Mamici de mai-iunie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Ce am primit pe mail

Dupa indelungate cercetari, la o maternitate a fost construit un
aparat care sa transfere o parte din durerile nasterii de la mama la tata.
In sfarsit a venit ziua sa se testeze aparatul, si a fost gasit un
cuplu care a fost de acord cu experimentul.
Pentru inceput, i s-au transferat tatalui 10% din dureri. Spre
surprinderea tuturor, mama s-a simtit ceva mai bine, insa tatal se simtea la
fel de bine ca inainte.
Asa ca s-a marit transferul la 30%, apoi la 50%... mama se simtea din
ce in ce mai bine, insa tatal nu dadea nici un semn de durere. S-a
marit transferul pana la 80%, insa doctorii au hotarat sa se opreasca
acolo, deoarece din studiile lor anterioare a
reiesit ca barbatii suporta mult mai greu durerea decat femeile, peste
acest prag durerea putandu-le fi fatala.
-Vedeti cat de bine suport, a spus barbatul. Daca tot am inceput
experimentul, sa mergem pana la capat, sa nu ne mai reproseze femeile ca ele
sunt cele care se chinuie sa nasca!
Doctorii s-au lasat convinsi si au marit transferul pana la 100%.
Femeia a nascut fara nici o durere, iar barbatul a fost foarte mandru
ca el nici macar nu a simtit durerea transferata.
Si ar fi fost poate la fel si in ziua de astazi, daca la intoarcerea
acasa nu l-ar fi gasit pe postas mort pe scarile locuintei sale...

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Buna dimineata, fetelor !

Anky, mi-am cumparat centura Anita si am purtat-o, dar degeaba pt. ca durerea s-a localizat in sold si nu mai trece.
Vineri merg la spital sa vedem daca incep acupunctura sau ceva. Mi s-a prescris si un medicament, dat nu vreau sa iau pastile de nici un fel.

Ieri am vorbit cu dr. si s-ar putea sa ajung tot la cezariana pt. ca nasterea naturala l-ar solicita mult pe bebe care iese al doilea, cu primul n-ar fi nici o problema. Totusi as prefera sa nasc natural dar dr. sa fie pregatit si pt. a interveni prin cezariana daca apare vreo problema, sa vedem din aproape in aproape cum se prezinta lucrurile.

Copiii mei sunt bine, cel din stanga e foarte activ dar cel din dreapta nu prea, asa ca azi m-am sculat de la 6 ca sa-i urmaresc si sunt obosita.

Va pup,
Maria

Mergi la inceput

Gabitza, ce e asa o problema sa dea numai 30 de zile prenatal? Oricum mergem mai des la doctor in ultimele doua luni de sarcina nu?
Eu de la 1 aprilie am dreptul la prenatal asa ca luni cand ma voi duce la doctor o sa iau hartiuta, vad eu daca mai vin sau nu la birou. Si cum peste o luna maxim ne vom vedea iar, imi mai da pt ultima luna si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Multumesc pt incurajari - na ca mi-a venit randul ! Panicarda nu sunt de fel si de obicei eu sunt cea care incurajeaza . De simtit ma simt bine in general - durerea de cap de ieri a fost neasteptata .

Cloreta - cred ca sefii nostri sunt frati ! Acelasi raspuns l-am primit nu o singura data incat am ajuns sa cred ca el chiar crede ce spune !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Clara, nu's care sint reglementarile lor in privinta pre/post natalului, de nu dau decit bucati de 30 de zile. Si mie mi se pare aiurea, sa te tot plimbi pe la doctor si pe la servici cu certificatele.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Ce ne mai freaca si astia pe drumuri..........
Fetelor ce frumos e afara, as iesi sa ma plimb un pic. Si as manca un profiterooooooooool:))))))))))))
Simona parca zicea de cadita draguta la Cora. Ce ma enerveaza ca e asa departe de mine, nu am fost niciodata acolo. La Carrefour nu am vazut atatea oferte de cate am auzit de la fete ca fiind in Cora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna fetele !
De cand stau acasa m-am facut mai lenevoasa si foarte uituca.Intru pe net, bantui prin site-uri de bebici si cand inchid imi dau seama ca am uitat sa caut exact ce vroiam...O fi si de la medicamente ca iau dopegyt pentru tensiune si parca zicea pe prospect ca te cam ameteste...
Vad ca voi ziceti ca va e greu sa beti 2l pe zi- mie in schimb imi e sete continuu...sigur sar de 3l/zi -chiar ma intreb daca e normal si nu o avea legatura cu tensiunea...de fapt stiu ca diabetul obisnuit cam da sete...dar sper ca la mine nu e cazul- am avut mereu glicemia mica...
Toate magazinele sunt pline de hainute de primavara, dar si eu ma gandesc ca probabil pe la toamna o sa-mi mai iau ceva... Pantofii nu ma mai incap... de la ghete am trecut direct la un fel de sabotei...in sfarsit asta e - nu mai e mult- de vineri intru in sapt. 34.

Hai ca m-am luat cu vorba si uit ce vreau sa intreb: stiti unde se pot comanda saltele Babyflex sau cu nuca de cocos ? Pe internet am gasit durflex - dar am vazut ambele modele la carrefour si alea babyflex mi s-au parut mai bune... si am nevoie de dimens mai ciudate 125/65- nu gasesc gata facute...

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by fran

Buna fetele !
Vad ca voi ziceti ca va e greu sa beti 2l pe zi- mie in schimb imi e sete continuu...sigur sar de 3l/zi -chiar ma intreb daca e normal si nu o avea legatura cu tensiunea...de fapt stiu ca diabetul obisnuit cam da sete...dar sper ca la mine nu e cazul- am avut mereu glicemia mica...

Nu ma pricep la diabet, tu spui ca cel obisnuit itzi face sete. Eu ma chinui sa beau mai mult de un litru/zi. Cit priveste glicemia mica si eu am avut-o tot timpul mica si iaca-ma procopsita cu diabet. Nu vreau sa te sperii, departe de mine astfel de ginduri, dar daca tu crezi ca e anormal ca bei asa multa apa, nu e rau sa intrebi medicul.
Sanatate multa si ai grija de tensiune.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

voi ati inceput sa va faceti bagajul pt spital? am gasit pe net:
http://www.activecenter.ro/geanta.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Cloreta, poate reusesti sa ma lamuresti si pe mine cu chestia asta care se numeste prenatal...adica din ce saptamana/ luna am dreptul sa imi iau concediu prenatal? ca sunt total paralela..Tu in ce saptamana esti?
Mikky, eu am cazut in pacat si mi-am cumparat 2 perechi de pantaloni , o bluza si un sutien de la Mother care si am ras 8 mil in mai putin de o ora... sa fii vazut ce fatza a facut sotzul cand a vazut...oricum o sa imi mai cumpar vre-o 2 perchi de pantaloni dar mai subtir de la ROcoco....sunt ceva mai ieftini ...Datorita investitiei facute, sotul mi-a propus sa stau acasa vre-o 6 ani ca sa fac copii, ca haine am acuma...hi hi hi

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput