Mamici de mai-iunie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
Androix spune:
Aha, multumesc de raspuns, Gabitza. Auzisem eu ceva de o luna dar parca trageam sperante. Asta este, sigur o sa-mi fie dor de voi si o sa mai scap o ora pe saptamana pe la vreun net cafe...![]()
Andreea
31 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Cloreta spune:
Pana acum am avut treaba:((( Nu pot sa stau si eu fara sa fac nimic?
Vad ca ati scris impresii despre intalnire deja:)))
M-am simtit fooooarteeeeeeee bineeeeeeeeee! Si cred ca mai intra si un profiterol:)))))))))
Cine intreba de Baby Expo? 15-17 aprilie sala Polivalenta.
Mi-e asa lene acum.... ce as mai sta in pat ca un puturos!
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
sperantza nu moare spune:
buna tuturor mamici cu burtici
foarte frumoase pozele, da' nu prea se vad burtile de sub masa, care n-a fost deloc rotunda, noroc ca ati facut poze si in picioare
profiterolul super, da' nici pizza aia nu arata rau,
numai bine
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
crissu spune:
Buna burtici,
Sunteti cele mai frumoase burtici de pe planeta..........mi-a facut asa o placere sa va revad, mai ales ca pe multe va stiu de la prima intalnire, si va anunt ca sunteti din ce in ce mai frumoase.
Mickyy ce-as mai face si eu o ecografie sa-mi vad bebita si sa stiu cat cantareste si cum sta ea acolo in burtica. Unde ai facut eco si cat te-a costat? Scuze daca te stresez cu intrebarile astea. Bebitza ta deja este cu capul in jos?
Voi aveti ameteli si stari de caldura maxima?
Criss si
28 saptamani
mamaruta spune:
Androix, intereseaza-te daca nu au tras pustii la tine in bloc o retea. Noi asa avem, merge super si mi-e si rusine sa spun cat costa, 150000 si e trafic nelimitat.
Mihaela
,
Mara si 
Cloreta spune:
intrati pe veveve retele punct net
mie acolo mi-a gasirt seful meu retele de cartier
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
simonaeus spune:
Criss, ameteli nu am, dar puseuri de caldura am.
In schimb uneori parca nu-mi pot mentine echilibrul cand merg, dar nu e ameteala , e altceva, nu stiu sa-ti explic cum.
Apropo de intalnire.
Si babygirl i-a spus chelnerului sa vorbeasca cu cei de la Zapp sa faca o noua reclama cu grupul gravidelor care mananca salata la Pizza Hut. Asta fiindca aproape toate cerusem asa ceva (se vad in poza bolurile din mainile noastre).
Androix sanatate multa si ai grija de tine.
Din cat te-am vazut eu tu esti o optimista si o luptatoare, deci totul va fi ok.
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
Mickyyy spune:
Acum m-am prins eu de ce mi-a sughitat fata tot week-endul
. Multumim de complimente
.
crissu, eu am fost la medlife, 700.000 ecografia, dar am avut "pile" la programare, ca altfel asteptam 2-3 saptamani! Insa cum n-aveam probleme cu sarcina, am zis ca decat sa merg la Radoi sa dau 600.000 doar sa stam de vorba si sa-mi faca un control, mai bine mai pun o suta si-o vad pe bebitza la eco!
Mickyyy
(28 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Androix spune:
Mamaruta, chiar este o super retea la mine in bloc dar nu vreau sa ma bag din cauza ca eu mai mult decat un simplu utilizator de PC nu se cheama ca sunt si mi-e frica ca o sa ma umplu de virusi din retea si nu voi sti cum sa scap. De fapt eu si sotul meu suntem atat de "afoni" incat am putea bine mersi sa virusam noi toata reteaua ![]()
![]()
![]()
Andreea
31 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
mamaruta spune:
Si noi stem destul de afonei, dar colegii mei mi-au dat un firewall pe numele lui black ice si e beton. Ii vezi pe intrusi cum dau tarcoale calculatorului dar nu pot intra.
Mihaela
,
Mara si