Mamici de septembrie - octombrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Mirela_B
Nasa mea este si ea insarcinata in 22 de saptamani si mi-a zis ca maternitatea din Brasov (parca cea de la Judetean) a fost renovata si e foarte faina si curata. Poate merita sa faci o plimbare pe acolo daca ai ocazia, asa ca sa te linistesti ca am auzit ca sunt conditii foarte bune.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (12 sapt).

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Maimutoi
Bine ai venit in grupul nostru.

Mariana
Eu zic ca trebuie neaparat sa ceri sfatul medicului, poate exista remedii, totusi, stiu ca nu ai voie sa faci vaccin conta rubeolei in perioada in care esti insarcinata.
Succes, va fi bine, trecem noi peste toate!

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (12 sapt).

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata! care sunteti

Eu de abia fac ochi dimineata, as dormi de numa, si seara la fel, nu ma pot uita la un film. Voi cum sunteti cu somnul?
Mai parca nu mai am greturi..numai asa foarte rar...se poate sa treaca asa devreme!
Pot gati, pot sa beau o gurita de cafeluta cu laptic mult, inainte nu puteam sa fac astea.
Alte probleme nu am in afara de somn.

Ma simt d eparca nu as mai fi gravida
Numai cand ma uit la burtica, imi dau seama ca sunt graviduta. Se poate?

Vero
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor intru inainte sa plec la servici sa va fac un mic cucu si pupici la bebusi
Cit despre mine sint la pamint fetelor am "absenta de imunitate la toxoplasmose" si trebuie sa fac la fiecare 3 saptamini analiza asta, nu ma sperie facutul analizei ci riscul ei nu mai pot am plins ieri toata dupa masa si seara am adormint la ora 8 cu o durere de cap infioratoare acuma o sa vedem ce spune dc miine ca ma duc la ea.
Codruta vad ca sintem amindoua in acceias barca ce pot sa-ti spun este curaj
Flavia
Eu va doresc o zi buna la toate si aveti grija de voi

nanadana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_B spune:

Se poate Hildegard. Si eu am probleme numai cu somnul, dar in sens invers: am insomnii. Seara mi-e somn, ma culc devreme si pe la 3-4 ma scol, citesc, mananc struguri (dupa care sunt inebunita).

Fetelor care sunteti vopsite, ce faceti cu parul? Stiu ca nu trebuie sa ne vopsim dar e tare nasol ca am ceva par alb, chiar in fata si culoarea naturala difera de vopsea, se vede ca naiba si nu-mi place deloc de mine. In 5-6 luni cate au ramas va fi groaznic.
Lucia eu am nascut acum aproape 2 ani acolo. Am stat intr-o rezerva singura, renovat, destul de curat, sotul a avut acces (ceea ce e interzis de obicei). Problema era cu copiii care sunt tinuti infasati pana la gat in scutece care nu mai sunt demult albe, ti se face program de alaptat la 3 ore ceea ce nu e in regula (scrie in toate cartile ca trebuie sa ii dai papa atunci cand cere) si risti sa nu iti mai poti alapta copilul pt ca ei ii dau la greu lapte praf cand nu esti acolo si plange. In plus fetita mea, ca si alti copii nascuti in perioada aceea, au facut in spital infectie urinara. Nici acum nu am scapat de ea. S-o fi schimbat ceva? sper.
Mirela 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata, fetelor!

Nanadana, nu mai fii asa de suparata, toxoplasmoza nu se face atat de usor, cum ti-au spus si fetele, daca nu ai pisici si speli bine fructele si legumele, si ai grija sa nu mananci carnea in sange, nu trebuie sa ai nici un stres! Si eu ar trebui (cred)sa tot repet CMV, pentru ca nu am anticorpi, nu stiu insa de ce dr. nu a comentat nimic?!

Mariana, tinem pumnii sa fi avut rubeola, e greu de ratat!

Eu ma simt bine, in continuare nu am greturi, imi e doar foarte foame, as fi jurat ca m-am ingrasat dupa ultimele 3 zile, dar vad ca inca nu. Am momente cand mananc direct din frigider, de zici ca n-am mai vazut mancare de ani de zile!

, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

IOANA
DPN la mine ...la eko e 11 oct, iar medicul a zis 22.oct, tu trece ce vrei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Mirela, referitor la vopsitul parului: dupa ce intram in trimestrul al doilea, ne putem vopsi. Adica dupa 14 saptamani. Si dupa aceea inca o data la intrarea in trimestrul III si inainte de nastere. (Asta ca sa ne cunoasca bb-ii frumoase si aranjate, nu?) Eu l-am intrebat pe doctor si asa mi-a zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

CODRUTA!Ma mir ca nu mi-ai putut trimite PM ca doar primesc aproape in fiecare zi unul de la fete! Mai incearca...
Imi pare rau pentru ce ai patit prima data... cu siguranta ca acum va fi bine... sa ai multa incredere in doctor ca vei fi O.K.! Hai zi ce ti-a spus aseara...

ROMANA&MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 15 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata fetelor!
Si eu am studiat problema cu vopsitul parului: putem sa ne vopsim fara probleme cu Hena care e pe baza de plante.

Eu mi-am cumparat din Carrefour vopseaua, dar n-am apucat sa ma vopsesc. Nefiind atat de puternica, trebuie sa stai cu vopseaua in cap intre 1 ora si 8 ore.
Am fost la coafor cu vopseaua, dar n-am avut rabdare sa stau atata, si am plecat acasa.

O sa ma vopsesc acasa, dar mai incolo, ca m-am tuns si acuma nu se mai observa atata.

O zi super sa aveti !!

Cristina

Mergi la inceput