Mamici de mai-iunie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
Cloreta spune:
BUna dimineata!
E cam frig afara, mi-au inghetat urechule. Am vrut sa iau un fular mare sa-l infasor bine pana la urechi dar tati a spus ca exagerez, uite ce soare e!
Ce faceti, cum va simtiti?
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
nefertari spune:
Ce n-as fi dat sa raman in pat la leneveala !!!! Deja imi vine greu sa ma "rostogolesc" pana la serv !!
S-o luam in ordine :
fran - imi pare rau ! Capul sus ca nu mai e mult !Cat rezolvarea de dupa - sunt sigura ca vei gasi metoda cea mai potrivita .
mikka - pe Badiu l-am vazut o singura data - atunci dupa prima noastra intalnire si am vorbit o data la telefon . Pana acum am facut un singur echo si ma gandeam ca ar fi folositor inca unul .
anky - poate nu m-am exprimat prea clar dar exact la nastere in avans m-am referit .
penguinica - pt linistea ta sufleteasca : doar imaginea era de profiterolul ala !
Mickyyy - Malina l-a dat gata pe sotul meu (la propriu si la figurat ) si l-a pus pe ganduri rau de tot - nu poate el intelege cum are un copil atata energie ![]()
Oricum a fost vedeta intalnirii si cea mai mancacioasa dintre noi 

Pozele sunt super - ne arata cat suntem de infloritoare !
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
Margott spune:
Buna dimineata la burtici!!
Eu m-am trezit mai devreme, dar am o lene de imi vine sa nu fac nimic, asa ca iata-ma.
Azi este ziua mea libera, asa ca nu cred ca voi iesi din casa. In sfarsit mi-a trecut si raguseala, la intalnire trebuia sa ridic vocea destul de mult ca sa ma puteti auzi.
Si la Carefour sunt reduceri pentru articolele pentru bebe. Am vazut pliantul cu promotiile. Mie nu-mi vine sa cumpar inca nimic! Cred ca este prea devreme si astept si targul Baby-expo.
Pe curand
simonaeus spune:
Neata burtici
Fran, imi pare rau ca nu te simti bine, dar stai cumintica acasa, urmeaza tratamentul dat de dr. si vei vedea ca te vei simti mai bine.
Mikka, ai mancat ceva ce nu ti-a priit?
Sau poate sunt greturile alea de care am vazut ca se plang si burticile de martie-apr.
Ai grija de tine ca de vazut ne mai vedem noi inainte sau dupa marele eveniment.
Gabitza super pozele.
Eu am facut dor 3-4 , dar n-am luat camera la mine, ceea ce inseamna ca ti le voi trimite abia maine.
Spunea cineva de Malina ca a fost vedeta intalnirii.
A fost vedeta restaurantului, fiindca toti cei de prin preajma o priveau cu dragoste.
E o scumpa si o cuminte. Mikyyy ai o adevarata comoara.
Nu a spus nimeni ca toata lumea se uita si la noi, ca eram atatea gravidutze, dar am avut concurenta un grup de copii care sarbatoreau o zi de nastere si erau tare galagiosi.
Ei au avut si tort 
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
simonaeus spune:

Gabitza , la multi ani,casa de piatra, multa iubire, intelegere, respect, copii frumosi si sanatosi.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
gabitzam spune:
Multumesc de urari, Simona! Sper sa aiba parte toata lumea de asta!
Pe aici au circulat tot felul de liste, cu bagajele pentru spital, nu reusesc sa fac un rezumat din toate si sa pun propria mea lista pe o hartie. La fel si cu lucrusoarele pentru bebe.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
pengunica spune:
Nefertarimultumesc ca m-ai linistit!De mult visam la un profiterol iar cand i-am vazut poza m-am topit
...dar daca spui tu ca nu era decat poza de el te cred![]()
Fetelor desi eu am DNP destul de tarziu ....eu m-am apucat de cumparat cate ceva pentru bebica...nu m-am putut abtine..totul a inceput cand am primit cateva hainute de copil de la cumatra mea...atat mi-a trebuit .....au urmat 2 compleuri pt bebei si 2 seturi a cate 5 piese(babetica,camasuta scurta,camasuta lunga cu butoni si manusele plus un fel de pieptar)si un set compus dintr-o camasuta scurta si una lunga cu butoni .
Incerc sa ma abtin de la hainute ,deocamdata sunt suficiente..am sa ma axez pe sosetute si suzete sau sticlute de laptic.
..
M-am uitat dupa patut si dupa saltelute pt bebei dar sunt destul de scumpe.....iar cel mai scump dintre toate lucrusoarele pt bebei cred ca ramane scaunul de masina....care atinge suma de 400 sau 500 de dolari(in bani japonezi)
Deocamdata ma limitez la uitat desi ma cam mancau mainile sa cumpar totul din timp
totusi mai am doua luni jumatate pana nasc...ar trebui sa ma apuc sa-mi mai cumpar si pt mine cate ceva ..adica pijama cu deschidere in dreptul sanilor pt alaptat ,chilotei speciali ce se folosesc dupa nastere...etc...
ANDRA 26 saptamani,DNP15.06.2005
pengunica spune:
Nefertarimultumesc ca m-ai linistit!De mult visam la un profiterol iar cand i-am vazut poza m-am topit
Fetelor desi eu am DNP destul de tarziu ....eu m-am apucat de cumparat cate ceva pentru bebica...nu m-am putut abtine..totul a inceput cand am primit cateva hainute de copil de la cumatra mea...atat mi-a trebuit .....au urmat 2 compleuri pt bebei si 2 seturi a cate 5 piese(babetica,camasuta scurta,camasuta lunga cu butoni si manusele plus un fel de pieptar)si un set compus dintr-o camasuta scurta si una lunga cu butoni .
Incerc sa ma abtin de la hainute ,deocamdata sunt suficiente..am sa ma axez pe sosetute si suzete sau sticlute de laptic.
..
M-am uitat dupa patut si dupa saltelute pt bebei dar sunt destul de scumpe.....iar cel mai scump dintre toate lucrusoarele pt bebei cred ca ramane scaunul de masina....care atinge suma de 400 sau 500 de dolari(in bani japonezi)
Deocamdata ma limitez la uitat desi ma cam mancau mainile sa cumpar totul din timp
totusi mai am doua luni jumatate pana nasc...ar trebui sa ma apuc sa-mi mai cumpar si pt mine cate ceva ..adica pijama cu deschidere in dreptul sanilor pt alaptat ,chilotei speciali ce se folosesc dupa nastere...etc...
pengunica spune:
..
tora97 spune:
am fost si la ginecolog. bineinteles ca totu i ok...
puiul si a ridicat capul, ca era cu mutra in jos, acu are capsorul in zona ficatului si labutele din spate spre stinga
doctorul a spus ca daca Meclea "si a permis sa scrie" ca este fata apai fata este. Nu a vrut cu nici un chip sa i mai verifice sexul inca o data, ori in fine sa mi faca mie acest hatir
s a hotarit: voi naste normal, la Caritas, cu dr Badea Stefan. Ma asigurat ca voi fi cazata intr una din rezerve. Doctorul este prieten vechiut cu sosul... asa ca sper sa nu mi faca figuri.
sotia lui (medicului) spune ca sectia de neonatologie este super... fata de ceea ce am auzit pe aici despre caritas.... sper sa fie totul asa cum mi s a descris. Oricum vom face si inspectia de rigoare
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez