Mamici de mai-iunie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
mamaruta spune:
Luluku, iete is io pe aici, astept sa se termine singur acasa partea a tzaspea sa o pot baga pe Mara la spalare dupa care sa vina binemeritata culcare. Cu toate ca am stat azi acasa , mor de somn, si parca ma vad maine dis de dimineata ca tot pe aici ma gasesti.
Iubitele lui mama, aveti grija de voi, nu e gluma, daca medicii spun sa nu ne efortam, noi de ce oare nu-i ascultam? Eu am invatat de la sarcina cu 'cea mare' si acum chiar enjoy fiecare moment, cu toate ca acum mi se pare mai greu decat prima data. Chiar imi spunea cineva moama ce te mai rasfeti, poi de ce sa nu ma rasfat acum e ultima data in viata mea cand o pot face cu acte in regula![]()
Mihaela
,
Mara si 
Cornelia spune:
Buna fetelor!
NewMami, ai grija de tine! Bine ca bb mai vrea sa stea in burtica. Multa sanatate!
Eu nu am fost in toane prea bune zilele astea. Bebe s-a agitat ieri non-stop. Azi mai putin, dar a fost ziua contractiilor. Acum doar ce am mai avut una. Plus ca, nu stiu ce face, parca ma gadila cu manutele si ma face sa ma duc la toaleta din 10 in 10 minute.
In rest, mi-am facut listute cu ce mai imi trebuie pt. bb si pt. mine. Vreau sa am totul gata in doua saptamani, ca sa nu fiu luata pe nepregatite.
Mamaruta, eu imi propusesem sa ma bucur de fiecare moment din sarcina asta (ca si eu am fost cam stresata la Maria), dar nu a fost usor de loc pana acum. Nu ma asteptam ca a doua sarcina sa fie asa de diferita. Acum, cand bb e bine si a trecut pericolul, ma simt asa de obosita. Promisesem ca nu ma mai plang la voi, dar uite ca nu ma pot abtine.
Va pup,
Cornelia
(33 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
gabitzam spune:
'neatza buna fetele! ![]()
Ieri tare mi-a fost lene, n-am scris nimic. Azi parca sint o leaca mai vioaie. Mi-am facut un fel de cafea, daca se poate numi asa (fara cofeina, cu lapte, dulce...) si mai citesc de pe forum. In ultimele doua saptamani urmaresc cu sufletul la gura ce se intimpla la mamicile de martie-aprilie. E ca un film cu suspans
Si tot anticipez in mintea mea cum o sa fie cind vom fi noi la rind !!
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Ile spune:
Buna dimineata,fetelor! Eu sunt plina de nervi,am fost la banca sa platesc tel. si m-am certat cu toata lumea la coada.Sunt sigura ca am avut dreptate,dar sunt nemultumita de mine ca sunt prea agresiva si nervoasa,dar ca sa ma simt cu constiinta cat de cat impacata,pun totul pe seama sarcinii.Oare??????????Oricum,singurul care m-a inteles,a fost bodyguardul.Stiti ca cei mai multi care mi-au sarit in cap,au fost pers de virsta a treia,ca sa fiu bine educata in exprimare. Imi propun sa incerc sa ma mai temperez ca ma obsedeaza ca sunt certareata,chiar daca am dreptate.In rest,astept sa treaca timpul sa imi vad copilasha care cred ca spre deosebire de mine va fi mult mai calma.Cu sanatatea stam destul de bine,cateva contractii pe zi,dar nedureroase.Cam asta despre mine si ma bucur ca m-am calmat. Sa aveti o zi buna si linistita!
Ile 32+
mygirl spune:
Buna dimineata, mamici cu burtici!
Noi am fost foarte lenese in ultima periada, ne-am multumit doar cu cititul, n-am mai scris nici un cuvintel pe forum...rusinica
..dar am avut o scuza- am fost destul de obosite din cauza serviciului si a noptilor partial dormite din cauza durerilor de bazin si sold (am avuzit ca se numeste lombosciatica?)Acum ne este mult mai bine, am intrat in concediu de odihna si de pe 4 aprilie intram in prenatal. Ne rasfatam, ascultam muzica, ne plimbam, gatim...tati e cel mai fericit - i-am facut o tarta de fructe super ieri( a iesit din prima incercare). Am aflat ca Alexandra s-a intors cu capusorul in jos- m-a palpat varu-meu, student in ultimul an la medicina. M-am cam speriat ca m-a cam durut burta dupa "control", a deranjat-o pe fata. Pe mine dr. nu m-a palpat niciodata asa, ptr ca inaintea fiecarui control imi face eco.
Ne-am cumparat sterilizator ptr microunde- frantuzesc- cu 3 biberoane incluse, este super, nu e nici o diferenta intre asta si cel Avent-decat de pret- al nostru a fost 600 mii. L-am luat de la Carrefour -BV. Tot acolo am gasit seturi de 2 body cu maneca scurta, f dragutze, cu 163 mii.
Vedeti? Incerc sa recuperez tacerea de pana acum. Nu ma mai opresc din scris.
Pup toate burticile.
Mygirl si Alexandra (32 sapt+)
nefertari spune:
Dragelor , am dat-o-n bara ! Rezultatele la analize sunt catastrofale ! Anemie cat cuprinde- ceea ce include cura de fier si calciu
In plus am un colesterol de toata frumusetea - dublu fata de valoarea normala .Ce ma fac ??![]()
Si dupa toate vestile proaste de ieri - asa ca sa ma razbun ,am batut jumatate din oras la pas .Am ajuns si la carrefour, de unde n-am plecat cu 2 suzete - una de zi , una de noapte + un biberon cu unghi chicco . Tare m-as fi infipt la o cadita Onda dar il pocnise lenea pe tati si am lasat-o pe weekend .
Toate peripetiile mele de ieri au fost acompaniate de o durere teribila de cap ,care m-a urmarit si peste noapte .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
carolinah spune:
Neata,
eu incerc sa scriu in fiecare zi ca daca tot sunt la serviciu...
Azi dimineata ma gandeam sa las totul balta si sa intru in prenatal. Evident ca nu se poate, dar sunt asa de obosita si de terminata.
Nici eu nu ma steptam sa imi fie asa de greu la sarcina asta, mai ales ca la Alina in afara de greturile de la inceput (mai usoare ca de data asta) si de perioada cand trecuse termenul si nu mai venea nu am avut nici o problema. E drept insa, ca am intrat la 32 de saptamani in prenatal si nu m-a mai interesat nimic. Acum lucrez pana la 38 de saptamani, chiar daca ultimele 4 cu perioada redusa. Cateodata ma intreb ce o fi in capul meu de fac asta...? Vezi Cornelia, si eu ma plang ca nu se poate altfel!
Pe 15 aprilie pleaca papa la sora-mea in Germania si eu abia astept sa bat magazinele sa ii iau puiului ei (10 luni) cate ceva de imbracat! Pai daca bebele meu are de toate, trebuie sa imi satisfac si eu cheful de cumparaturi cumva, nu? Si ii mai cumpar si sora-mii pantofi, ca mie nu imi vine sa imi cumpar acum ca precis imi vor fi mari dupa. Asa ca beneficiaza ea de entuziasmul meu cand e vorba de pantofi cu varf rotund, culori pastelate si aplicatii mortale
.
Ca sa fiu sincera abia astept momentul acela (probabil toamna?!) cand voi putea bate mgazinele sa imi mai cumpar cate ceva de imbracat si mie. Ca acum...
Constatati ca azi bat campii la greu. Dar cred ca am si eu chef din cand in cand sa discut si despre altceva decat sarcina si nastere. Si de discutat probleme de serviciu m-am saturat, asa ca...
OK, OK, va las pana nu va innebunesc. Da' mai scrieti si voi ca intr-adevar, parca prea e liniste aici.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
carolinah spune:
Ah, si am uitat. Cum dr nu mi-a mai recomandat nici o analiza de sange, dar eu sunt cam lesinata, m-am gandit sa ma duc la Babes vineri dimineata sa le fac pe barba mea. Dar ce sa cer? Nefertari, tu ce fel de analize ti-ai facut? Poti s aimi spui si mie?
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
Luluku spune:
Neatza, mamici si burtici....cum ne-am trezit azi?
Mie mi s-a recomandat sa beau o cafea pe zi, pentru ca am tenziunea mica...dar sa nu exagerez, si mie tare imi mai place cafeaua

, tare , tare mult si daca mai e insotita si de 

... si am citit pe undeva ca nu este un factor taratogen, adica in cantitati mici spre moderate nu creeaza probleme...
Momentan noi suntem bine, si nu avem probleme, doctorita ne-a spus ca ne-am dezvoltat foarte armonios, bine asta era la saptaman 25- am uitat sa va spun, adica acum 2 saptamani, cand a venit si tati,si a vazut cum nuca mica ii facea cu ochiul ( se vedea doar din profil, dar deh, nu te poti pune cu omul- mai mult ma uitam la el ca sa vad ce reactii are si ma miram cat de concentrat era, exact ca atunci cand a invatat ptr master)si BB tinea manutza de parca ii cerea bani, deja ( barbatii si obsesiile lor)- cat am mai putut sa rad ...maine mergem sa mai dam sange vampirilor de la Medicover...
Acuma cel mai rau imi pare ca nu am pastrat si eu un fel de jurnal pentru BB, dar poate nu e timpul prea tarziu, si cred ca mai pot sa scriu din amintiri.
Nah, ca m-a apucat si pe mine vorbaria, scuze daca am aberat un pic, dar azi am un chef fantastic....
Si era sa uit, acum vre-o 3 zile a simtit si tati ca nuca joaca fotbal seara, era ca un copil mic..."Uite, ce iti da! Mama, dar ce sut ti-a dat!!" si dupa aia, maiserios.." Auzi, nuca, nu mai da in mam, ca te bat, si dadea din deget la burta mea....hei....gata...
Promit ca nu o sa o mai iau razna si nu o sa mai scriu la greu
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
nefertari spune:
carolinah - astea sunt analizele obligatorii pt trim 3 de sarcina - se repeta cele din trim 1 .Vorbeste cu dr de familie ca se fac gratuit.
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19