Bebelusi de mai-iunie 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
laureta spune:
Buna fetelor am revenit.
Gata ne am mutat.E foarte bine in 4 camere.Si in sfarsit mi am pus si net.
Sunt in urma rau cu noutatile.Noi suntem bine am crescut mai mult in inaltime deh fata subtirica fi mea.
Are o infectiie in gat si i dau augmentin 1 saptamana bine ca nu are febra.I am facut pina la urma analizele toate sange pipi kk si i a luat si din gat si saptamana viitoare asteptam sa vedem cum ies.
Inisa e o zvapaila nu sta locului e tot timpul in miscare mai ales spre cabluri prize si altele care normal nu are voie
Acuma merg sa va citesc am muuuult de citit si revin.
Am vazut ca sunt si alte fete noi .
Monet numai de tine stiu ca ai un samburel mic in burtica sa ai sarcina usoara si sa fi sanatoasa.
Revin dupa ce citesc
Laureta si Inisa mica(10 iunie 2004)
Galusca Inisa
alus spune:
Buna fetelor, in sfarsit sotul ma lasat sa ma apropiu de calculator, in weekend cand sta acasa nu prea am posibilitatea, dar cred ca stiti cum este cu informaticii Fetita mea de la yn timp imi adoarme foarte bine cel tarziu la 9.30, I nainte adormea pe la 23.00 chiar si 24.00 noaptea. S-a trezit la 6.00 a mancat s-a culcat si ne-am trezit la noua. Acum stam si ne jucam .
La multi ani tuturor mamelor din Martie
Fetelor poteti sa-mi explicati cum ati pus ziua bebicilor de nastere, kg, si primi dintisori pe lista, scuze cava intreb dar cateodata sunt cam curioasa cum se fac unele lucruri. Inca odata scuze ca va intreb. Grate ma ajutat prima oara ii sunt ptr. asta foarte recunoscatoare.
Alus+Julia
madutza spune:
Buna fetele,
La mine se doarme, in afara de mine...
Ana e mucioasa, dar cred ca o sa ma pricep sa o dreg. NU m-am mai dus la dr., o sa ma duc daca se agraveaza. Deja m-am obisnuit.
Alus, trebuie sa te loggezi ca "mamica_de_mai", parola "mamademai". Te duci la mesaj si dai "edit". Modifici ce vrei si apoi trimiti modificarile.
Laureta, sa fiti fericiti in noul apartament. Suna bine 4 camere...
Bertha, Vigantolul ti-l da dr. in functie de cat este fontanela sau in functie de alti parametrii. Oricum mie mi-a spus o dr. sa ii dau 4 si alta 2, asa ca ....
Nu mai stiu daca am deschis discutia: voi ii stergeti pe dinti? Eu i-am luat periuta de la Oral B, pt. 4luni-2 ani. Vreau sa ii iau si pasta speciala. Am hotarat sa o periez decat sa ii dau zymaflour.
Carmen, cum merge cura? Eu ma apuc iar de Scarsdale maine. Vreau sa ajung sub 85kg pt inceput, acum am 88. Dupa aia sub 80 samd.
Ma bucur ca am reusit macar sa scriu cateva randuri. Vad ca nu toate aveti problema asta, sau nu stiu cum reusiti sa scrieti asa des.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
ANA
mephala30 spune:
Diana, sa stii ca ti-am simtit lipsa. Eu, Slava Domnului, am net, dar stau mai mult pe subiectul de la Femina. Am lista pe mana, si-mi ia mai mult timp.
Cu Iustin ne chinuim, eu mai mult, sotul mai putin, caci ii ies 2 dintisori sus. Dar stiu ca e o perioada trecatoare, de s-ar duce odata!
Noaptea doarme tot aiurea, cu treziri de n-spe mii de ori, suge putin lapte din biberon si adoarme la loc. E tare agitat!
Ia zi-mi unde te chatuiesti, poate intru si eu la o barfa. Pe yahoo?
Madutza, eu stagnez de 2 saptamani la 56 kg, e drept ca in ultima saptamana am mancat cam mult, si am fost cam neserioasa.
Voi modifica si in lista. 88 de kg, corect?
Spor la Scarsdale! Eu voi incerca un disociat de maine...cred...
Va pup pe toate!
La multi ani, sarbatoritilor de ieri si de azi!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
anacami spune:
Buna,
Madutza, si Sebastian are o trusa speciala, cu tot felul de periutze, oglinjoare, ..Are si o periutza degetar, chiar in seara asta l-am frecat putin pe dintisori (are 2 jos), i-a placut foarte mult. Pentru inceput nu cred ca o sa folosim pasta de dinti. Ca veni vorba de Zymaflor, dr. Culcer mi-a zis saptamana trecuta (am fost si noi la ea....) sa ii dau Zymaflour pana la 2 ani (cate 0.25 mg /zi).Vazusem un subiect pe forum la un moment dat, nu l-am citit la momentul respectiv, dar acum ma intereseaza si nu il mai gasesc. Eu l-am cumparat astazi, dar nu stiu daca sa ii dau- poate ar fi mai bine sa astept sa-mi spuna dr. noastra.Am auzit diverse povesti-ca daca incepi si nu ii dai zilnic poti sa ii faci mai mult rau decat daca nu ii dai deloc...Voi ce stiti?
Laureta,felicitari pentru apartament!Unde stati?Stati cumva pe langa parcul IOR?
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
Nally spune:
Anacami uite iubita aici despre Zymaflour :
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39389" target="_blank">Zymaflour- da sau ba
si aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39830" target="_blank">Noutati de ultima ora despre Zymafluor
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
Nally spune:
Eu citesc tot ce scrieti dar nu am inspiratie la interventii !!!
M-am hotarat cu motul lui Sebi! Il luam pe 9 mai ca ziua lui pica in postul pastelui si bunicile m-au sfatuit sa nu ii iau motul in post! Explicatii logice nu au dat de ce nu? ... Dar ca sa nu se ofuscheze nici una am hotarat,, eu si tati sa lasam sa treaca pastele! O sa fie o petrecere mica-mica - noi bunicii si nasii! La noi acasica! La tort nu m-am hotarat inca...cu poza sau fara poza! Poza stiu ca nu rezista decat foarte putin de cand e aplicata pe tort (2-max 3 ore!) si de aceea stau in gandire ce sa fac! Insa mai e pana atunci!
pupici la bbi mici !!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
pd spune:
Nally, sa stii ca noi am avut tort cu poza la botezul Cristinei si a rezistat poza, foarte bine si clara, pana cand am terminat de mancat tortul, adica a doua zi de cand a fost facut. Multumesc pentru raspunsul cu hamul. I-am cumparat si eu unul Chicco si sunt multumita de el.
Madutza, iti multumesc si tie pentru raspunsul la intrebarea cu fisa fiscala.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de zilele astea!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Irinel spune:
Mai fetelor, era sa ma culc si eu mai devreme asta-seara dar nu ma lasa inima sa nu intru pe la voi.
Carmen, Diana, Laureta, bine ati revenit pe la noi.
Laureta, super la 4 camere, sa o stapaniti sanatosi!
Diana multumesc de sfaturi! Sincer chiar ma gandeam cand oi avea timp de invatat, ca eu nu stiu cum as face daca as fi in locul tau...
Monet, imi aduc aminte cum nu, ca m-au tinut muuuuuuuuuult, ca eram in luna a 5-a si nu terminasem inca... Poate e baietel daca e asa diferita sarcina...zic si eu, da cine stie... sora mea a avut greturi mari la prima sarcina si a fost baiat, la a doua a fost mai usor si a fost fetita. Sa stii ca si eu stiu ca la adoua sarcina se vede mai repede ca e musculatura mai salabita, ceva de genul asta... Pupici si sa treaca greturile astea ca tare-s greu de suportat.
Carmen, incearca si tu sa nu-i dai laptic de fiecare data, poate adoarme si in brate si isi mareste usor timpii de somn fara trezire. Ufffffff, somnic mai mult iti doresc ca stiu ce greu e cand esti cheaun...
Alus eu ii faceam zilnic da acum ca soacra a plecat si sotul vine de multe ori tarziu, nu ma incumet inca sa ii fac singura, asa ca depinde la cat vine tati. Da sa stii ca noua la spital ne-au spus sa ii facem la 1-2 zile cum credem, si era nou nascut... Ne-au zis ca acum nu se murdareste prea mult ca nu sta prin nisip.
Dana eu iau paste de la Highland FArms, da cred ca gasesti si la alte magazine. SUnt la raionul de copii si sunt cu o fata de copil pe ele. Sunt ca niste bobite mici.
Madutza si mie mi-a dat dentista sfat sa ii spal pe dinti care la noi nu sunt si tot cu degetar si cu o pasta de copii da mie nu prea imi place ideea ca o sa inghita pasta aia... O sa vad cum fac...
Eryka, cum a dormit Ayumita? Poate a fost doar o noapte, o fi suparat-o ceva...
Ma duc la nani, pupici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
acris spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI !!!!
SA FITI SANATOSI!!!
Avem al doilea dintisor. Am scapat (pt.nu stiu cat timp) de durere. Amalia a dormit super bine in week-end si am reusit sa ne odihnim.
DianaR, nu am cum sa-mi iau concediu, din pacate. Am la servici o verificare de fond care dureaza vreo 2 saptamani si-ti dai seama ca nimeni nu va accepta concediul meu.
Deocamdata ne chinuim asa...cu renovarea apartamentului.
Va sta sora mea cu Amalia (este invatatoare si este in vacanta timp de 2 sapt....fericita) si tati va putea sa supravegheze zugravii...
Destul de obositor..dar trece timpul.
Vedeam aici ca nu-i bine sa faci petrecerea de motz (respectiv ruperea turtei) in postul Pastelui.
Eu ce fac??? Amalia face un anisor pe 20 aprilie si facem petrecerea pe 16.04.2005 (sambata). N-am cum sa aman?
Eu sunt o persoana care tine cont de chestiile astea, dar acum ma gandesc ca-i o simpla petrecere, restransa...Nu-i botez, cununie, nunta (stiu ca la aceste evenimente se tine cont)....
Va pupic si mai v.
Cristina & Amalia (20.04.2004)
http://community.webshots.com/user/cris_amalia