Mamici de iulie-august 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
irinabungau spune:
Anis, multumesc frumos... Am fost pe la ei sa vad cum stau cu oferta... am plecat plangand de acolo, zau!! Daca vrei sa vezi cam ce haine au, intra pe www.materna.ro si-o sa te lamuresti...
Dar sa stii ca maine voi incepe sa colind magazinele de blugi si-mi voi lua ceva cu talie joasa, asa ca ai tai. Poate am noroc sa-mi vina ceva. Imi plac cei trei sferturi, se poarta si sunt shucari!!
Va pup burtici, mergem la somnic acum,
Irina si bebe 19 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anis spune:
Na...ca nu le merge site-ul./..dar dupa cum spui tu...m-am lamurit...
Du-te si ia-ti din aia cu talie joasa clar..sunt si sexy...asa ca
AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Haideti ca am gasit un raspuns...ca tot ne intrebam noi de ce nu putem dormi pe spate>reproduc:
"Tineti minte ca nu este bine sa va odihniti culcata pe spate, mai ales in ultimele luni de sarcina, deoarece in aceasta pozitie uterul, prin greutatea sa, poate determina presiune importanta asupra unor nervi si vase de sange, si astfel poate afecta circulatia sanguina spre fat."
AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Katink spune:
Irina,
felicitari pentru steluta! Am intrat sa vad daca ai steluta ori ba.
Pai cand mai treci pe la prietenii tai de aici, ma poti anunta si pe mine, poate ne intalnim prin Germania
Pupici si noapte buna,
Katink cu
dulcineea mea 20+
Irda spune:
Neatza fetele frumoase!
Sa aveti o saptamana frumoasa si insorita si fara probelemute de sarcina!
Bun venit Claudia sarcina si nastere usoara!
Noi din pacate suntem inca f.f.f racite! Am fost plecati din Bucuresti in week-end ca n-am avut stare eu sa ramana acasa si tati sa plece asa ca acum sunt mai racita decat vineri!
Fetele care eu mai fost racite....VOI CE ATI LUAT PENTRU UN GAT INFLAMAT? in afara de antibiotice!
Nici n-am pe cine sa intreb ca dr. meu gine e plecat din tara! ( Dr. Nayel Isreb de la CF2).
Merci anticipat de raspunsuri !
Pupici fara virusi la fetele frumoasele si la burticile dragutele! 19+1 si bebe Daria
Irda
Irda spune:
Tot eu sunt!
Dar un nas pe post de Fantana Blandusiei cum l-ati rezolvat?
Ca pe mine ma apuca bazaiala daca ma mai simt asa mult!
Deja bebitza s-a saturat de stranuturile mele si imi trage suturi de avertizare! Iar ceaoil cu miere si lamaie sa nu-l mai vad in ochi! Cred c-am baut litri intregi!
Gata! Hai c-am terminat cu bocitul si astept cuminte sa va treziti sau sa ajungeti la lucru poate ma salvati si pe mine!
Pupici 19+1 si bebe Daria
Irda
Katink spune:
Buna dimineata!
Irda,
imi pare rau ca esti asa de racita.
Eu cand am fost bolnava am baut mult ceai cu lamaie si miere, dar daca tu zici ca nu mai poti... Incearca inhalatii cu aburi de ceai, asta pentru nas si bomboane de gat pe baza de lamaie de la farmacie. Nu sunt unele speciale, exact asa sa ceri, dar sa iei de la farmacie ca sa fie naturale.
Tot pentru raceala mai poti sa dai pe piept cu o crema mentolata, nu stiu ce efect mai are carmolul, dar ma refer la o crema de raceala care se aplica pe piept si iti mai elibereaza caile respiratorii.
Mai poti incerca gargara cu apa si sare multa, iar e foarte bun pentru gat.
Si stai in pat la caldurica, nu iesi afara!
Sper sa iti ajute sfaturile mele, insanatosire grabnica!
O saptamana buna,
Katink cu
dulcineea mea 20+
corbioana spune:
Neatza burtici!!1 Noi suntem harnicuti la serviciu, ca multe dintre voi banuiesc! Va urez o sapt. buna tuturor cu sanatate!!!
Irda sa te faci sanatoasa repede-repejor iti doresc! Sa stii ca totusi pt gat acum e tare buna lamaia cu miere chiar daca n-o mai suferi, pastilute de Vitc cu propolis, Strepsils cu propolis si lapte fierbinte cu miere.
Pupici!
Ioana
sapt.23
Irda spune:
Merci de raspunsuri Katink si Ioanasi de urarile de sanatate!
O sa le iau la rand sa le pun in practica! pentru voi!
Bine ca sunt in medical ca altfel....o incurcam!
Pupici 19+1 si bebe Daria
Irda
anis spune:
Buna Dimineata burtici!!
Felicitari pt steluta Irina...mai ai,mai ai!!
Azi sarbatorim si noi 20 de sapt, e incredibil...acum cateva luni nici nu credeam ca am sa raman insarcinata vreodata dupa atatea tratamente si asteptari...atat pot spune,ITI MULTUMESC DOAMNE si ai grija de noi mereu!
AniS si bebelina mea dulce 20+