Mamici de septembrie - octombrie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
nanadana spune:
Buna dimineata mamicilor
Ioanaam pus ieri niste poze de ce nu se vad? ai idee?
mersi mult
si mult curaj la cautatul si facutul cameri a Miruneisi pupici
Mai fetelor cum stati cu cafeaua voi chiar nu mai beti deloc ?
eu una nu pot daca nu beau o cafea pe zi![]()
dorm toata si cind beau sint 
cge spune:
Ioana, suntem in aceeasi barca in ce priveste CIC cu 8 mil.
Desi nu pot sa spun ca ma bucur, stiu ca e f. important si ptr mama si ptr copil sa stea cat mai mult timp impreuna in primul an.
Am inteles ca nici parintii nici socrii tai nu sunt din Bucuresti.
Cine o sa stea cu Miruna cand tu o sa incepi serviciul ?
Eu ma gandeam la o bona, dar mi se pare complicat de gasit o bona buna.
Dar nu imposibil, oricum eu am experienta in lucrul cu bonele de la Victor.
Sa fim sanatoase si poate se schimba legea!
Cristina
Ioana75 spune:
Cristina, situatia e nashpa. Parintii mei si ai lui mai au mult pina la pensie si nu sint in Bucuresti. Am inceput sa caut crese/gradinite particulare, am gasit 2 in zona Alba Iulia care primesc bb-i de la 18 luni. Deci mai am de rezolvat intervalul de la 4 la 18 luni
. Parintii mei s-au oferit sa-l ia pe bb la ei sa mi-l creasca pina la gradi, deci am un plan de back-up. Bona as vrea, dar habar n-am cum pot gasi o bona buna (citesc de mult rubrica de bone de pe DC, dar ...). Incerc sa nu ma stresez de pe acum cu asta. Eu am o speranta ascunsa ca totusi o sa schimbe legea, sa fie indemnizatia de CIC procent din salariu
.
nanadana, mersic de urari
. Despre poze, recomand sa postezi un subiect in categoria "Zona problemelor&sugestiilor pentru DC / Anunturi tehnice & Probleme & Sugestii". Te va ajuta admin-ul.
Ioana
nanadana spune:
Merci mult Ioana 
am dechis un subiect la "zona problemelor" sa vedem poate se rezolva![]()
Fetelor cum stati cu caldura aici este asa de cald si atmosfera este asa de incarcata ca eu una nu sport de loc ma oboseste cumplit mai ales ca sint si in doliu pt mama mea si sint imbracata in negru ,asa ca o sa stau cit mai mult prin casa acest wekend va pupicesc pe toate
Giana spune:
Buna fetele!
Desi sunt o mamica de iulie-august,tare mult asi vrea sa fiu si la voi in listuta deoarece DPN este 25 august.Ma gandesc eu ca este posibil sa fie mai tarziu cum exista posibilitatea sa fie mai devreme.
Am citit ce a patit Marta si imi pare tare rau sa aud asa ceva.Eu nu am facut foarte multe analize si asta ma cam ingrijoreaza.Ce analize se fac in mod normal si la ce varsta gestationala,ca eu nu am facut decat 6 analize + HIV Asa e normal?
Despre mine ce sa va mai spun,sunt din Constanta,la medicul Dantes Florian.Sunt la prima sarcina care a fost pana acum o sarcina super.Fara nici o greata,fara dureri,fara nimic.M-au durut in prima luna si pe mine tare sanii dar acum e bine,au ramas doar mari dar nedurerosi.Mai am mici intepaturi de burtica dar e normal.Din cauza inaltimii mele,1.55m, am toate sansele sa nasc prin cezariana.Dar depinde si de cat de mult creste bb.
Marti,pe 22,merg din nou la dr si voi veni cu vesti mai noi despre bb.
Pana atunci va pup,aveti grije de voi si de bebelusi si treceti-ma si pe mine in listuta. UM 19 noiembrie 2004
Giana
17+
lucia_cs spune:
Giana
Bine ai venit si in acest grup. Nu vad un motiv pentru care fetele nu ar fi mai mult decat bucuroase sa te treaca pe listuta.
Fetelor
Cu vreo 2-3 ani inainte eram si eu de parere ca am sa lucrez (cand lucram in Ro) pana in ultima saptamana si dupa aceea imi angajez o bona si am sa fiu mama de dupa ora 5 si week end, dar mi-am schimbat parerea dupa ce am discutat cu o femeie care povestea cat de superb si important este primul an al copilului, primii pasi..., primul cuvant, primul..., primul..., primul..., si atunci m-am gandit ca nu as pierde asta din viata copilului meu pentru aproape nimic in lume.
Stiu ca situatile sunt diferite mereu, eu mi-am expus gandurile mele, bine ca acum nu se mai pune problema pentru ca stau acasa, dar daca am sa ma intorc in Romania o sa se puna din nou. ![]()
Va
dulce pe toate!
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (12 sapt). 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
Ioana75 spune:
Giana, bine ai venit si la noi. Am vazut ca esti si pe lista gravidutelor din august, hotaraste-te la care lista vrei sa apartii
. Intotdeauna sint fete care nasc mai repede sau mai tirziu decit DPN. Si eu am un feeling ca o sa nasc in august
, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-mi schimb grupul de suport
.
Lucia, daca parlamentarii schimba legea stau si eu mai mult acasa cu bb, altfel nu ne permitem financiar (am facut calculele, pur si simplu nu se poate). Nu e vorba de rea-vointa, si nici de ambitie profesionala.
Ioana
Giana spune:
Eu nu vroiam sa-mi schimb grupul.Doar sa fiu si pe listuta voastra,sa vb si cu voi.
Dar e ok
Inteleg ca nu se poate asa.Doar pe o singura listuta
Imi cer scuze,fetelor,ca m-am bagat
Giana
cge spune:
Ioana, suntem exact in aceeasi situatie in ceea ce priveste cum o sa ne crestem bebeii!!
Si parintii si socrii mei nu sunt din Bucuresti (Slatina) si nu ne putem baza pe ei prea mult ptr. ca decat soacra mea este pensionara.
Eu cand stateam acasa cu Victor, aveam activitate principala mersul in parc. Si in parc erau destule bone cu bebelushi mici : incepand cu 3 luni, de care aveau grija f. bine.
Ele considerau bebelushii ca si nepotii lor, spun asta ptr. ca faceam schimb de experienta ![]()
Stiu ca o astfel de femeie(bona) este greu de gasit, dar poate o sa ne ajute Dumnezeu sa le gasim .
Oricum timp avem.![]()
Nici noi nu vrem sa pierdem nimic din viata bebelushului asa cum nu am vrut sa pierdem nimic din cea a lui Victor.
Eu consider ca relatiile dintre parinti si copii se dezvolta cel mai bine atunci copilul este crescut de parintii lui.
Asa ca suntem hotarati sa il tinem in Bucuresti pe bebelush.
Poate isi ia Victor ceva concediu de la gradi si ne ajuta el.![]()
Scuze, ca va tot bat la cap cu subiectul asta, dar pe mine ma streseaza destul de tare.
Si daca nu vorbesc cu voi, atunci cu cine.
Si eu ma bucur ca avem
noi.
Cu cat suntem mai multe, cu atat dam mai multe solutii la problemele pe care le avem in perioada asta.
Cristina, mama lui Victor si a lui bebe
lucia_cs spune:
Ioana din pacate este foarte incorecta aceasta plafonare de 8 milioane.
Un om care castiga mai mult are un stil de viata si cheltuieli pe masura venitului, foarte incorect sa-i reduci la o anumita suma, o mama singura nici nu ar fi in stare sa-si plateasca cheltuielile la care facea fata fara nici o problema in trecut.
Rusinos! ![]()
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (12 sapt). 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny