Mamici de martie - aprilie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
adrianafedorca spune:
iar n-am somn, m-am trezit la 3 dimineta sa merg la toaleta si gata cu somnul, asa ca l-am ascultat pe Darel si m-am pus pe copiat toatel capitolele de la mamici de martie- aprilie , mi-a luat 2 ore dar merita, zic eu, peste cativa ani o sa le recitesc cu drag, acum am terminat e 5 dimineta si eu tot n-am somn,bebelinul incepuse la un moment dat sa dea din picioruse dar acum vad ca s-a culcat si el, ce-o zice saracutul? asta n-are somn deloc...sunt sigur aca dupa ce nasc o sa am un somn in mine si parca vad ca atunci nu ma lasa bebelinul sa dorm...offfff, cred ca ma duc in pat si ma uit la tv poate adorm
pupici si vise placute la burticile care dorm la ora asta
Adriana si bebelinul 34+
AMR=38 zile
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
teodora racz spune:
Adriana da esti matinala rau!
Darael multumim pt.ideea de a salva ceea ce am scris pana acum;peste ani le vom putea arata copiilor nostri cat ne-am stresat pt.orice sughit si asta incepand din burtica;
Mamacita ma bucur ca te-ai mai linistit si ca totul este inregula cu bb.tau;
Fetelor eu am primit ieri cadou un sterilizator+incalzitor+preparator de mancare la aburi de la Philips;cumnata mea neaparat a vrut sa-l am desi nu stiu cat il voi folosi;stiu doar ca este ultima inventie de la ei si in poza arata foarte bine;dupa ce-l primesc va voi spune ce impresie mi-a lasat;
Teodora si bb.35+
ellinia spune:
Adriana .... matinala ca de obicei! Eu am uitat deja desele drumuri la baie, acum ma trezesc mereu cand scanceste Stefan care doarme chiar langa mine, nici nu-i nevoie sa ma ridic din pat ptr ca patutul are plasa si-l vad cum se intinde pe toate partile (deja suntem mari de acum, nu ne mai place sa stam sarmaluta!)
Clio, nu cred ca aerul conditionat e o solutie. Nu-i bun nici pentru oamenii marii, daramite pentru un bebelin mititel. Daca ai o casa izolata bine (termic), ii poti lasa geamul deschis cate un pic in camera. Oricum ai sa vezi ca el o sa aiba extremitatile reci indiferent cat de cald ar fi, pentru ca e foarte mititel, nu poate pastra caldura. Stefan e "mare" si tot are manutele reci (nu vrea sa tina manusele deloc pe mana), iar in picioare ii pun si pantaloni din aceia cu botosel, si sosete pe deasupra, ca sa se mentina caldura. Si e la patutul lui o temeperatura de 22-23 grade. Important e sa fie o temperatura constanta, sa nu fie sub nici o forma curent!
V-am pupat
, profit de faptul ca Stefan doarme pana pe la 10 (apoi pana pe la 3 avem program artistic cu colicii) si mai fac si eu ceva prin casa. Efectiv cateodata simt nevoia sa mai fac ceva de mancare, sa mai spal un vas, sau sa fac o baie mai lunga. Chestii minore, dar care acum mi se par un lux!
Cristina si bebe Stefanut (25.02.2005)
clio spune:
Buna dimineata, fetelor! Si sa aveti o zi insorita...
Noi ne-am trezit cam de dimineata, desi ne-am culcat destul de tarziu...
Mamanati, nu-ti mai face probleme cu miscarile bebelusei!Probabil este normal.Cel putin si in cazul meu, bebelusa se agita asa de tare ca nici nu mai stiu ce se intampla exact in burtica mea...Am ajuns sa cred ca nu-i ofer destul spatiu de misca asa tare. In plus credeam ca fetitele sunt ceva mai delicate, dar de unde...
Eu, oricum astazi sunt mai bine decat ieri.Nu m-am mai trezit cu dureri de bazin si vad ca nici burtica nu mi se mai intareste asa des.Sunt deja mai linistita...
Mamacita, ma bucur ca este totul ok cu bebele tau!Sa dea dzeu sa fie bine si in continuare!
Adriana, cred ca vei fi declarata insomniaca grupului !!!!Tu chiar nu ai somn?!
Fetelor, in final ce pompita de san recomandati.Eu tot nelamurita sunt

Clio si bebelusa +35
ellinia spune:
Am uitat... Ligia, pompa care mie intr-adevar mi-a folosit, de fapt m-a salvat, este cea tip siringa de la BabyNova. Costa 350.000 lei, dar e super buna. Eu am avut canalele infundate, si nu curgea decat cand si cand cate o picatura de lapte, Stefan avea astfel tendinta s stea si 2 ore la san ca nu se satura... asistenta mi-a zis sa-mi desfund neaparat canalele ca dau in mastista, aveam niste sani tari ca piatra si nu suportam sa ma atinga nici macar bluza... si atunci am gasit "minunea". L-am trimis pe sotul meu sa-mi caute o pompa buna, si, la indemnul unei farmaciste (sa-i dea Dumnezeu sanatate!) mi-a cumparat-o pe cea de la Baby Nova. In doua zile laptele tasnea efectiv printr-o groaza de gaurele (canale), si "totul e bine cand se termina cu bine"!
Cristina si bebe Stefanut (25.02.2005)
gilbertliana spune:
Iar m-am trezit la 6 30! Azi ma duc iar la doctor. Sa vedem ce zice. Eu cred ca a cam inceput travaliul, dupa simptomele pe care le am. Am citit simptomele aici pe site, si am cam 3/4 din ele. Sper sa nu ma insel, dar o sa vada dr mai bine. Ieri seara ma intepa burta din ora in ora, mai precis pe la si 50-56 la fiecare ora. Pana la urma s-au oprit. Sunt tare curioasa ce o sa-mi zica dr.
Ce ti-e si cu parintii astia! Taica-meu trebuia sa imi faca patutul si eram sigura ca nu o sa faca cum vreau eu. Amandoi viitorii bunici si-au dorit de cand eram eu si sora-mea mica un patut de rachita cu coviltir. Daca la noi nu s-a putut, s-au hotarat sa-i cumpere la nepotel. PAna la 4 luni merge asta. Imi face si patutu, da de ce trebuie sa isi faca ei poftele, doar eu is insarcinata!
Nu-s chiar asa suparata, mai mult ma distreaza, pentru ca presimteam ca asa o sa faca. Is mai entuziasmati chiar decat mine de tot ce reprezinta lucruri de bebe. Si mai speriati decat mine de nastere, de zici ca ei o sa nasca! Deja viseaza cum o sa se joace cu bebele, ce o sa ii faca (avioane, carturi, etc., toate cu motorase). II distractiv sa vezi doi oameni maturi prostindu-se ca niste copii.![]()
Si mai ziceau de mine ca is prea mica sa ma copil! (am 24 de ani)![]()
Da ii iubesc pentru tot ceea ce fac!
Multumesc pentru raspunsurile primite, m-am mai linistit in ce priveste clisma, dar in ritmulin care merg la toaleta, nu cred ca o sa mai aiba ce sa scoata. Oricum, sa faca ce cred ei ca ii mai bine pentru mine si bebe, doar dureaza numa o zi....
multi la mamici si burtici.
Ariela si bebe neastamparat.
rrox3 spune:

Continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45739" target="_blank"> Mamici de martie -aprilie 2005 (22)
Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 36+