Mamici de mai-iunie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 15
crissu spune:
Mamaaaaaa Luluku 8 milioane pe trei scaieti...mi-e rau. Asa scumpe sunt hainele de la Mother Care? si pe mine ma batea gandul sa intru pe acolo.......caci si eu ca si Mickyy ma apucat criza ca nu am cu ce ma imbraca la birou dar si cand ma gandesc ca mai am putin parca nu-mi vine sa dau atatea bani. Mai ales ca mai trebuie sa intram si in prenatal si sa mai stam si noi pe acasa ca nu ne ridica nimeni statuie desi noi traim cu impresia asta ca suntem indispensabile si cand colo ce sa vezi...............se descurca lumea si fara noi. N-am dreptate ziceti voi sincer?
Acum si eu mi-am luat o bluza, gen tricou de la Rococo, culoare portocaliu , foarte frumoasa si comoda pe care am dat 590.000. Aveau si pantaloni subtiri de vara care costau 980.000 si salopete la 1.200.000 dar eram ceva mai groase si sutiene pentru alaptat la 400.000 si chiloti gravide 300.000.
Fran dar tu cum ai tensiunea mica sau mare? Eu zilnic ma confrunt cu stari de lesin si rau din cauza scaderii de tensiune. Imi trece daca beau o cafea daia 3 in 1.....oare cat rau ar face asta lui bebe mic aveti idee?
Simona abia astept sa merg si eu la Cora.......200.000 cadita e chiar convenabila mai ales cu atasamentele mentionate de tine...super. Apropo am vazut tot la Cora niste patuturi superbe dar cam scumpe din pacate........incepea de la 8.000.000 si ajungea pana la 15.000.000 dar repet erau de vis.
Criss si
28 saptamani+
simonaeus spune:
Pt. bagajul de spital am vorbit cu o mamica de ian-feb care a nascut cu dr-ul meu, deci stiu exact ce i-a trebuit ei.
Asa listele pot fi destul de lungi, dar depinde de spital ce trebuie si ce nu.
Citeam la mamici de mar-apr. ca unele isi cumpara toate medicamentele posibile, clama pt. buric, bratara pt. mana lui bebe, tot ce ti-ar putea da prin cap.
Eu cred ca trebuie intrebati dr-ii cu care nastem si persoanele care au nascut de curand la spitalul respectiv, ca sa nu dam banii degeaba.
rdunare, ai dreptate cu analizele.
Ce mai face sotia ta? Bebe e bine?
Cloreta concediul prenatal il iau de la dr. de fam.
Si eu intri de la 1 apr. si mi-a spus sa merg oricand in cursul lunii apr. Nu mi l-a dat ieri, fiindca nu se putea.
Luluku ai dreptul la 126 zile calendaristice care se impart inainte si dupa nastere.
Singura conditie este sa ramana cel putin 42 de zile dupa nastere ca sa poti intra in CIC.
Poti sa le imparti cum vrei tu, poti sa nu iei nimic inainte, dar neaparat cele 42 de zile dupa.
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
Luluku spune:
Crissu, nu amintentionat din prima sa dau 8 mil. pe 3 scaietzi, cum bine ai zis, dar mi-au placut f. tare, si cand am ajuns la casa si mi-au zis pretul nu am mai avut cum sa dau inapoi ca mi-a fost jena, noroc ca aveam bani la mine...oricum au niste chestii asa frumoase ptr bebei ca mori nu alta, hainele mi le-am cumparat in 15 min cu tot cu probat...restul de timp l-am pierdut salivand prin magazin...
merita sa mergetzi macar ca o vizita
Si eu ma confruntam cu stari de lesin dar mi s-a recomandat o ceasca normala de cafea pe zi, si totul e bine
Fetelor, eu nu stiu ce sa fac, pana cand sa stau la birou? mai ales ca in mai incepe sesiunea, si nu prea imi iese bine si servici si sesiune, nu sunt chiar compatibile, stiu de la sesiunile anterioare?
Ce sa fac? Sa Stau la servici, sau sa stau acasa sa invat?
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
gabitzam spune:
Am adaugat la albumul cu pozele de la intilnirea de vineri pe cele pe care mi le-a trimis Simona.
Acesta este linkul: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/gabitza67/album?.dir=1727.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
gabitzam spune:
Fetele, am deschis capitolul 40 deja ![]()
Va rog sa continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45840" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (40)

Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
mamaruta spune:
Simona, sigurrrrrrrr, de abia astept sa iesim in parc sa ne plimbam cu bebeutzii.
Mihaela
,
Mara si