Mamici de iulie-august 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mai fetelor eu ma duc la baut!! M-am suparat...ma duc sa ma imbat de necaz...pai ce slabanoage sunteti, puneti si voi acolo 1-2-3 kg...asa nu ma mai joc...
Noi suntem in plina sapt. 23 si am luat deja 5 kg pai ce ma fac eu pana la vara...

Ioana
sapt.23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mitub, eu pe 29 merg la Pop.Pozele le gasiti nu in album,ci intr-un link dat de mine in subiectul anterior.

AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata fetelor si o saptamana cat mai frumoasa...
Am revenit din week-end, un week-end de cosmar din cauza durerilor din partea dreapta jos..care vad ca au trecut..nu stiu ce a fost, sper doar sa nu se mai repete..
mai fetelor..ma disperati cu kg voastre...eu am ajuns la 59 kg, adica +5 kg si abia am intrat in sapt 21...o sa ma fac cat un munte.....
azi mergem la dr Iosup...avem pregatita caseta video si suntem tare nerabdatori sa vedem ce face scumpica din burtica..e atat de activa..nu stiu ce sporturi practica, dar o simt tare des si suficient de tare..
Anis, eu nu-ti vad pozele...nu stiu de ce...nu se incarca pagina...
Si in sfarsit...mi-am luat pantaloni...cu elastic pe burtica...super faini, comozi...si mai ales imi vin bine.. parca am fundu' mai mic in ei ..am primit o gramada de complimente de la servici...parca am si uitat de cele 5 kg in plus..
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Of..desi poate nu se vede in poza...e un link la subiectul anterior...eu am luat aproape 7 kg...si sunt toate puse numai la burta..

AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna burticutelor
Am lipsit si eu cateva zile de la servici si am avut de recuperat la citit, ca ati fost harnicute
Am vazut ca ati discutat mai devreme despre sofat. Anis, eu conduc inca de la inceputul sarcinii, pt ca tati n-are carnet inca - dar l-am pus la treaba pt ca nu stiu daca o sa mai pot conduce in ultimele luni. Am incercat sa fac si eu o pauza de la sofat atunci cand a nins tare in Bucuresti dar am tras un lesin in metrou si de atunci am zis ca si de-ar fi sa merg cu 10 km/h tot cu masina vin la servici. In we asta am fost chiar solicitata, am fost in vizita la parinti si la socri ca nu i-am mai vazut de la Craciun si am condus 700km. Sincera sa fiu parca a fost cam mult ca aseara m-am simtit obosita rau si parca am simtit si o contractie pe drum.
O sa incerc sa evit calatoriile asa lungi de acum incolo, desi de Pasti mergem din nou.Dar sper sa fie totul ok.
Este vreuna dintre voi careia doctorul sa ii fi recomandat sa nu conduca masina? daca da, de ce? ca vreau sa fiu si eu linistita

va pup pe toate ca imi sunteti tare dragi

Cami si Zuza mica din burtica 19s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna !
Multumesc tuturor pentru felicitari. Si voi sa aveti o sarcina usoara si copii sanatosi!
Vroiam sa ma plang ca m-am trezit cu o durere crancena de cap si nu stiu daca pot sa iau ceva. Pot? Sau sa stau cuminte sa astept sa treaca?
Si ca tot se discuta despre kg, eu am luat cam 7kg pana acum, sper sa nu trec de 10, 12 max ... dar eu stiu!?!?!

Laura 24+ si Shtrumfii: +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Cin, te asteptam cu vesti bune de la eco!! Si eu am avut dureri in partea dreapta ieri, nu stiu care-i treaba... cred ca sunt ligamentele, altfel nu-mi explic...
Anispune-ti link-ul la semnatura, asa se poate vedea tot timpul...

Ioana, nu te impacienta, uiti ca este pentru o cauza nobila??? Las' ca le dam noi jos dupa aceea... Eu asa as manca dulciuri una intr-una!!! Si numai seara mi se face pofta de dulciuri, nu stiu ce-i cu mine!!!

Katink, sa inteleg ca bebelusha ta vrea doar plimbata, leganata??? Ai incurcat-o daca ii place de pe acum leganata...

Pup burticile, ies de pe net, gata! Ma intorc mai tarziu, altfel cu voi... nu apuc sa ies din casa decat in we!!

Irina si bebe 19 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Irda,multa sanatate si ai grija de tine!
Eu am fost nevoita sa iau antibiotic pina la urma(penicilina V),dar ce m-a ajutat cel mai mult la tuse au fost aerosolii pe care i-am facut la spitalul de penumoftiziologie!Am luat vitamina C cu propolis,sirop Bronchicum - natural si spray Bioparox(e bun la gravidutze).
Asa am reusit sa pot dormi noaptea!

Cin ,dragalasa,eu am 71 kg!Am pus aproape 10 kg si am 23 s!

Si pe mine ma mai doare burta din cind in cind,in general cind fac efort mai mare,sau cum a fost saptamina trecuta dupa ce am tusit continuu citeva nopti!

La prima sarcina(si asa am sa fac si acum)am avut biletele scrise cu nume de baietei.Le puneam intr-un fes si il puneam pe sotul meu sa extraga de 3 ori.Faceam asta cam de doua ori pe saptamina,iar pe o listuta scriam cit de des au iesit numele.In final am ramas cu 6 combinatii de prenume,care ne placeau la fel de mult iar numele l-am ales la 3 zile dupa ce s-a nascut Mihnea,pentru ca nu ne hotaram intre Mihnea si Matei.

CristinaDumbo Jumbo 23 s si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Am uitat sa va intreb ceva. V-am auzit ( vorba-vine) vorbind despre durerile de spate, de mijloc. Pe mine, mai ales dupa ce gatesc si stau mai mult in picioare simt ca ma doare coloana, dar portiunea de la mijloc pana spre fund. N-am mai patit asa ceva in viata mea. Si imi trece greu, dupa ce ma intind si imi tot schimb pozitia in pat. Mai sunt fete care simt la fel? Voi ce faceti ca sa va treaca?
Si mai sunt trista dintr-un motiv. Dupa ultima ecografie de la 17s+5z dr mi-a spus ca am placenta praevia laterala si m-am cam speriat. E la 4 cm de OI si a zis ca trebuie sa fie la cel putin 5 cm. Am mai citit pe forum despre subiectul asta si m-am mai linistit, in sensul ca mai are timp sa se ridice pana la 28 de sapt. Dar daca nu se intampla si apar complicatii??? Si in plus de asta in cazul placentei praevia se face cezariana si eu vreau sa nasc natural cu epidurala si mie mi-e tare frica de operatii.
Pana acum eu am fost f linistita in sarcina dar acum m-au apucat gandurile negre. Incurajati-ma si pe mine, pleaaaaaaaaaaaase

cami si zuza mica din burtica 19s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Ma tot tin sa va intreb ceva...de o perioada buna de vreme...mi se "desfac" unghiile de pe degete..adica pe lateralul unghiei se casca niste goluri pe dedesupt de 1-2 mm..si se vede ca dracu'. nu stiu cum altfel sa descriu, sper sa fi inteles..o fi de la lipsa de calciu sau vreo afectiune a unghiilor? ...ca ma streseaza rau...aveam unghii frumoase si acuma...

Mergi la inceput