Bebelusi de mai-iunie 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Se vede vreo schimbare in "bine"? uitati-va AICI

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Carmen, se vede BINEEEEEEEE.
Esti super !

Cristina & Amalia (20.04.2004)

http://community.webshots.com/user/cris_amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata si La multi ani sarbatoritilor zilei Stefan, Elena, Clara! La Multi ani, Lauraa!

Vesti din tabara bubitelor: la trezire era aproape curat, pt. ca dupa 2 ore situatia sa fie tot cam ca ieri! A dormit f. bine dupa Romergan, dar ne-am chinuit pana l-a luat, i se taiase respiratia de neplacut ce era!

Diana, bineinteles ca am citit cu atentie mesajul tau, citisem si eu despre febra d e 3 zile, dar si dr. din policlinica si medicul de ieri din urgenta au zis ca nu prea ar fi asta, desi posibilitatea nu se exclude. Sa mai intelegi ceva!
Ceea ce ma ingrijoreaza mai mult e insa pb. rahitismului! Am intrebat de Vigantol pt. ca la noi e o adevarata istorie cu picaturile astea! Medicul neonatolog ne-a recomandat 2pic/zi. Medicul de familie (pediatru) a zis la inceput la fel, pt. ca la 2 luni sa-mi recomande 6pic/zi, preventiv, pt. ca la 2 luni apar de obicei primele semne de rahitism. Am fost f. contrariata si am pus-o pe soacra-mea (asistenta la spitalul de pediatrie) sa intrebe alti medici. Parerile au fost de la 1-4! Cea care recomanda 4 spunea ca nu se formeaza picatura bine, ca, de fapt, cand pui 2, asta inseamna una, teoria batului de chibrit, nu alta! Am spus ca am consultat si alti medici, care au fost de parere ca e ok. Medicul de ieri ne-a spus insa ca nu i se va inchide fontanela pana la 18 luni fara D2! In prezent (9,5 luni), fontanela e putin mai mica decat o moneda de 1000 lei. Cred ca e cam mare! Spui sa nu-i dau pana nu sunt sigura! Ce sa fac sa fiu sigura? Mai ales ca mi s-a recomandat sa-i fac D2 in a 5-a zi de calciu (in fiecare luna i dau 10 zile calciu +vit C, la recomandarea medicului), si asta ar fi joi, mai e putin timp! Daca v-ati mai confruntata cu asa ceva, va rog ajutati-ma, va implor, ca nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai fac! Va reamintesc faptul ca inca il alaptez.

Laureta, sanatate micutei, las-o sa misune, daca ar fi prea cuminte, ar fi semn rau!

Alus, bun venit, ce misto ca micuta doarme bine! Nici eu nu stiu cum sa vad pozel, nu e nici o adresa, dar cred ca sunt eu zapacita, alte fete le-au vazut!

Madutza, eu scriu de obicei cand doarme motanelul, v-am mai zis ca doarme in patul mare si eu stau sa-l pazesc, altfel e dezastru, e o placere sa se trezeasca si sa nu fie nimeni cu el, distractie la max!

Carmen, poate arunc un ochi pe la Femina, ca si eu mai am 2-3 kg in plus!

Acris, cum e obiceiul asta cu ruperea turtei? La noi n-am auzit sa se faca ceva in cazul fetitelor, dar cineva din Pitesti mi-a povestit ca acolo se ia si fetitelor motul!
Spor la treaba!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Carmen, Felicitariiiiiiiiiiii!!!!!!!!!
Am vazut pozele, esti tare! Bravo tie!
Si eu am avut multe kg in plus (23 in total), eram un buldozer, dar am slabit repede si fara nici un efort. De fapt, eram f. umflata, ama avut niste pb. renale si retineam lichide. Cum spuneam mai devreme mai am 2-3 kg, dar ce-i mai nasol e cam am burtaaaaaaaaaaa! Si nu-mi place sa tin regim si sa fac sport, dar trebuie sa ma hotarasc odata, ca e prea nasol!
Inca o data, sincere felicitari! Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos

Mergi la inceput

Bertha, stai ca te linistesc eu: Iustin are fontanela super mare,4cm/3cm. Ei, ce zici?
Acu 3 zile i-a mai facut un D2 injectabil. Al cincilea...

Asa ca Darius sta ft. bine la capitolul asta. Si 2 picaturi de Vigantol sunt suficiente (parerea mea).

Album Iustin

Mergi la inceput

Bertha, multumesc...Si eu mai vreau vreo 4 kg. in minus si apoi gata! Mentinere.

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ei, da Carmen, Brava! Arati extraordinar! Parca nici nu ai nascut!

Bertha, ca sa fii sigura daca este sau nu vorba de rahitism sunt doua solutii: cea mai exacta: radiografia de pumn si ar mai fi analizele de sange si in special fosfataza alcalina si aditional calciu si fosforul.

Nally, cum vine asta cu tortul cu poza?

Ei, Cris pana la urma v-ati descurcat voi. Spor la renovat!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Diana, iti raspund eu referitor la tortul cu poza. Am avut si noi la botezul Cristinei, cum spuneam si in mesajul meu anterior. Sunt cofetarii unde duci o poza a copilului si ei iti fac poza pe tort din ceva care seamana cu gelatina, nu stiu exact ce este, dar care este comestibil. Iese foarte frumos si foarte clara poza. Trebuie sa fie si pe la voi asemenea cofetarii.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Carmen ! Felicitari maxime!!! Eu nu am poze de cand eram [gras] rau...

Bertha, poate voi aveti obiceiuri mai bune de nani. Noi dupa 30 min ne trezim si daca nu e cineva langa Ana sa o legene, se trezeste de tot. Asta e!

Nally, 9 Mai pica luni. Cred ca pe 7 vreti voi, nu?

Diana, duci poza la cofetarie si iti face pe tort poza respectiva din ceva comestibil cred. Am vazut sai vreau sa ii fac la fel.

Lauraa, LA MULTI ANI! Sa fii fericita si sa te bucuri de Lara toata viatza!

Anacami, ce mai face prietena ta?

Haideti ca ma duc sa spal vasele pana nu se trezeste vistavoaica!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Madutza, multumesc de felicitari. Si eu m-am ferit de aparat in luna a 9-a de sarcina. Cantaream vreo 82-83 kg....

Diana, sunt convinsa ca si tu arati super. Ia baga o poza, doua sa te vad cat esti de inalta si frumoasa.

Vad ca vb. de poze pe tort. Suna bine, dar pot sa merg eu cu tortul facut de mine, si ei doar sa puna poza?
Nu-mi plac deloc torturile facute la cofetarii. Prefer sa-l fac eu, sa stiu ce pun....

Album Iustin

Mergi la inceput