Mamici de martie - aprilie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mamacita nu te ingrijora , si eu am patit la fel cu greutatea, la inceputul lunii, exact 800 grame pusesem pe mine si eu ma speriasem, dar uite ca aproape ca a trecut luna si am pus deja 2 kg pe mine, eu de obicei pun cam 3 kg lunar, dar am auzit ca in ultimile luni a 8 a si a 9a nu mai punem cine stie ce, noi, doar bebelinul ia in greutate, iti tin pumnii sa fie bine bebelinul

Adriana si bebelinul 34+

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna fetelor!

Ce ma bucur de fiecare data cand vad ca am ce citi.
Ma bucur de asemenea ca vad ca toata lumea e bine si nimeni nu se plinge, toate sunteti bine. Bine ca nimeni nu are probleme majore.
Ceva dureri am si eu mereu, bebele e cam puternic si am senzatia ca imi invineteste burta pe dinauntru.

Fetelor fara sa intentionez sa fac reclama, dar la Carefour au promotie la lucruri pentru bebelusi. Mie preturile mi s-au parut f bune. Eu am luat patut cu saltea, lenjerie si aparatori. Pe albastru, ca asha a vrut sotul(eu vroiam pe galben).
Si la carucioare erau preturi bune.

Nu stiu ce sa va mai spun! Acu dupa ce avem patutul parca m-a apucat nerabdarea sa-l cunosc pe bebe (cel fara nume, ca inca nu ne-am hotarat cum ii spunem).

cat despre clisma, cele care nu ati facut niciodata va pot spune ca nu doare deloc. Eu personal imi fac singura si sincer ma simt super dupa clisma. Stiu ca suna gretos, dar e mult mai placut decat sa te scremi ...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Clio, nu se poate sa aiba locuri la Medicover de-abia saptamana viitoare! Suna si programeaza-te pentru o consultatie, iar cand ai ajuns acolo, spune clar ca vrei sa-ti ia secretie pentru streptococul B. Raspunsul ti-l da intr-adevar cam in 4-5 lucratoare.
Esti abonata? Eu sunt abonata, si ultima data ma amanasera si pe mine cu programarea cateva zile, dar le-am spus ca e urgent, ca sunt in 35 sapt, si o dra foarte draguta din Victoriei m-a programat chiar a doua zi la 9.

Banuiesc ca stii ca au 3 sedii, nu? Daca nu ai numerele de tel, da-mi un PM si ti le dau eu. Imposibil sa nu gasesti loc mai devreme.

Spune-mi daca te pot ajuta.

Fancybaby, bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

tot eu ...am uitat , fetelor naste cineva la Giulesti? sau a nascut cineva la Giulesti? daca da sa-mi spuna si mie cum e materniatatea, in afara de mizeria si gandacii de acolo orice detalii ma intereseaza

pupilici la burtici
Adriana si bebelinul 34+

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rrox3,in primul rand vreau sa-ti multumesc pt.incurajari si sa dea Domnul asa sa fie;va scriu eu dupa echo.
In al doilea rand,sotul meu e prima zi din Berbec,iar mititelul,daca nu iese in Taur,cand are dpn-ul,va iesi tot in Berbec,deci cum as da-o tot incornorati voi avea in casaSa vedem cum voi face arbitrajul mai tarziu!
Multumesc si de explicatii,voi lua si eu biberon cu lingurita si voi insista sa mi-l dea sa-l hranesc eu.Sigur am vazut biberoane catre nou-nascuti,deci e cam clara politica spitalului.Colostru...cum zicea oanamc...cam seceta...nici o picatura,dar nu ma alarmez,ptr.ca nu e semn musai ca nu voi avea lapte.Ma gandesc insa tot mai insistent daca sa-mi iau deja pompita sau dupa ce nasc.
raluk,chiar asa si mai rau sunt de sarace spitalele!Oricum,clema si brataricile sunt chiar fasoane de-ale mele,nu te alarma;iar de dat mi le-au dat asistentele de la nou-nascuti chiar inainte de a intra in prenatal.Nu stiu daca se gasesc de cumparat...Cat despre medicamente,am fost mai sincera ca la popa(nu prea-i spun nici un sfert din pacatele mele,ca-i cade barba):asta-i tot ce mi-am pus eu in bagaj,listuta pe care v-am dat-o si pe care a preluat-o si cristinatwo in mod mai organizat,asa ca uita-te la listuta ei(iti reamintesc ca depinde de spital,iar unele chestii sunt chiar scumpe-ex.betadina,asa ca intrebati la voi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

buna, buna, am prins si eu putin timp liber, si am citit -spre rusinea mea doar capitolul asta,
roxana, scuze pt intarziere dar vreau sa-ti urez si eu la multi ani, si toate cele bune tie, familiei, si bineanteles bebitei
fetelor multumesc din suflet pentru urari, nu credeam ca voi ramane asa impresionata cand le voi primi, multumesc inca o data
pompita de sani am fiert-o, Biancai i-au dat biberon in spital, dupa care a supt la san fara probleme, asa ca eu mai las mostre in frigider -in caz de...
roxana, unde ai vorbit tu de alaptat?, ca sa citesc inainte sa scriu ce m-au invatat pe mine la spital, sa nu scriu acelasi lucru
hiroral pompita nazala am folosit din prima zi
felicitari noilor mamici, sa fiti fericite alaturi de puiutii vostrii

anca si micutza Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Am sunat la sediul din Grozovici si ma duc acolo...Ce bine!Sunt super fericita!!!!

Clio si bebelusa +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancybaby spune:

Hello again!
La mine in burtica creste o bebelina - Alessia Maria se va numi,pe care de-abia astept sa o simt in bratele mele.
Eu m-am hotarat sa nasc normal, fara epidurala...cred ca o sa fie ingrozitor, dar incerc sa nu ma gandesc la asta acum...cand o fii, o fii, trebuie sa trec si peste asta, nu?
Eu mi-am facut bagajelul, i-am luat si patut, lenjerie, chiar si biberoane-desi intentionez sa alaptez o perioada buna...acum astept sa vina.
Fetelor...am racit un pic...imi recomandati ceva, sa-mi mai treaca si mie- am nasul infundat mereu si stranut toata ziua. M-a palit acum la sfarsit!
Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna tuturor!
Din ce in ce mai multe mamici! De abia astept sa se deschida subiectul "bebelusi de martie-aprilie 2005"!
De abia astept sa va vad cum va laudati in fiecare zi cu bebelusii vostri, sa va plangeti de colici (da' mai bine sa va ocoleasca...) , etc!
Saptamana asta bebele meu face o luna, mie mi se pare ca a trecut deja o vesnicie! Incet, incet, incep sa i se contureze trasaturile, rade din ce in ce mai des, e o bomboana de copil ! Daca n-ar fi colicii astia tare bine ar mai fi, si tare bine ne-am mai simti! Ranile de san incep sa dispara, treptat, treptat, alaptarea merge din ce in ce mai bine! Inca nu ne-am obisnuit cu programul si de zi, si de noapte, si ne cam cad ochii de somn, da' rezistam ce-o sa facem, nu?
Am vazut ca discutati "mai devreme" cu o pagina de sonde urinare. Mie nu mi-a trecut prin cap sa-mi cumpar una, si nici nu mi-a pus inainte de operatie. La reanimare veneau asistenta si infirmiera cu sase bazinete (cate paturi erau) si ni le puneau dedesupt. Si "asteptau sa facem pipi"! Puteau sa astepte ele mult si bine ca nu putea nimeni. Si atunci intervenau cu sondele. Eu, cand am vazut ca le doare pe celelalte fete nu am acceptat sa ma sondeze decat o singura data, si chiar si atunci m-a usturat destul de nasol! De clisma nici nu s-a pus problema (poate nici nu se face inainte de cezariana), dar acum, cand stiu de ce constipatie am avut parte timp de o saptamana dupa operatie, as fi acceptat bucuroasa, nu una, ci chiar doua, asa ca nu refuzati!

Miercuri mergem si noi la controlul de o luna. L-am cantarit deja acasa pe Stefan si a luat in greutate 700 g! Are acum 3,400! Sunt copii care se nasc mai grasi decat are el acum, la aproape o luna, dar eu sunt mandra de el! Si il iubesc de imi vine sa-l pupacesc non stop!
Nastere usoara celor care se pregatesc sa mearga la maternitate!

Cristina si bebe Stefanut (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Intrebare:

Voi ce pompa pt san recomandati?
Adica ma intereseaza una mai ieftina si buna!
Sa nu ziceti Avent ca mi se par prea scumpe!
Mersi!

Mergi la inceput