le i-au pe rand, eu am baut zeama de lamaie stoarsa si amestecata cu lamaie...nu pusa in ceai...si cred ca am baut la zeama ...si de la cate 1 kg de lamaii pe zi.
Apoi pt nas, la mine ba era infundat ,ba curgea..am luat MARIMER (un spray nazal cu apa de mare), pt gat in afra de miere am luat de la farmacie si niste dropsuri ...se numeau HUSTENBONBONS -Zitrone-(mit vitaminC)..care mi-au fost de ajutor.

AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Merci Anis !

Deocamdata sunt la un lapte cald cu miere....am zis sa mai variez de la lamaie si miere!

Sprayul ala nazal are vre-un efect sau e ....."apa de ploaie" (a se intelege de mare ) Si ai idee cam la ce pret il gasesc, ca am o farmacie aproape, dar nu foarte multi bani in casa...max. 300 cred!
Daca zici ca-i bun ii zic consortului sa-mi ia cand vine de la serv.

Sunteti foarte dragutze si saritoare! merci

Abia astept sa punem de-o intalnire, sa ne cunoastem si personal! Dar sper sa nu fie pe 2 aprilie ca-i ziua sotului si o sa fie mare zapaceala la mine in week-endul ala! si o sa ma oftic teribil daca o ratez (intalnirea cu voi).

Pupici

19+1 si bebe Daria

Irda

Mergi la inceput

Ai zis bine..la mine a functionat spray-ul nazal...la folosit si sotul dupa aia cand a fost racit...si nu a mers ...sprayul stiu ca se da si la nou nascuti pt desfundarea narilor....deci pericol nu are..acum ca eficienta depinde ..poate da..poate nu....Nu mai stiu cat costa.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza buticutze, o zi usoara si frumoasa va doresc, fara problemutze!!

Irda, te cred ca te-ai saturat de miere si lamaie, dar... asta-i cea mai buna solutie in cazul nostru. Din cate stiu poti lua paracetamol, asta in cazul in care ai temperatura si mai poti merge la un magazin naturist sa ceri pastilutze de supt Propolis cu vit.C - zicea si Ioana de ele, sunt f. bune si sunt 100% naturale.
Sa te faci bine curand!!!

Anismultzumesc, stiu ca mai am , dar... nu ma las!!!
Cat despre sarcina... mai avem inca pe atat - si retine, vin saptamanile cele mai grele !!! La cat mai multe inainte cu multa sanatate!!

Katink, cu cea mai mare placere, insa anul asta nu prea cred eu ca o sa apar prin zona... poate anul viitor, cu siguranta verisoarele mele vor dori sa-si cunoasca nepotul sau nepoata!! Asta daca nu ma calca ei in vara asta.

la burtici

Irina si bebe 19 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Tot eu!
Sunt tare harnicutza ca vreau si eu steluta ca a I
rinei! mai am un pic pana la 100.

La capitolul kg voi cum stati dragelor? Ca eu am inceput sa ma sperii....avem 19 saptamani implinite azi am inceput saptamana 20 si am doar 2 kg in plus! O fi normal?
La eco mi-a zis dr. ca bebelina e bine dezvoltata, dar dr. de familie mai ca nu si-a pus mainile-n cap cand a vazut ca de luna trecuta am luat doar 1 kg. (de fapt de la ultima cantarire care fusese cam cu o luna jumate in urma).

Cand am ramas aveam 44 kg la 1,52, am slabit in primele 2 luni 2 kg si acum a am ajuns iar la 44 kg!

Pupici
19+1 si bebe Daria

Irda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Irda , eu am tras tare in we sa-mi iau stelutza, astazi sigur o primesti si tu pe-a ta!!!
Eu... cand am ramas insarcinata aveam vreo 52 kg, dupa care am slabit la 48 si acum am 54,8kg. Ma cantaresc aproape zilnic - si numai dimineatza pe stomacul gol. Eu zic ca-i bine la 1,64 ale mele. Dar tu esti micutza, nu te speria ca nu te ingrasi... vei vedea tu cum vei creste ca Fat Frumos, intr-o saptamana ca altii intr-un an..

Irina si bebe 19 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Buna dimineata fetele...am trecut "in graba" sa va salut si sa va spun ca s-ar parea cam 75% mi s-a spus ca o sa fie o bebelina........scuimpa mami....sau scumpul in proportie de 25%....hehehe

Pupici dulci

Ioana & Co.

Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 25s

Mergi la inceput

Ioana Co , sa te uiti pe listuta cum te-am trecut
Oricum felicitari pt fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Buna dimineatza fetelor!

Intr-adevar eu n-am acasa acces la internet dar oricum WE este dedicat familiei si casei, nici n-as avea timp sa intru si daca as vrea. Pana nasc, promit sa ne dotam cui de toate ca sa putem discuta din cand in cand cate ceva despre bebe strumf.

Sa-mi tineti pumnii astazi, merg din nou la control, sper sa fie totul bine si sa aflam ce este! Poate pana pe seara il conving si pe sot sa vina cu mine, simt ca am nevoie de ceva incurajari, indiferent ce imi va spune. Deja m-am obisnuit cam tare cu ideea ca ar fi fetita, i-am gasit si nume

Anis, si eu tot la Pop merg, pe 26 la 12, 30. Link-ul catre pozele tale nu mai functioneaza, din pacate.

Ioana felicitari pentru fetita (zic eu ca 75% e destul de bine, nu?)

Irda multa sanatate, mananca portocale si gref, nu numai lamaie cu miere; la noi functioneaza picaturile cu sare de mare in toata familia - eu, sot, si Miruna.

Cat despre dormitul pe spate, stati linistite ca ne avertizeaza bebeii cand au o problema: pe mine ma cam trezeste cand dorm asa, incepe sa dea din picioruse si atunci imi controlez pozitia. Normal ar fi de-abia in ultimul trimestru sa avem aceasta precautie, dar cred ca fiecare sarcina este unica si deci trebuie sa ascultam pe Mariile Lor!

gabirus si tu esti la a doua sarcina, nu? Caci sotul meu tot asha e relaxat in privinta numelui, la prima sarcina a fost una din principalele preocupari ale primelor saptamani, cu cautari inclusiv in cartea de telefoane!!!

Va pup, o saptamana excelenta si fara probleme,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 20 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Irda,
cu kg nici eu nu ma pot lauda...
Am plecat de la 49kg, la 1.58m, in prima luna am slabit la 48kg, si acuma la 20 sapt+5 zile am 52kg.
Daca pun si kg care l-am recuperat, asta inseamna 4kg pana acuma.
Dr. mea a sus ca atata timp cat bebelusul este in grafic, sa nu ma stresez, am timp de crescut in greutate...

Acuma a inceput sa loveasca cu piciorusele, nu ii place deloc cand ma vede ca stau jos pe scaun

Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 20+

Mergi la inceput