Mamici de iulie-august 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gabirus,l-am trecut...sorry nu a fost cu intentie...
La noi e cam asa...eu caut nume si apoi i le spun si incercam sa fim de acord..sau sa-l conving eu daca am gasit ceva ce imi place dar pana acum e cam asa..in fiecare saptamana gasesc alt nume care imi place ..dar sunt convinsa ca atunci cand voi gasi numele bebelinei voi stii sigur care e.

AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Luminita,
aici mai gasesti foto 3D:
http://pregnancy.about.com/sitesearch.htm?terms=3D&SUName=pregnancy&TopNode=3711&type=1

Irina,
eu am net acasa, dar sambata si duminica intru mai putin pentru ca e si sotul liber si mai sta si el pe net, dar cel mai mult sambata suntem plecati prin oras pe la magazine si duminica la plimbare/vizite si asa trece week-endul.
Dar de intrat, intru ca sa vad ce s-a mai scris
Am si eu un unchi navigator, acuma are 47 de ani si in ian s-a intors dintr-un voiaj si chiar ma intreb cat o sa mai mearga... e tare greu pentru cei care raman acasa, dar cu timpul probabil te obisnuiesti, dar sincer eu una nu as putea sa am sotul asa plecat mult timp... Ai grija de tine si de bebe din burtica si va doresc o casnicie fericita in continuare!

Anis,
foarte frumoasa burtica, arati foarte bine!
Cu durerile de mijloc si eu m-am gandit ca s-a mai intins uterul...
Numai bine!

Si noi am venit acuma de la plimbare, este superb afara, am mancat si o inghetata la cofetaria italiana pe care v-am mai laudat-o, si ne-am plimbat prin padure! Ce bine ca a venit primavara!!! De abia astept sa incepem sa facem gratare cu prietenii nostrii!

O duminica placuta in continuare si fara dureri,
Katink cu dulcineea mea 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

quote:
Originally posted by gabirus

Fetelor, sotiorii vostri nu au reticente vis a vis de cautat nume la bebei?
gabirus

Gabi,
la noi a fost usor cu numele - le-am visat eu inainte sa aflu ca-s gravida , dar si noi inainte sa fiu gravida mai faceam "glume" cu ce nume ne plec.
Cred ca acuma e chiar devreme, nu trebuie sa intri in panica, mai aveti destul timp sa va ganditi la nume.
De exemplu sora mea a gasit numele exact cu 2 saptamani inainte de a naste, pana atunci se tot gandeau, dar nu asa serios... iar cand a spus Sarah-Felice, a zis "Gata, asta este!" si asta e numele nepotelei mele! Pentru baiat stiu ca era un nume mai complicat ales de cumnat Faye-Ringer (sau asa ceva - cumnatul e olandez )...

Poti tu sa faci o listuta cu nume de fete si una cu nume de baieti, si sa il mai intrebi asa ce parere are de numele cutare...
Nu cred ca exista sot care sa se apuce el acuma sa faca lista...
Sau mai puteti incerca sa faca fiecare liste si apoi vedeti ce nume coincid si care va plac la amandoi si tot asa... pana ramane un nume sau doua.

Numai bine si spor la gasit nume,
Katink cu dulcineea mea 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis, cred ca nu voi renunta la condus decat inainte sa nasc, cand nu voi mai incapea la volan... Sunt extrem de comoda, si acum ca nu am voie sa fac efort, eu zic ca nu este un efort condusul, ci chiar o relaxare... Uitasem, in Constanta este o relaxare, in Bucuresti... nu cred ca m-as baga!!
Si eu am cateodata dureri de mijloc, dar trec destul de repede.
Despre haine... sunt oripilata de ce vad prin Constanta, asa ca voi trage o vizita prin Bucuresti, poate facem si intalnirea aceea, as vrea sa va cunosc!! In fotografia pe care ai postat-o porti o pereche de blugi cu talie joasa, cat sunt de comozi? si... sunt numarul tau obisnuit sau sunt cumparati cu ceva numere mai mari??

Katink, este tare rau sa stai departe de persoana iubita, parol!! Este greu pentru ambele parti, pentru cei de-acasa dar si pentru el, mai ales acum ca nu ma vede "crescand"...

Am si eu rude in Limburg, langa Frankfurt si tare mult imi place sa merg la ei, este extrem de frumos... imi imaginez cat de frumos este la tine acum... Germania mi-a placut cel mai mult din toate punctele de vedere pana acum dintre toate locurile pe care le-am vazut... si iti spun, am vazut multe... Alaska, Hawaii, o gramada de insule prin Caraibe, Mexic, Florida, California, Canada, iar Europa am batut-o cu masina pe vremea cand lucram la Orange. Dar Germania mi-a placut extrem de mult! Este pe primul loc in topul preferintelor. Esti o norocoasa!

Pup burticile,

Irina si bebe 19 sapt

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Irinush,pantalonii din poza sunt cu vreo 3 numere mai mari decat masura mea obisnuita, intre timp mi-au ramas mici si astia.Dar mi se pare o solutie f buna, sa cumpar de la hainutele obisnuite,arata si ele mai normal si ai si de unde alege.Inainte eu nu am purtat deloc cu talie joasa,odata cu burtica mi s-a parut o buna solutie,si s-a dovedit ca asa si e,deorece ramane libera burtica si nu e stransa de nimik,elastic,snur etc..

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Super Anis, voi merge sa-mi cumpar blugi cu talie joasa atunci... ca blugi speciali de gravida... n-am sanse sa gasesc aici.
Pana atunci am o pereche de pantaloni negri mosteniti de la prietena mea care a fost gravidutza anul trecut si o pereche de pantaloni elastici, extraordinar de buni!!! Dar vine caldura si voi incepe sa port rochite... de-abea astept!!

Mergi la inceput

Si iaca asa , mai trimit inca un mesaj sa-mi iau stelutza!!!! Alo, stelutza va rog!!!! Multzumesc!!

Irina si bebe 19 sapt.

Mergi la inceput

Va foarte multzumesc, ce bine-mi sta gradata... dar mai am pana te ajung Anis...
Pup,
Irina si bebe 19 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Irina sa-ti traiasca steluta, ce bine-ti sade!!!!
Anis pai ma gandeam si eu sa te intreb, dar Irina mi-a luat vb din gura cu blugii, ma gandeam si eu la treaba asta. Nici eu nu port in general cu talia aia super joasa ca nu prea imi sta bine, insa daca imi gasesc unii elastici subtiri asa si cu ceva numere mai mari pe bune ca-mi iau si eu. Ca doar seara oricum e mai rece. Sa vedem daca incap in vreunii. Ca eu sunt cam lata in bazin...si de asta nu le am cu talia joasa. Maine ma duc sa-mi dau la facut niste pantaloni clasici din stofa elastica pt serviciu si asa in general.

Pupici!

Ioana
sapt.23

Mergi la inceput

Irina, cautand una alta..am dat peste asta,http://www.reclamapenibila.ro/, unde gasesti magazinul Materna din Constanta,Piata Grivitei stand2 si St STefan Cel Mare nr.89.

Mergi la inceput