Mamici de martie - aprilie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ocrainic pompita, defapt aspiratorul nazal, e in forma cumva de para, dar cel de acasa cu siguranta e arhaic. Acum poti cumpara unul cu varf de silicon moale si mai ales cu mai multe varfuri de diferite marimi interschimbabile. Eu am luat unul marca chicco si pare OK. Are doua dimensiuni de varfuri, pentru bebe mic si bebe ceva mai mare. In fond o sa-ti trebuiasca pana va invata copilul sa-si sufle nasul, adica destul de mult, desi va fi din ce in ce mai greu sa te lase sa-l folosesti.

Mamacita te asteptam cu vesti bune!

tuturor!

Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Fetelor, am aflat ca la maternitatea unde voi naste eu nici nu se pune problema sa hraneasca bebelusul cu lingurita si nici nu te lasa pe tine sa il hranesti(pana iti vine laptele).Ma cam ingrijoreaza problema asta...Am aflat si ceva imbucurator: spitalul e dotat cu toate articolele tehnico-sanitare necesare, deci nu trebuie sa duc nimic de acasa in acest sens.

In schimb, ALARMA DE GRAD ZERO!!!! Am pus 2 kg in 2 saptamani!!!! AJUTOR!!!!

Oana si bb Letitia Medeea (sapt 37)

Mergi la inceput

Rrox3, maine merg sa cumpar si eu pompita de nasuc si forfecuta.Cam atat lipseste din trusoul bebelinei.
Ma bucur atat de mult cand o mamica cu experienta ne impartaseste din "tainele copilariei".De cele mai multe ori experienta de viata e mai elocventa decat ceea ce scriu cartile.

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 37)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Rrox, super lamuririle tale...este nemaipomenit ca avem o mamica cu experienta printre noi...

Mamacita, cum a fost in seara asta? Asteptam vesti...

Adriana, ma bucur ca mai este o mamica nelinistita ca mine.Sincer, si eu m-as duce chiar de 2 ori pe saptamana la control ca sa ma asigur ca este totul in regula cu bebelusa...si daca s-ar putea o eco de fiecare data ,ar fi si mai bine...

Ocrainic, si eu imi simt bebelusa tot scormonind pe sub ficat si pe sub coaste...Si din ce in ce mai aprig.Sper sa coboare unde trebuie si sa nu-mi faca vreo farsa...

Oanamc, in privinta kilogramelor, chiar nu merita sa te stresezi...O sa dai totul jos dupa cateva luni agitate, cu somn putin si restrictii alimentare...

In legatura cu kilogramele, m-am mai cantarit si eu.9 kgs in plus...burtica creste, nu aste atat de impresionanta pe cat mi-as fi dorit,dar probabil este direct proportionala cu mine...Poate o burtica mai mare de-atat, n-as fi putut duce...

Fetelor, in legatura cu temperatura din camera bebelui...la mine este foarte cald(voiam lumina multa, acum am ), credeti ca aerul conditionat ar crea probleme mari?Banuiesc ca nu este indicat, dar ce alta optiune asa avea?!

Clio si bebelusa +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor!

Eu iarasi vreau sa va intreb ceva. Uneori o simt pe bebelina ca nu se misca normal, adica uneori parca tremura sau parca tresare. Dureaza foarte putin, cam 2-3 sec. Ca in rest se misca lenes(cind se intinde) sau mai rapid(cind ma loveste in orce organ are ea pofta). Dar tremuriciul asta e ceva diferit. Mai simte cineva asa? N-o fi din cauza lipsei de oxigen? Cind o simt asa, ma apuca o mila si incep sa pling. Ar fi cazul s-o anunt pe medic? Sa nu ma credeti o paranoica dar imi fac griji.
Fancybaby, bine ai venit printre noi.
Mamacita, ai mai fost la eco? Sper sa fie totul OK.
Fetelor voi ce cosmetice folositi (ex. pentru baita lui bebe)?
Va doresc la toate sanatate si somn usor.
Nati si Delia Melissa (de azi 35 sapt.)

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Asa este,oanamc,ca viata bate...cartea.Va multumesc tuturor pentru incurajari si gandurile bune,caci iatabebe are 2300-2400 g,are capul putin cam maresi misca intr-una,toti parametrii lui sunt normali,mai putin placenta mea care incepe sa imbatraneasca,drept care de-acum incolo ma va vedea saptamanal.Sunt mult mai linistita si s-a pastrat si programarea de sambata,la care-mi vor recolta si ptr.streptococ.
ATENTIE!!!Circula iar viroze respiratorii,feriti-va!!!
danna j,nu cred ca e nevoie sa te ciuruiesti mai des,glicemiile tale nu reprezinta un semnal de alarma.
rrox3,biberonul-minune are tetina inlocuita cu un dispozitiv moale de silicon in forma de lingurita in care se scurge lichid din biberon;mi se pare o inventie ingenioasa,desi nu stiu la ce debit curge lichidul,daca face bebe fata.
ocrainic,tare chinezoaica,ii dam nota 10 sau nu inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

PS:am raspuns tarziu pentru ca de-abia la 8:30 seara am intrat la echo,iar dr.a facut mai multe masuratori,ca sa fie sigur,mai ales ca erau ceva motive de ingrijorare.Drept care pe la zece si ceva am iesit de-acolo...

Mergi la inceput

Mamanati,nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi cand bebita se misca.Si a mea se agita uneori rau de tot, am impresia ca vrea sa iasa afara prin piele, alteori doar se intinde, sunt niste miscari incete si lenese, care imi sfarama coastele si imi taie respiratia, iar alteori sughite (aproape zilnic pentru aproximativ 5 minute) si imi e asa mila de ea ca imi vine sa plang.Dar nu pot face altceva decat sa mangai burtica si sa ii vorbesc.

Noapte buna, burtici si mamici!

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 37)

Mergi la inceput

Mamacita, vestile sunt minunate.Ma bucur ca bebelicul tau e OK.

Cred ca o luam toate razna, ne ingrijoram uneori fara motiv.Pun pariu ca dupa ce vom naste, grijile de acum ne vor face sa radem in hohote . In cel mai fericit caz ne vom dori sa mai avem asemenea griji...

Hai ca merg sa ma intind ca iarasi am glezne de "balerina"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by oanamc
Cred ca o luam toate razna, ne ingrijoram uneori fara motiv.Pun pariu ca dupa ce vom naste, grijile de acum ne vor face sa radem in hohote . In cel mai fericit caz ne vom dori sa mai avem asemenea griji...

Fete frumoase, nu o sa radeti pentru simplul motiv ca o sa uitati rapid toate aceste ganduri..... poate doar atunci cand veti mai frunzari aceste pagini peste ani si ani, dar pana atunci mai este un pic !

Sa nu uit: nu am fost pe faza daca s-a mai discutat asa ceva (scuze daca va spun ceva ce stiti deja !), dar eu va recomand sa va salvati toate aceste subiecte in forma variantei pentru imprimanta. Peste ani veti avea acces la „jurnalul sarcinii voastre” si va spun ca nu o sa va para rau daca o sa aruncati o privire prin el !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput