Mamici de septembrie - octombrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Da, uite-l si pe asta, e super:

http://www.drapplebaum.com/pregnancy.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetelor!Cred ca acum m-am prins si eu cum functioneaza forumul....Desi eu citesc de cateva luni aceste site si este un lucru foarte, foarte bun. Dupa cum spuneam in primul meu mesaj BINE V_AM GASIT!!! ....sunt si eu cu burtica...in 16 saptamani, DPN: 3 septembrie 2005 - Dr. Daniel Muresan, Gine I, Cluj-Napoca.
Luni voi merge la un nou control. Sper sa fie totul OK!
Va pup, si ma bucur ca sunteti aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Ioana intra pe www.amamedical.ro si gasesti acolo o groaza de numere de telefon. Cei de la clinica recomanda sa faci aceasta echo dupa 20 de saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu vreau sa va intreb pana in ce luna planuiti sa mergeti la serviciu si mai ales cat timp vreti sa stati/puteti sa stati acasa cu bebe.

Eu planuiesc, sper sa imi ajute si Dumnezeu, sa merg la serviciu cat de tarziu pot. La Victor, am mers pana in saptamana 36, apoi mi-am luat 2 saptamani concediu de odihna.
Cu el am stat acasa, 10 luni.

Dar cu bebe, nu stiu cat voi putea sta acasa.
Pe de o parte, ca nu ma avantajeaza deloc legea cu 8 mil. pe luna si pe de alta ca nici de la serviciu nu imi permit sa lipsesc mult timp.

Un weekend super si cu soare!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Marta
Imi pare extrem de rau sa aud prin ceea ce treci, stiu ca in aceste clipe nici un cuvant, nici o fraza nu te-ar face sa te simti mai bine, tot ceea ce putem noi sa facem este sa te asiguram ca suntem langa tine. Eu am sa te tin in rugaciunile mele. Ma rog sa-L simti pe Dumnezeu alaturi de tine in aceste clipe grele.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (12 sapt).

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Flavia

Ar fi super sa ne intalnim, ai fi prima persoana pe care o cunosc pe internet si cu care ma intalnesc in realitate, de aici e cam greu sa-ti gasesti persoane cu care sa te poti intalni.

_

Mergi la inceput

Carmina2005, Codruta si Gabiarama
Suntem bucuroase ca va alturati acestui minunat si cald grup de mamici in devenire.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Codruta, bine ai venit la noi in si pe forumul .
Sa ai o sarcina usoara si sanatos si frumos.
Cred ca nu te-a observat Ioana ca sa te treaca pe lista. Tu ai postat la capitolul anterior, cand deja se incepuse asta. Stai linistita, sunt sigura ca vei aparea pe listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna burticilor si sper ca ati terminat o buna saptamina ca eu am umblat vreo zile la eco la facutul analizelor dar le_am terminatacuma astept rezultatul analizelor sper ca totul sa fie bine.
Luci merci pt incurajari si felicitari pt ca l_ai simtit pe puiutul tau ca a miscat,ce stiu eu este ca copilul misc in primul trimestru dar mama nu il simte ,dar puiutul tau a vrut sa_ti "transmita ca este bine acolo si sa nu iti mai faci tot felul de probleme ce el are nevoie de tine"
Oanafelicitari si tie pt puiutul tau care a inceput sa se mistesi ca te simti mai bine;cit despre scurgeri si umezire de chilotei dc mea mi_a spuc ca sint normale atita timp cit nu miroase si nu dau mincarime si in cel mai rau caz poate sa fie o micoza care se trateaza dar acum depinde de dc pt ca fiecare cu pasarica lui
Valen, Racarufelicitari pt baietei sa va traiasca si sarcina cit mai usoara
Carmina ,Gabiarama ,Codrutabine ati venit si sarcina cit mai usoara
Marta imi pare asa rau de tie dar asa cum au spus fetele dute si fatile inca odata si fi tare
Flavia m_ai uitat si eu sint din brasov
Eu va doresc un bun sfirsit de saptamina si pupici la toate mamicilesi bebiceilor
Luci apropo ai un dulce de iepuras l_am admirat cu multa dragoste

nanadana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Codruta, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara! Gata, esti a 2-a pe listuta noastra. Cred ca ai observat pe lista ca mai avem din Cluj de la Gine 1, si chiar care sint la acelasi doctor ca si tine.

Fetelor, noi cautam mobila pentru bb si ne gindim cum sa aranjam camera copilului. Deocamdata pe net, cu desene pe hirtie... La vara o sa trecem si la fapte. Sa dea Domnul sa fie bine pina atunci. Eu nu l-am vazut pe bb de aproape 2 saptamini si nu mai am rabdare pina luni.

Si pe mine ma dezavantajeaza (desi e mult prea putin spus) legea asta cu CIC cu indemnizatie fixa. Eu am o speranta ascunsa ca noul guvern o va schimba, pentru ca e nedeapta. Eu am platit ani de zile sume imense la asigurari, iar acum nu pot beneficia de ele ... Deci, daca legea ramine cum e acum, n-o sa-mi iau decit cele 4 luni de concediu de maternitate, cit mai tirziu posibil (daca n-am probleme, vreau sa merg pina in ultima saptamina, ca apoi sa stau mai mult cu bb sa-l alaptez). La care se adauga concediul de odihna, pe care nu vreau sa mi-l iau pina atunci, plus inca niste concediu medical dupa, daca "ma invirt". Daca se schimba legea cu 8 milioane, se schimba radical si planul meu.

Ioana

Mergi la inceput