Mamici de mai-iunie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Mickyy pai asa ma gandeam si eu sa procedez........desi as fi vrut sa-mi faca el eco care sa intre in pretul ala de 600.000 de mii dar cica mai trebuie sa dau 500.000 pe eco separat. E cam aiurea treaba asta dar ma rog asta e, incerc sa nu fac fitze desi am senzatia uneori ca ma duc degeaba pe acolo. Nu stiu daca ma intelegi.
Ai un numar de la Medlife Mickyy ca ma bate gandul sa merg si eu la o eco si sa renunt la programarea de luna asta la medic.
Simoneus burtica ta e tuguiata ca a mea.......se vede ca avem fetitze ........arati foarte bine.

Criss si 28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Crissu burta ta este tzuguiata? Eu stiam ca burta tzuguiata este la baietzi !!! Burta mea nu este rotunda .....si cica am fata

Cum te mai simti? Ai mai facut vreo ecografie?

Pupici la toate fetele...

sapt 28

Ruxel
http://photos.yahoo.com/ruxivisan

Mergi la inceput

Surioara Ruxel burta mea e tuguiata in adevaratul sens..........si la eco mi-au zis CA AM FETITZA , sigur. Tare as vrea sa pun si eu niste poze dar mereu ma iau cu treaba si uit. Nu stiu cum e vorba din batrani........poate are putza in loc de pasaricA.
Nu am mai facut nici o eco pana acum desi ma bate gandul sa fac una cat de curand pentru ca sunt curioasa ce face bebitza, cat cantareste, daca e bine dupa raceala mea puternica si dupa pneumonia lu tati.
Am intrat in trimestrul 3 nu? Adica in 7 luni? Tie ti-a mai crescut burtica? Cu kg cum stai?

Criss si 28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

crissu, eu cand am facut eco la Radoi la CMU am platit doar ecografia, fara consultatie, ce-i drept a fost doar ecografie si discutie despre de-ale sarcinii, fara tuseu vaginal. Si toata distractia m-a costat 500.000 iar asta se intampla acum 3 luni parca.
Cat despre medlife, gaseti tot ce vrei pe site-ul lor, la www.medlife.ro . Eu pot sa-ti dau si mobilul doctoritei la care merg eu, eventual poti sa-i spui ca suni din partea mea (nu stiu totusi cat de mult o sa-i spuna numele meu dar tinand cont ca am fost acum 2 zile la ea, s-ar putea sa stie), dar nu iti garantez ca vei reusi sa iti faci programare preferentiala. Numerele lor de telefon le gasesti pe site.

Mickyyy (28 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Mickyy stai ca nu inteleg eu-s mai grea de cap. Te-ai programat la Radoi special pentru ecografie sau ai mers la consultatie si ai cerut eco si ti-a luat bani doar pe ea.
Ca eu de exemplu am o programare la el pe 29 pentru consultatie cica, dar as vrea sa-l rog sa-mi faca eco fara tuseu vaginal (pe care oricum nu mi-l face la fiecare intalnire)si sa platesc 500.000 sau 600.000 si nu 1.100.000..intelegi? Hai ca nu prea stiu sa explic dar sper ca m-am facut inteleasa.
Multumesc din suflet pentru linkul de la Medlife, esti draguta ca intotdeauna si iti faci timp si pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna fetele si multumesc de incurajari.
De astazi stau acasa. Sunt in varful patului si m-am apucat de "lucru manual" - daca pot sa zic asa. Am o gramada de pantalonasi si compleuri de BB cu pantalonasi si toti sunt pe elastic la mijloc. Eu ma gandesc ca e cam nasol pt. BB ca elasticul e destul de strans. Asa ca am purces la scoaterea elasticelor si inlocuirea lor cu snur din bumbac...treaba de casnica -ce vreti .
Eu sunt cam in ceata cu lucrusoarele de BB. Am o gramada de body-uri de div. marimi -cumparate de sotul meu si de mama- cu maneci lungi sau scurte - dar fara pantalonasi- adica sta in ele cu piciorusele goale- sau pe deasupra ii mai pun si pantalonasi ? Costumasele complete- gen cosmonaut mi se par f. mari... De fapt am cateva de la fabrica 1Iunie si desi au toate nr.20 difera zdravan ca dimensiuni...
Fetele care aveti BB - help- cu ce o imbrac pe bebelina in maternitate? Stiu ca trebuie sa aiba manusele- ca sa nu se zgarie singura cu gherutele- pana i le tai...si ciorapei pentru ca de obicei au labutele reci... dar in rest ?

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Fetelor am vazut mai demult pe net cosulete pentru bebe dar nu mai stiu pe ce site?
Aveti idee?

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Clara, uite aici cosulete pentru bebe 0-3 luni:
http://www.babycomfort.ro/romana/_bebe_0_3_luni_ro.htm

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Saru manaaaaaaaaaaaaa Gabitza. vezi daca nu pun la favorite link-urile?
:)
Ia sa vad io ..........

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Mie Mateescu imi face de fiecaredata eco si platesc toata consultatia 750000. Dar am auzit ca se fac eco la Puls si costa 600000.

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput