Mamici de mai-iunie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 4
gabitzam spune:
Fetele, s-a comis si a doua intalnire a mamicilor de mai-iunie 2005 ![]()
Iata si dovada, primul set de poze, facute de mine asta seara:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/gabitza67/album?.dir=1727
Sper ca pina nastem sa ne mai putem intalni o data. Atmosfera a fost placuta, mincarea bunutza si toate mamicile cu burtici foarte frumoase 

Pacat ca n-au putut veni mai multe fete, sa ne cunoastem.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
anky spune:
Bravo fetelor,sinteti misto de tot,care mai de care..Imi pare rau ca nu sint si eu aproape de voi dar ma bucur pentru voi ca v-ati simtit bine si ca ati mincat numai bunatati.
Anky 32sapt.
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
mamaruta spune:
Ce rau imi pare ca nu am putut sa viu si io, dar eu lucrez in Otopeni si stau in Titan. Vinerea ies la doo juma si daca am ajuns acasa
, nu ma mai urnesti nici cu macaraua.Dar sper sa mai fie o intalneala si dupa 1 aprilie cand intru in prenatal.
Sunteti niste viitoare mamici super de super
si Malina, n-am cuvinte, o dulceata de fetita
.
Mihaela
,
Mara si 
pengunica spune:
Fetele,sunteti tare frumusele ,imi pare asa de rau ca nu am cum sa vin si eu .....e tare departe Japonia asta....
M-a innebunit profiterolul ala din poze
....
Malina este o scumpa si tind sa cred ca a fost vedeta intalnirii...felicitari Mickyyy ai o fetita dulce de tot!
Am si eu cateva poze dar nu stiu cum sa le pun pe site ..am sa ma chinui poate reusesc sa le scanez pana la urma.
Astazi am fost la aerobic pentru gravi ....iar saptamana trecuta am fost la un fel de clasa pt mamici (cred ca asa se traduce in rom)..a fost interesant...am vazut materiale despre cum sa alaptezi,camerele unde o sa stam cu bebe dupa nastere plus sala de nasteri.....
Camera arata ca una de hotel cea de nastere mi-a parut cam micuta si m-a cam luat cu fiori pe spinare cand am vazut scaunul din mijloc...(acel scaun s-ar transforma in pat la un moment dat
)
ANDRA 26 saptamani,DNP15.06.2005
Mickyyy spune:
gabitza, faine pozele! pot sa te rog sa mi le trimiti si mie pe mail pe cele cu malina
?! Am incercat sa le salvez direct de pe yahoo, dar sunt format mic. mickyyy@yahoo.com.
Mickyyy
(28 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
fran spune:
Fetele, tare rau imi pare ca n-am ajuns si eu... Asa frumoase si vesele sunteti...
Malina e o scumpa -sa-ti traiasca Mikky si sa-i faci si surioara la fel de dulce...
La mine treaba sta cam prost. Am fost ieri la dr. si se pare ca am inceput sa fac tensiune -aveam 16/8. Pana acum de la inceputul sarcinii nu am avut decat 10-11 / 5-6, desi inainte aveam in mod normal 12/6. De fapt ma simt naspa (cu dureri de cap, ameteli etc) de 2 sapt- dar nu m-am gandit deloc sa-mi iau tensiunea si acasa 
Azi de dimineata aveam 14/7
. Mi-a dat sa iau dopegyt, sa stau linistita etc. De luni intru in prenatal si credeam ca o sa ma bucur sa stau acasa, dar ieri cand am plecat de la birou imi venea sa plang de suparare...cine stie cand o sa pot sa ma mai intorc...De fapt cand ma intorc la serviciu voi face naveta la Ploiesti- pentru ca acolo se muta partea de institut in care lucrez eu. De aia zic ca nu stiu cand ma voi intoarce la serviciu- inseamna totusi 2h zilnic in plus pe drum - nu stiu cum ma voi descurca cu BB![]()
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
Margott spune:
Fran, imi pare rau pentru vestile pe care ni le-ai dat. Iti suntem alaturi si iti dorim multa sanatate.
Margott
Mickyyy spune:
neata pe la pranz.
Tare liniste-i pe-aici in week-end! Voiam sa ne mai laudam si noi putin, ieri am mai facut o ecografie, mai mult un moft dar mi-era dor de bebitza (n-o mai vazusem de mai bine de 2 luni). Totul e in regula, am ajuns la faimoasa greutate de 900g (printre cei mai mici de-aici, voi am vazut ca deja aveti bebici si de 2kg) si se pare ca e o lungana. Mi-au mai decalat putin DPN-ul, l-au adus pe 19 iunie (oricum tot e cu 6 zile mai tarziu decat ar fi trebuit).
Bineinteles ca moata mica (care mai nou s-a transformat din Maya in Mara) seamana leit cu sora-sa, sta deja cu capul in jos, nerabdatoare sa iasa si are cordonul infasurat in jurul gatului
. Malina a stat cu cordounul in jurul gatului de pin saptamana 20 pana la nastere, asa ca sunt proape sigura ca si pe Mara va avea aceasi soarta, oricum stiu din experienta ca nu's probleme la nastere, ii mai scade nitel Apgarul ca iese cam vanata, dar in rest e ok.
Aste's noutatile pe la noi. gabi, merci inca o data pentru poze, si le asteptam si pe celelalte fete care au avut aparatul la ele sa ni le arate.
Si multumim de complimente, oricum la intalnire nu prea stiu ce s-a intamplat, ca eu n-am reusit sa vorbesc decat cu 2-3 fete din preajma mea, in rest a trebuit sa stau cu okiul pe fata aproape tot timpul. Pentru ca dupa primele 20 de minute de liniste si pace s-a plictisit si-a inceput sa comenteze, apoi a profitat ca mami o lasa sa manace singura si si-a bagat mainile pana la cot in salata de varza si-n spaghetele lu' mami (si bineinteles ca plina de sos si-a aranjat freza si hainutele, mi-a indreptat si mie cutele la camasa, asa ca am ajuns acasa amandoua mai rau ca doi purcelusi, mozoliti pana peste urechi). Noroc ca spre final a aparut tati si a tras cateva ture cu ea pe-acolo, ca deja nu mai avea stare. Cam asta a fost pentru mine intalnirea burticutelor! Pe fetele care stateau in celalalt capat al mesei abia am reusit sa le salut, da' sper ca nu s-au suparat prea tare pe mine
.
Pupici si week-end placut, ata cat a mai ramas din el.
Mickyyy
(28 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
gabitzam spune:
Fetele, scularea, haideti! E soarele de 5 sulite sus pe cer! Este luni, sinteti la servici (unele), trebuie sa va fi trezit deja (altele)!
Ia, povestiti ce mai faceti, ce mai fac burticile, ce ati mai vazut, cumparat pentru bebici?
Am ajuns ieri in Cora si au acum o perioada promotionala cu lucruri de bebe (patuturi, carucioare, hainute, paturici, biberoane, suzete, etc). N-am luat nimic dar am vazut si chestii dragute.
Ieri am implinit un an de la casatorie, si am fost cu tati lu' bebe in oras, la un restaurant chinezesc. Taaare bunutz a fost! Nu va zic ce am mincat ca poate va fac pofta!
Hai sa avem o saptamina buna, fetelor! 

Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
mikka spune:
Fetelooor, mea culpa, nu am venit la intalnire, dupa cum ati constatat, desi am confirmat. Sorry, sa ma iertati, dar vineri am plecat mai devreme de la birou si m-am dus direct in pat, din cauza unei stari de greata din care nu am avut nici in primele luni... Numai cind ma gindeam la pizze si alte alea ma lua cu calduri...
Oricum, aveti niste burticutze de clasa, se vede ca bebeii se simt bine inauntru, la caldurica... Sunteti niste doamne vesele si taaare frumoase!
Poate ne mai vedem la BabyExpo, ca cred ca o sa facem toate o vizita pe acolo, nu?
DPN 15 mai