Mamici de mai-iunie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Noi ne-am facut pofta de tort chiar ieri - am plecat dupa cremsnit si ne-am trezit in brate cu ditamai tortul pe care l-am devorat urgent !

Sambata am primit patutul , s-a montat mobila de bucatarie - de care suntem multumiti .Am scos putin nasul afara dar am preferat sa trandavesc in pat. Astept cu nerabdare 1 aprilie sa "negociez" cu seful concediul prenatal !!

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinuta spune:

Buna fetele!

Sunteti niste frumoase si ma bucur ca sunteti bine si ca bebeii sunt OK. Sper ca data viitoare sa vin si eu si sa mai vorovim.

Eu am fost vineri la ecografie - bebita are 2,100 (+-300 de grame) si e mai mare decat saptamanile de sarcina - arata 34-35 de saptamani in loc de 32(azi incepe sapt 33, de fapt).

S-a speriat initial doctorita ca e bebita prea mica - ca ea cheama de obicei pacientele la eco la 36 de saptamani, nu si la 32 cum am vrut eu - dar cand a aflat ca sunt in 32 de saptamani ... a zis ca e foarte bine. Si cu ocazia asta mi-a devansat data nasterii - noul DPN este intre 28 aprilie si 12 mai. Poate nasc chiar de Pasti - imi aduce iepurasul un cadou - cel mai frumos!

Din pacate, nu toate vestile sunt bune. Mi-a spus ca i se pare - dar ca s-ar putea doar sa i se para (si sunt mari sanse in privinta asta) - ca aorta si pulmonara (cele 2 artere care pleaca de la inima) au la un moment dat traseu paralel. Ceea ce inseamna (zic eu) ca ar putea sa se uneasca la un moment dat - si asta nu e bine. M-a chemat maine la spital, sa se uite si un coleg de-al ei, sa vada exact.

Oricum, ca sa ma incurajeze, doctorita (si ulterior si al meu sot) mi-au spus ca nu cred ca exista un motiv real de ingrijorare, pentru ca nu ar fi crescut bebita atat de mare daca ar fi fost ceva - si ca probabil este din cauza pozitiei bebitei (sta cam orizontal, cu piciorusele inspre ficatelul meu, si cu funduletul spre buric).

Va tin la curent - oricum sper sa nu fie nimic serios.

Maine pleaca mama de la mine - yes!!! Nu am crezut ca poate fi asa un factor de stress! Oare ce ma fac cand o veni bebita? Am sa incerc sa ma descurc singura, sa vedem cum merge, desi sunt sigura ca se va oferi si soacra-mea - pe ea nu am testat-o inca sa vad cum ar merge daca ar sta la noi 2 saptamani.

Ne-a venit in week-end mobila din camera bebitei - si acum e asa frumos ... nu mai e doar o camera goala cu o canapea.

Iaca si poze cu mine - in sfarsit am reusit sa le pun undeva de unde sa le puteti vedea... la link-ul de mai jos http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=298171232

Va pupic pe toate si va urez o saptamana cat mai buna - asa cum sper sa fie si a mea, mai ales dupa ce ma vad cu doctora si imi zice ca e OK.

si bebe Xandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Fetele imi pare rau ca s-a postat mesajul anterior de aatatea oricred ca s-a blocat calculatorul merge asa de greu astazi nu stiu ce are.
Andutzy mersic pentru telefon dar sa stii ca cutrmurul nu s-a produs in zona noastra ci in insula de sud a Japoniei..noi suntem teferi si nevatamati ...
Acum ca sa ma laud cu bebica al meu ...cand am fost la control lunea trecuta doctoru ne-a spus ca bebica are 1,260 de gr si diametrul capului de 7,5 cm ..oare nu o fi cam grasutz pentru 26 de saptamani?As vrea sa creasca mare si frumos dupa ce iese din burtica nu acum...ca altfel o sa-i dea lui mami o nastere destul de dificila.
I-am vazut mutrisoara la ecografia 3D si credeti-ma ca nu era asa de frumusel ...i se vedeau doar oasele craniului, nasului, dintii8sau mugurii) si gaurile ochilor ...m-a cam ingrozit pozica lui de ,,little alien,,...dar sper sa fie frumusel foc cand o sa iasa afara

ANDRA si BEN STEFAN DNP15.06.2005

Mergi la inceput

Recunoaste-ti ca poza aia cu profiterolul e sadica ! Mai bine supunem la vot pentru excludere ! Nu de alta dar ganditi-va si la absente !
Eu sunt pentru excludere !

Irinuta - experta din mine spune ca albumul tau nu e public .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

ba, te rog, sa nu te iei de poza mea!
Si profiterolul din poza era chiar al tau si nu-mi aduc aminte sa mai fi ramas ceva din el pe farfurie

Irinuta, n-ai dat bine linkul. Da-l din pagina ta principala de la webshots, nu de acolo de unde faci tu upload la poze.

Later edit: Am facut putina cercetare si asta e linkul corect al Irinutei:
http://community.webshots.com/album/298171232jIcpuh

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Fetelor, ce rau imi pare ca nu am ajuns si eu...dar nu am reusit sa plec la 6 de la servici si la 7:30 eram atat de obosita incat sotul nici nu a vrut sa auda de plimbari, si m-a dus direct acasa.....
ce distractiv trebuie sa fi fost....dar poate reusim sa facem o intalnire la BABY EXPO, macar de ar fi la usa...sau ceva..
apropo, cand e baby expo si unde? ca nu am notat nicaieri, si acuma stau si imi storc creierii...

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

In primul rand multumirile mele pentru fetele care au facut pozici si s-au ocupat sa le posteze pe net Si pentru ca sunt si laudatori destui as vrea totusi sa adaug si eu: moama ce fromoase suntem toate asa burtoase!
Andutzy a facut o super gluma cu chelnerul care la un moment data a venit sa vada ce mai facem si ca sa nu mai intrebe pe fiecre in parte a intrebat tare catre toata masa: "Este toata lumea bine? Mai doriti ceva?" La care Andutzy: "Da suntem in regula. Nimeni nu are contractii va anuntam noi daca se intampla ceva!"
Apoi: Inrinuta, nu poci sa-ti vad pozele, imi da eroare. Vezi poate nu ai facut albumul public.
Eu nu sunt prea bine, cred ca imi iau concediu de maine incepand. Am implinit o saptamana de cand nu pot dormi noaptea, iar azinoapte am batut orice record: Nu am putut dormi nici macar o ora pus cap la cap... Asa ca o perioada pana imi pun net acasa o sa cam lipsesc de pe forum. Intentionez sa plec maine si sa mai revin pe 4 si 5 aprilie pentru niste hartii pe care trebuie sa le mai pun la punct si o sa mai vorbim atunci. Apoi pana imi pun net. Gabitza la tine cat a durat de cand ai platit si pana au venit sa-ti instaleze acasa?

Andreea 31 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Maaaaaaaaaaama, ce gasca de burti! Sa fiti sanatoase, ca frumoase si radioase sigur sunteti!

Dar bineinteles ca cea mai draguta este singura neburtoasa: malina, ptiu, ptiu sa nu o deochi, ca dulce mai e

Am avut un w/e destul de OK. De cand nu mai iau Fe si Mg nu mai am nici greturi. Ma simt bine, doar ca ma simt imensa. Am 103 cm in jurul burtii. Am ramas ieri masca. Nu ma asteptam sa fiu chiar atata, desi am vazut ca am burta mare. Si acum sunt sigura ca s-a intors bebe cu capul in jos, ca ma pocneste tare de tot sus deasupra buricului, iar ieri mi-a sughitat fix in vagin. Senzatii tari, ce sa mai...

Nu am mai luat nimic pt bebe, ca se pare ca am cam tot ce imi trebuie. De fapt mai am nevoie de prosoape (ale Alinei au ramas la sora-mea) si cosmetice pt bebe, pe care mi le trimite sora-mea din Germania ca eu vreau neaparat Penaten si aici nu sunt. Sau sunt? Voi ce stiti?

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Tocmai - sa nu pofteasca doamnele ! Ma straduiesc sa fac antireclama ,desi as fi mancat productia de profiterol a pizzeriei pe tot anul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, a durat fix o luna de cind m-am dus si am facut contractul cu RDS si pina au venit sa-mi instaleze modemul. Si la fel zicea si Adina (babygirl) ca a fost la ea. Cred ca depinde si cite cereri are grupate RDS-ul intr-o zona, ziceau ca au fosrte multe instalari de facut. Dar nu am platit nimic inca, va veni pe prima factura de plata si taxa de instalare si abonamentul.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput